- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лептен ?! помогнете !!!
zdraveite iskah da popitam PAKdali nqkoi izpolzva Lepten i da si kajete mnenieto za nego ako nqkoi go izpolzva za6toto se 4udq dali da si vzema ama purvo iskah da se zdobiq s malko mnenieq i togava da re6a Ei misi predvaritelno !!! :P
:P
Истината боли,НО това не означава че лъжата лекува..!
на всеки действа различно, има доволни, но повечето не са! дали ще си го купиш си е твоя работа
Raise your fist!
Еми един познат го използваше и не беше довелен.Кожата по лицето му стана още по зле![]()
Не съм ползвал lepten ама само отрицателни коментари съм слушал за него
От самата реклама може да ти призлее... тва не е за хора според мен.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Eдна приятелка преди години си поръча и не беше хич доволна![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
съседката ми използваше лептен и след неколко седмици се обрина ужасно от него,става по зле... не ти треа, най доброто не6то за акне според мене ''Акнерин'' ,но немския, не знам дали го има о6те по аптеките,ама тва напрао е 4удотворно![]()
Първоначално написано от todor_sh
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Сестра ми го използваше,имаше подорение.
Ляля ми също го използва и нямаше никакво подобрение.
При всеки е различно.
;]
Ако започнеш да го използваш и ти действа добре, ще трябва да го ползваш цял живот, защотот иначе кожата ти ще стане на задник.... а ако не ти действа добре още в началото, доста трудно после ще си излекуваш кожата. Цледователно и в двата случая щ направиш невероятна грешка. Тва е най-големият боклук, който съм срещала.
mindscan
Чувала съм че изобщо не помага.не си давай парите на вятъра а си вземи нещо което да знаеш че найстина ще ти помогне,успех.
Първоначално написано от comics
аз не съм ползвала лептен но все пак ще те попитам
ти до сега да си чувала за продукт който само за 10 дни да се справи със всякакъв вид акне?!
не ти ли се струва нереално?!
но нека все пак предположим че наистина помага
ако наистина имаше такъв продукт който само за 10 дни да се пребори с акнето -първото което е ,цената му щеше да е много по-висока
![]()
+1Първоначално написано от MostHated
ee hora mersi vse pakaz su6to si misleh 4e e golqm bokluk ama vse pak da se uverq kak to4ny deistva ili po to4ny NE deistva i ve4e sum sigorna 4e NQMA da si i pomislqm pove4e da si go vzimam !!!
:P
![]()
Истината боли,НО това не означава че лъжата лекува..!