.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 146

Тема: Fat People Suck

Fat People Suck

Да това е темата. Деблите "смучат" - нестават, гадни са, отвратителни са. Преди да сте си казали "да го еба в кльощавия келеш" веднага оточнявам, че и аз съм дебел! И мога да кажа на всички дебели, мазни кюфтета, които четът това - ВИЕ НЕ СТАВАТЕ! НИЕ НЕ СТАВАМЕ!
    Защо пускам такава тема ли? Ами защото ми е писнало да гледам разни дебели субекти да ми приказат "Не ме бърка" или "Кво да направя" или "Ох колко съм напълняла" , "Защо съм толкова дебела" или "Не ми се подигравайте, имам заболяване на метаболизма". Какъв метаболизъм бе братко, тъпчи по 3 паници манжа с 2 хляба през 30 минути и си обвинявай метаболизма! Поне мъжката част от Дебелите сме еди-доди по-нормални, все пак сме мъже! О,БАЧЕ ония хищни хипопотами, наблъскани в полички за 30 килограмови анорексий, със самочувствие до небето (и със цици до земята) , могат наистина да изкарат брата от нерви. Ама не разбирам как могат да си правят профили в сладур. Какъв сладур за кви масури ми приказваш? И съм срещал никове от типа "сладката" "готината" "СеКсuТУУУ" и пр. Ама чакай ве, я се погледни, ако имаш толкова голямо огледало. Виж се, замисли се, та се попитай "Аз добре ли съм?!", и се хвани и отслабни майка му да еба! От както осъзнах тази истина, и почнах да вземам мерки, съм отслабнал предоволно, и продължавам да свалям! Ама разликата от да вземаш тия кирливите дъвки Мотиф, като преди това си се намуал кат свиня, и да ми вика "Еми опитах всичко и не стана.." Извинявай това не е опит. Ходи на фитнес ВСЕКИ ДЕН, по 1-2 часа. Яж нискокалорични меса, плодове и зеленчуци. Спри да пушиш. Ходи на разходки из парка. И ако след 1 година не си загубил поне 30 кила, тогава ела и ми кажи "пробвах и не успях". Ще умрете самотни ве! НА никоя кучка не и се прави с мазен бифтек, дето ще и мириши и ще се поти като свиня майка с 1000000000 малки свинчета, галиба! Никоя няма да ви се върже! А пък относно тези "сладки крехки девойчици" мога да кажа, че единствената причина по която евентуално си имате приятели е, че им се праска нещо лесно! Не заради ПРЕКРАСНИЯТ ви характел и комуникативни възможности. Набийте си го в тъпите канчета, това нашето е БОЛЕСТ, не физическо състояние!

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)

Евалата
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Мега фен Аватара на LordOfLight
    Град
    In The Brave New World
    Ай'м нот фет ай'м джъст биг боунд
    ...don't care what I've become but fear what I am becoming...

Град
    49 Layer
    Които е лаком и ненаситен ше си носи корема.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    да си фен на иван ангелов

