.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    Искам да върна времето до момента, в който за пръв път играх WoW... Вместо hunter щях да направя за пръв герой lock .
    Madness is the gift, that has been given to me.

О туден въпрос то да беше едно нещо, то ако имаше машина на времето щяха да и изгърмят бушоните докат си упрая сичките гре6ки

Ако можех да върна времето назад НИКОГА нямаше да тръгна с бившото ми гадже.
    Но поне си научих урока!

[color=black]Emrine amade kalbim
    İster yak ister sevindir
    G

Мега фен Аватара на Pliok0019
    При всяко мое действие, предварително се замислям за това, какво мога да изгубя или да спечеля. Ако наистина нещо си заслужава, рискувам, независимо от последиците. Когато загубя, знам, че съм сгрешила. Не бих искала да връщам времето назад, защото не съжалявам за нищо. Именно в това е смисъла на живота ми - когато се замисля за миналото, да си кажа - направих всичко, което искам и не съжалявам за нищо.

nqma6e da se zapi6a v tova u4ili6te koeto u4a sega i s koeto propilqh celi 3 naprazni godini ot jivota si
    ne pozvolqvai na straha da provali jivota ti

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Ами ако можех да върна времето щеше да е в периода от 2 януари до днес.. Просто искам да изживея пак

преди седмица щях да се мушна в един куфар и да отида с любовта на живота си на другия край на земята...
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Град
    Between The Hell and The Heaven
    16 май 2007-бих променила изцяло този ден

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Хипотетично бих го върнал в началото но 8 клас Така щях да се помъча повече за спасяването на Баба ми . А също щях да се запозная с други ученици в началото на класа. Но ако се върна времето назад .... Откаде ще имаш данните за нещата които ще се случат

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Няма смисъл да се връщам назад.Каквото било било,вече е минало и заминало.Каквото е писано ще се случи.
    +1
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Нищо не бих променила. Има неща, които предпочитам да не се бяха случвали, но ако не се бяха случили надали животът ми сега щеше да е същият.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от Poet_Boy
    Не искам да връщам времето назад и да поправям грешките си колкото и да са големи, тъй като тези грешки ме научиха как да постъпвам правилно.
    Съгласна съм ..
    Da sI v zatv0r-shte go razbIq beIbe beIbe da sI studen-shte te zatoplq beIbe beIbe beIbe da sI s jeNa-shte q ubIq beIbe beIbe beIbe-az sъm prah,az sъm snqg..topq se beIbe beIbe bez teb ..

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi

Re: Ако имате 1 шанс !!!!

Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Незнам как ще ви прозвучи темата и дали я има във форума но все пак ще я пусна
    Ако имате ЕДИН единствен шанс да върнете времето назад какво бихте променили във живота си ? Само един единствен път за едно единствено нещо за което съжалявате и до сега и какво е то ?
    искаше ми се сега да не бях в най-трудният момент от живота си както съм,но и да искам няма как да го бях променила...
    Относно любовта не съжалявам за нищо....

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Ако можех да върна времето назад, бих искала да го върна в мига преди година и половина, за да предовратя нещо което аз самата не бях очаквала и което ме нарани много, най-много от всичко което би могло да ме нарани дори занапред... Но пък нямам шанс да върна времето и от една страна се радвам, че поне имам опит за добро или лошо, каквото и да ми се е случило, предполагам че занпред нещата ще стоят по друг начин.
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Нямаше изобщо да повярвам...От там се променят супер много неща...

Не искам да връщам времето назад и да поправям грешките си колкото и да са големи, тъй като тези грешки ме научиха как да постъпвам правилно.
    аз съм напълно съгласна и няма какво да добавя :P
    One look in my eyes and you`d realize ..
    you got my heart in your hands ..

Супер фен

+ 1
    Обичам те <3 !!!

Бих върнала времето до 25 декември 2006 година!Ако това стане......много неща ще бъдат променени и всичко щеше до бъде почти идеално.Представа си нямате колко съм се молила това някак си да стане.....вярвам, че може да се случи, но....и не вярвам...ако това се случи.....и не помня нищо...надявам се да имам нещо което да ми подсказва да не правя това което се е случило.Живота ми би се праменил и любовта, която изживявам сега(и надявам се завинаги)би била още по-красива.....нотъжих се като си припомних, но.....жалко....бих полъветвала хората преди да правят каквото и да било...преди да го направят да помислят за бъдещето...
    A.D.I.D.A.S.

Град
    sofiqqq
    мисля че .... ако върна времето назад и променя едно нещо , то тогава целият живот ще се промени .......амммм нямам никакфо желание да се връщам назад кфот е станало станало продължавам напред :P
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

бих се върнала на 1 септември 2006 .... просто щях да се обадя и да и кажа да не го пуска на работа....днес....

Град
    "градът на мечтите"
    не съжалявам за абсолютно нищо което съм направила а и всичко вече е минало
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Хмм,бих върнала времето с 1-2 годинки..за да убедя родителите си да преместят брат ми в друго училище.Ако бях успяла,той нямаше да търпи това,което търпя..
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    В бъдещето.
    Ако имах един шанс само един, щях и него да пропилея. хХАХАХАХАХахаха.. Ама то щото така е по интересно.
    I LVE 69. I LVE

когато беше с мен нямаше да го пусна да си тръгне,а щях да му призная какво 4увствам наистина

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    нищо съществено

ПС. Заглавието малко ми звучи на "ook, if you had one shot, or one opportunity
    To seize everything you ever wanted-In one moment
    Would you capture it or just let it slip?"
    The Spark

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си