.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64
    Град
    София
    Нищо не бих променила... всичко е трябвало да се случи
    Smile!?

Ами,надали бих се сетила какво точно да променя!По-скоро бихвърнала времето до някой много хубав момент!Може би до един рожден ден на една фр,защото ми беше много яко,ама то още 1000 празници предстоят,така че...Не знам...

Супер фен
    Град
    Bourgas
    грешката че съм се родила
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Ммм,аз и да се върна назад няма да мога да поправя най-голямата грешка в живота си,тъй като е въпрос на чувства,а не мога да заповядвам на сърцето си...
    Брях,брях

Ако можех да върна времето назад, нямаше да отговоря на бившия си приятел, който ми писа в един сайт за запознанства...щях да си спестя много болка, много сълзи и много унижения

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Хм...интересна тема.Хората(повечето) твърдят,че не биха променили нищо,защото каквото е трябвало да стане е станало.И аз съм на това мнение,но все пак има някои неща,които бих искала да променя.
    Може би...няма да се връщам при бившия.Предполагам,че ако не го бях правила нямаше да загубя месеци време,за да се забавлявам.Това е...Но знаете,че промени ли се само едно нещо...всичко се променя.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    sofia
    Ako mojeh da vurna vremeto nazad,mojebi nqma6e da se zapi6a v tova u4ili6e,koeto ve4e zavur6ih...mn glavoboliq 6qh da si spestq

Град
    plovdiv
    ako moga da varna vremeto 6te go varna do momenta v koito napravih nai-golqmata mi gre6ka v celiq mi jivot :S naranih edin 4ovek koito za men be6e celiq svqt ... i d dnes (okolo godina) ne moga da si prostq :S
    .. : LuBovtA E aD pOd NebetO : ..

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Щях да му кажа, че ако постъпи така ще боли...многоооооо
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Град
    MoHTaHa
    Цитирай Първоначално написано от Chess
    Искам да върна времето до момента, в който за пръв път играх WoW... Вместо hunter щях да направя за пръв герой lock .
    край край тва мнение ме одари от земята

Оф бе не искате да връщате нищо..живота ви е супер, и затова вечно сте отчаяни от живота..Бе както и да е.
    Може би..бих върнала времето 5 години назад за да изживея отново лятото което прекарах у дома..Липсва ми.Не искам да го променям..просто искам да го повторя, много важни за мен хора загубих след това..а не можах дори да ги видя за последно..Това е единственото нещо за което бих дала живота си..за да го върна и преживея отново.
    Wish like hell I could go back in time..Maybe then I could see how forgiveness says that I should give you one more try, but it's too late - it's over now..
    P.S. Skype:serpens_f0618

АКо можех да върна времето назад нямаше да тръгна с едно момче,нямаше да ми тръгнат слухове кучка,к*рва и прочие...бях сладка ,невинна и всички имаха добро мнение за мен ,а без да съм направила нищо,повечето си играждат грешно мнение ... щях да бъда в старата комания(липсва ми,не че сега не е яко де),но пък нямаше да намеря сродната душа в лицето на нова страшно добра приятелка ...защо трябваше тогава да му отговоря на коментара и досега съжалявам ...

oooo.... dori ne znam ot kude da zapo4na.... no mai bih promenila otno6eniqta s brat mi, vupreki 4e ne znam kak e vuzmojno tova
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Град
    Там, където е сърцето...
    Не искам нищо да променям, защото всички грешки, които допуснах ме учат как да постъпвам и как не занапред за да не ги повтарям.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си