Re: Fat People Suck

Цитирай Първоначално написано от dogon
    Да това е темата. Деблите "смучат" - нестават, гадни са, отвратителни са. Преди да сте си казали "да го еба в кльощавия келеш" веднага оточнявам, че и аз съм дебел! И мога да кажа на всички дебели, мазни кюфтета, които четът това - ВИЕ НЕ СТАВАТЕ! НИЕ НЕ СТАВАМЕ!
    Защо пускам такава тема ли? Ами защото ми е писнало да гледам разни дебели субекти да ми приказат "Не ме бърка" или "Кво да направя" или "Ох колко съм напълняла" , "Защо съм толкова дебела" или "Не ми се подигравайте, имам заболяване на метаболизма". Какъв метаболизъм бе братко, тъпчи по 3 паници манжа с 2 хляба през 30 минути и си обвинявай метаболизма! Поне мъжката част от Дебелите сме еди-доди по-нормални, все пак сме мъже! О,БАЧЕ ония хищни хипопотами, наблъскани в полички за 30 килограмови анорексий, със самочувствие до небето (и със цици до земята) , могат наистина да изкарат брата от нерви. Ама чакай ве, я се погледни, ако имаш такова огледало. Виж се, замисли се, та се попитай "Аз добре ли съм?!", и се хвани и отслабни майка му да еба! От както осъзнах тази истина, и почнах да вземам мерки, съм отслабнал предоволно, и продължавам да свалям! Ама разликата от да вземаш тия кирливите дъвки Мотиф, като преди това си се намуал кат свиня, и да ми вика "Еми опитах всичко и не стана.." Извинявай това не е опит. Ходи на фитнес ВСЕКИ ДЕН, по 1-2 часа. Яж нискокалорични меса, плодове и зеленчуци. Спри да пушиш. Ходи на разходки из парка. И ако след 1 година не си загубил поне 30 кила, тогава ела и ми кажи "пробвах и не успях". Ще умрете самотни ве! НА никоя кучка не и се прави с мазен бифтек, дето ще и мириши и ще се поти като свиня майка с 1000000000 малки свинчета, галиба! Никоя няма да ви се върже! А пък относно тези "сладки крехки девойчици" мога да кажа, че единствената причина по която евентуално си имате приятели е, че им се праска нещо лесно! Не заради ПРЕКРАСНИЯТ ви характел и комуникативни възможности. Набийте си го в тъпите канчета, това нашето е БОЛЕСТ, не физическо състояние!
    gnus ma e ot debeliiiiiiii hora...ama mnogo

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    О,БАЧЕ
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Град
    Between The Hell and The Heaven
    не съм дебела и напълно съм съгласна,че някой са мн грозна гледка(особено ако са прицвъкани в дрешки за 2 пъти по-слаби от тях). Обаче на някои структората им е такава,костната им система...ако ще да свалят 50 кила-пак няма да изглеждат слаби.
    мн ме изнервят и тея безволевите-аз как успях да смъкна 8 килограма(бях качила покрай едни празници,а и пиех хапчета)?! с мн движение,спиране на повечето вредни храни и напитки и с копуване на подходящите форма,размер и цвят дрехи,може да се постигне една добра фигура

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Брей, брей, обадиха се всички с перфектните тела. Не взирам автора на темата, а потребителите писали в нея.

наблъскани в полички за 30 килограмови анорексий
    Това да не е някакъв химичен елемент?

Цитирай Първоначално написано от MusicIsTheKey
    Брей, брей, обадиха се всички с перфектните тела. Не взирам автора на темата, а потребителите писали в нея.

наблъскани в полички за 30 килограмови анорексий
    Това да не е някакъв химичен елемент?
    Прости ме, неграмотен съм

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    ^ Тогава първо се ограмоти, пък после говори кой 'смуче' и кой не.
    What you give is what you get!

незнам кво да кажа

Град
    София
    ем незнам ходете на солариум.... то неска е 27

Цитирай Първоначално написано от Blo0dyBitch
    не съм дебела и напълно съм съгласна,че някой са мн грозна гледка(особено ако са прицвъкани в дрешки за 2 пъти по-слаби от тях). Обаче на някои структората им е такава,костната им система...ако ще да свалят 50 кила-пак няма да изглеждат слаби.
    мн ме изнервят и тея безволевите-аз как успях да смъкна 8 килограма(бях качила покрай едни празници,а и пиех хапчета)?! с мн движение,спиране на повечето вредни храни и напитки всичко и с копуване на подходящите форма,размер и цвят дрехи,може да се постигне една добра фигура
    Точно това имам предвит. Значи едно е наистина да сu "Big Boned", съвсем друго е да СЕ ТЪПЧЕШ за щяло и нещяло, вилицата да стои повече в устата ти, вместо в шкафа с другите прибори, които така или иначе не използваш, защото само си губиш времето в подробности - ценно време в което можеш да си пълниш устището с лакомства, и от време на време да изпускаш по някой зловонна емисия, казвайки, че в същото време се чувтваш "дискриминиран/а и обиден/а" от факта, че ти се смеят като бягаш, или недай боже танцуваш.
    Има хора, с по-плътни кости, които изглеждат едри. Обаче има хора с тънка структура, ниски, с форма на квадрат!

