- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета кажете
Дразнят ли ва селяните дето се правят на гъзари.![]()
I have the darkest soul of all human on the Earth...
да дразнят нАПървоначално написано от Poet_Boy
Мнооого сте ми забавнии (happy) {}
Слави Трифонов-Изхвърлете боклука (music)
+1Първоначално написано от Deni4ka:)
![]()
Без значение от пола ме дразнят хора с голямо самочувствие без покритие :P
По принцип винаги признавам, когато хората са повече от мен. Но когато няма нищо такова, а просто комплексари, които трябва да си го избият на някъде доста се дразня.
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Няма голямо значение дали са момчета или момичета щото ги има и от 2-та полаАми когато срещтнеш човек със голямо самочувстие без покритие , със IQ = Годините , с паричките на мама и на тате ! И просто ми се иска такива хора да хвана един багер и да ги газя беееееее !!!!!!
![]()
![]()
![]()
De-Phazz - Anchorless
Аз знам че ги има и от двата пола, но просто забелязах, че напоследък момичетата се хващат със селяни, дали е мода или от съжаление незнам, затова и питам.Първоначално написано от Vichko0o
![]()
I have the darkest soul of all human on the Earth...
Незнам кфо му е модерното да ходиш с някъф селяк,но мене много ме дразнят,същата работа и с момичетат дето ми дошли в София от некфи забутано село и се правят на гъзарки....![]()
Ами явно е модерно . 'щото все повече почнаха да стават такивата селяни .... Дошли от някъде си от някакво забутано селце дето преди 1 година давали на трамвая сено че да не ги ухапе ... А днеска вече са големите гъзари и незнам си още какво ... Просто незнам дали да ги съжаляваш или да им се смееш ! Докато има балъци ще има и тарикати !!!!!!
De-Phazz - Anchorless
не,ужасни са.минавам покрай някой такъв индивид и започвам да се смея.хората,с които съм,постоянно ме ръчкат и ме бъзикат,че ще си изям някъде боя![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
TvurDo DA
Blonds have many special gifts...one of them is to look smart and be sexy at the same time![]()
![]()
Дразнят ме хора със самочувствие до небето,които обаче за нищо не стават.(освен да се правят на интересни)
еми да дразня се на някви дето имат огормоно самочувствие без покритие нормално е да се дразня..![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
са не говорете така от села ала бала може и семейството ти да живее в софия от както е създадена ама да си по-сбутан и от задръстена тоалетна а да се правиш на гъзар . така че определящи са въспитанието и съзнанието на човека за собствените му възможности и наистина се дразня на такива идиоти![]()
:P
ONE LIFE ONE LOVE
breh .. puk ti kato si ot Sofiq mn se kefi6.. 4e si ot nai_golqmoto selo nali...Първоначално написано от ...FaShIoN...
омгггг познавам такива...леле просто не мога да ги гледам!!!Наистина мн са ми смешни...и тъпи![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Разбира се че не харесвам селяни! Просто няма значение от кои град са, ако са селянчета дето се мислят за голяма работа, просто не се занимавам.. кажи му селянин и толкова!![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
+1Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Не ми пука, стига само да не ме занимават.
po-skoro me draznqt tezi ,deto se pravqt na tejkari i na ne6to pove4e ot ostanalite.vsi4ki sme hora be,zapomnete go nai-posle!!!
ne e zadaljitelno da varvi6 pogarben i da pokazva6 muskuli,za da si gotin !!!!!
Руса кукличка
Не ме дразнят СЕЛЯНИТЕ ( ти да не си големия софийски гражданин, а???) Дразнят ме комплексарите, въздухарите, всички ,които се правят на нещо , което не са общо взето...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
дайте да не бъркаме СЕЛЯНИТЕ с ГЪЗАРИТЕ(имам приятели които са от село). 1 човек може и да е гражданин, цялата му рода да е от софия и пак да е тъп СЕЛЯНДУР. И да, фйешъните (не селяните) ме дразнят, независимо откъде са.
П.П.: да не говорим че масата 'граждани' са по-тъпи от много хора по селата.
Welcome to the end of the thought process.
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
Определено ДА
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...