- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако имате 1 шанс !!!!
Искам да върна времето до момента, в който за пръв път играх WoW... Вместо hunter щях да направя за пръв герой lock.
Madness is the gift, that has been given to me.
О туден въпрос то да беше едно нещо, то ако имаше машина на времето щяха да и изгърмят бушоните докат си упрая сичките гре6ки
Ако можех да върна времето назад НИКОГА нямаше да тръгна с бившото ми гадже.
Но поне си научих урока!![]()
[color=black]Emrine amade kalbim
İster yak ister sevindir
G
При всяко мое действие, предварително се замислям за това, какво мога да изгубя или да спечеля. Ако наистина нещо си заслужава, рискувам, независимо от последиците. Когато загубя, знам, че съм сгрешила. Не бих искала да връщам времето назад, защото не съжалявам за нищо. Именно в това е смисъла на живота ми - когато се замисля за миналото, да си кажа - направих всичко, което искам и не съжалявам за нищо.
nqma6e da se zapi6a v tova u4ili6te koeto u4a sega i s koeto propilqh celi 3 naprazni godini ot jivota si
ne pozvolqvai na straha da provali jivota ti
преди седмица щях да се мушна в един куфар и да отида с любовта на живота си на другия край на земята...
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
16 май 2007-бих променила изцяло този ден![]()
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Хипотетично бих го върнал в началото но 8 клас Така щях да се помъча повече за спасяването на Баба ми . А също щях да се запозная с други ученици в началото на класа. Но ако се върна времето назад .... Откаде ще имаш данните за нещата които ще се случат
+1Първоначално написано от sasha_90
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Нищо не бих променила. Има неща, които предпочитам да не се бяха случвали, но ако не се бяха случили надали животът ми сега щеше да е същият.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Съгласна съм ..Първоначално написано от Poet_Boy
Da sI v zatv0r-shte go razbIq beIbe beIbe da sI studen-shte te zatoplq beIbe beIbe beIbe da sI s jeNa-shte q ubIq beIbe beIbe beIbe-az sъm prah,az sъm snqg..topq se beIbe beIbe bez teb ..
искаше ми се сега да не бях в най-трудният момент от живота си както съм,но и да искам няма как да го бях променила...Първоначално написано от Vichko0o
Относно любовта не съжалявам за нищо....![]()
Ако можех да върна времето назад, бих искала да го върна в мига преди година и половина, за да предовратя нещо което аз самата не бях очаквала и което ме нарани много, най-много от всичко което би могло да ме нарани дори занапред... Но пък нямам шанс да върна времето и от една страна се радвам, че поне имам опит за добро или лошо, каквото и да ми се е случило, предполагам че занпред нещата ще стоят по друг начин.![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Нямаше изобщо да повярвам...От там се променят супер много неща...
аз съм напълно съгласна и няма какво да добавя :PПървоначално написано от Poet_Boy
One look in my eyes and you`d realize ..
you got my heart in your hands ..
Бих върнала времето до 25 декември 2006 година!Ако това стане......много неща ще бъдат променени и всичко щеше до бъде почти идеално.Представа си нямате колко съм се молила това някак си да стане.....вярвам, че може да се случи, но....и не вярвам...ако това се случи.....и не помня нищо...надявам се да имам нещо което да ми подсказва да не правя това което се е случило.Живота ми би се праменил и любовта, която изживявам сега(и надявам се завинаги)би била още по-красива.....нотъжих се като си припомних, но.....жалко....бих полъветвала хората преди да правят каквото и да било...преди да го направят да помислят за бъдещето...![]()
A.D.I.D.A.S.
мисля че .... ако върна времето назад и променя едно нещо , то тогава целият живот ще се промени .......амммм нямам никакфо желание да се връщам назадкфот е станало станало продължавам напред :P
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
бих се върнала на 1 септември 2006 .... просто щях да се обадя и да и кажа да не го пуска на работа....днес....![]()
не съжалявам за абсолютно нищо което съм направила а и всичко вече е минало
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Хмм,бих върнала времето с 1-2 годинки..за да убедя родителите си да преместят брат ми в друго училище.Ако бях успяла,той нямаше да търпи това,което търпя..
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Ако имах един шанс само един, щях и него да пропилея. хХАХАХАХАХахаха.. Ама то щото така е по интересно.![]()
I L♥VE 69.I L♥VE♀
когато беше с мен нямаше да го пусна да си тръгне,а щях да му призная какво 4увствам наистина![]()
нищо съществено
ПС. Заглавието малко ми звучи на "ook, if you had one shot, or one opportunity
To seize everything you ever wanted-In one moment
Would you capture it or just let it slip?"
The Spark