Цитирай Първоначално написано от Scouse
    ем незнам ходете на солариум.... то неска е 27
    Цитирай Първоначално написано от SeXy_GrQh_ {}
    незнам кво да кажа
    "Не" и "знам" са две отделни думи - НЕ ЗНАМ!
    http://nolimit.cult.bg/presscenter/?p=32

dogon, има хора, които са с наднормено тегло, защото са болни и заради това не могат да отслабнат. Не е нужно да ги 'съдиш' толкова строго.
    А тези, които се 'тъпчат' просто за 'спорта' - това си е техният живот. Не си ти този, които ще им държи сметка и ще ги критикува. Всеки си решава. Да, наистина е грозна картина да гледаш сто пласта сланина, които се развяват по плажа, но в крайна сметка и те са хора.

Цитирай Първоначално написано от Desi_etnies
    Не знам какъв ти е проблема готин, макар че мога да се сетя. От предишните ти теми разбрах, че си келеш 7 клас, аде вече осми, и сигурно тежиш около 100 кила. Аз, обаче сега ще кандидатствам за ВУЗ, и не мисля да позволя накакъв треторазряден келеш да ми се прави на интересен! аре вари учи, че те чака гърч!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Не знам какъв ти е проблема готин, макар че мога да се сетя. От предишните ти теми разбрах, че си келеш 7 клас, аде вече осми, и сигурно тежиш около 100 кила. Аз, обаче сега ще кандидатствам за ВУЗ, и не мисля да позволя накакъв треторазряден келеш да ми се прави на интересен! аре вари учи, че те чака гърч!
    тоест, ти си на 18 и говориш така?

леле, деградацията е пълна

ахахахххаха, форумен СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕКС
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    тоест, ти си на 18 и говориш така?

леле, деградацията е пълна
    Обаче сте интересна картинка половината. Правите си профили, разглеждате тема, след тема и търсите с кого да се заядете. Обаче има още една подробност. Тука всички сме равни, обаче навънка не сте. Защо досега осмокласник не ми е казвал колко съм тъп или неграмотен. Защото сте мега фенове тука, обаче ви се свива фашкията навънка!

^ ще ми е пръв път, моля те, бъди мил с мен..

^^ хаха, не, просто реших че така или иначе повечето мнения тук са тотално втф/хай/лол, защо и аз да не внеса моето също толкова интелигентно мнение в цялата ситуация ;рр
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен
    Град
    Utopia..
    виж сега, приятелче
    1-во е грозно да се говори така на момиче, каквото е Desi_etnies
    2-ро наистина си служиш с речник на 14-годишен отворко, а не на човек, който е решил да учи висше образование
    3-то няма никаква връзка кой е мега фен и кой не е
    4-то е смешно да казваш, че се заяждаме, след като си написал тема, изпълнена с толкова много жлъч, използвайки изрази на един откровено голям селяндур, какъвто е иван ангелов

направи си изводите, но с този речник и начин на мислене ти гарантирам, че няма да влезнеш абсолютно никъде.. (поне не по редовния начин)

п.с. ти си първият срещнат от мен човек, който след като пуши го удря на злоба

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Доста учтиво се държиш с непознати, май възпитанието куца.
    7 клас бях, да, и 'гърчът' приключи. 100 кила не съм все още, не знам защо реши така.
    А това, че сега ще кандидатстваш .. интересува ли ни? Никак, нали?
    Келеш ще ми вика..
    What you give is what you get!

x
    аь ус ефь пьтнсше

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    абе да си пусне снимка, за да може да навеждаме поглед като се разминаваме по улиците...
    зъпувиадъи http://twothirds.org/wp-content/uplo...dle_finger.jpg
    Злобен съм бил. ТИ не си ли злобен ве оланколо, като се хващаш за дреболиЙЙЙ, и искаш да се изтъкнеш като големия лингвист! Не се хващай за дреболиЙЙЙЙЙЙ секси, пък и ще повторя предишното си трърдение. Аре ела ми го кажи в очите. И аз си псувам по форумите, и вие се правите на велики, аре тогава си направим едно рандеву на следващото събиране на форума, та може да се запознаем от блиСко!

Цитирай Първоначално написано от metomаn88
    Да живеем едрите хора!Смърт за анорексиците!За мен мъж под 100кг не е мъж!
    Мерси, оценявам го... Ами я кажи мнение за госпожиците, които представителки ей сега ми се дървеха, тип метър на метър.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си