- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- петна от цикъл?
Миналогодишния ми бански,моя любим и незаменим бански..няма друг като него сега има следи от кръв върху него защото като си тръгвах от морето пътувах с него и така се е случило..как да ги махна ?![]()
Izperi go.
P.S. Ti edna godina ne si prala tozi banski, taka li? Ujas!
Изпери го или си купи нов!
п.с Само незнам защо тази тема е в раздела "Козметика и диети"![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от comics
Ми трябвало е веднага да се накисне в студена вода и след това в пералнята...,но сега след 1 година това петно няма как да се премахнеА и за какво ти е да носиш стар бански?Върви по магазините намери си някой по-хубав,а тоя на боклука
![]()
пф да ви *** майката..ква ме изкарахте ццт..разбира се че съм го изпрала след като съм се върнала,но не са се махнали..
ами за нов бански нз... обаче...как няма да си изпереш банскияегати..ако си видяла петното е трябвало веднага да го измиеш...някой беше казал че тест гела махал петна ама...цяла година..а пък и мисля че след всеки плаж тря си переш банския
![]()
Cruel Intentions
Айде по - леко, а?Първоначално написано от kvosekiorish
![]()
Аз съм нямала такива проблеми, кръвта лесно се пере - вода и сапун. Пробвай пак, ако не стане, накисни го и го остави така малко.
Malko, che se zanimavame da i pishem v temata, pyk i shte ni psuva.Първоначално написано от kvosekiorish
верно ти от 1 година ли не си го изпралапосле момчетата били мръсни ... пфф да бе.
като го видя още га беше млада,защо не го накисна или продължи да си ходиш тъй с петната на плай![]()
![]()
![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Aми тва щом като е станало миналата година начи миналата година си го прала и е останало петно нали?Ако е таак мисля, че ако си къпиш venish и го изпереш с него ще стане![]()
petna ot kruv se izpiat no ako sa o6te presni,na 1 godina nqma 6ans da go izpere6.ako go be6e nakisnala i posle dori v peralnqta sam da go pusne6 banskiqda se izvurti nqma6e da ima6 sega toziproblem
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Е мен са ми са се прали и да не са пресни-един път се бях зцапала мнооогоПървоначално написано от darla_f
и си ги сложих за пране и мама след 4-5 дена ги пусна в пералнята и се изпраха-а мама пере с прах за пране и с омекотител и нищо за петна.Но според мен нейните петна може и да се махнат с venish, но ако не се махнат тя си е виновна, зщото не ги е прала мнооооого време!
abe izperi go kak nqma da izlezne,az moeto belio kato si go izpera i vs e OK ,ne vijdam kvo tolkova e stanalo![]()
Руса кукличка
Като гледам нямаш елементарна хигиена, а и лъжеш като луда.Първоначално написано от kvosekiorish
Аз също съм правила подобен гаф /дънки/ , но нямаше как да ги изпера веднага, 'успях' чак два дни след това. Не остана петно.
Еми изпери го бе момичеПробвай с Ариел .. не вярвам да не се изпере или пък го занеси на химическо чистене .. Или направо си купи нов ..
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Бах тъпатаПървоначално написано от kvosekiorish
![]()
Ако НАИСТИНА го беше изпрала още тогава щеше да се махне... Мърла...![]()
Ми или го изпери или си купи nov..
![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
кръв със студена вода и сапун се пере лесно...
Venish.
ае твае кръв не цикъл смисъл...как можед а кажеш петно от цикъл хахахахха
И аз съм имала кървави петна и по дънки и по банския но като се изпере
петното се маха.Няма как да си го изпрала и да е останало петно![]()
Точно тези петна се перат толкова лесно и на ръка, и в пералнята, явно нещо не си напрайла по въпроса, че да стоят 1 година... По-добре иди си купи нов, ама внимавай, че да не стой и той една година с леке, и догодина пак да пишеш нова тема...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
МОМИЧЕТО КАЗА ЧЕ ГО Е ИЗПРАЛО!!!!!!!!
пробвай със студена вода или анправо си купи нов![]()
тЯ каза че и много ценен и съмнявам се чее ще има голямо желание да си купи нов студена водичка сапунче а ако това не стане пробвай Вениш или нЯкаКъВ препарат за лИКета това е![]()