.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 146

Тема: Fat People Suck

x
    аь ус ефь пьтнсше

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    аре де, мъжаго...

пусни си снимчица, кандидат-студентче, чакаме с нетърпение да видим искрящата ти особа на човек, който се прави на велик пред момичетата...

хайде, тлъстьо
    Снимка каза... Знам че ти се блъска чучура на дебел мъжки гъз, травестит недъгав, но не мисля да ти направя удоволствието. Аз ти казах, чакай да дойде събирането на форума, ако изобщо ще имаш мънистата да се появиш.

Цитирай Първоначално написано от Virus_
    Злобен съм бил. ТИ не си ли злобен ве оланколо, като се хващаш за дреболиЙЙЙ, и искаш да се изтъкнеш като големия лингвист! Не се хващай за дреболиЙЙЙЙЙЙ секси
    Не, не съм "злобен", просто ми е писнало от пусита, дето се правят на много оборотни, пък като почнат да пишат, цветята увяхват.

Дреме ми щото дебел ли си, къф си и кво мислиш за дебелите хора, просто ми бърка в мозъка тва, че въобще не се виждаш колко струваш, пък се налагаш. Ми успех, ве _!_
    Брато, аз не отричам че съм неграмотен, не го отричам въобще! Обаче си взех матурата, факт! Значи можеш да поспориш с проверяващите, на каква стока са били докато са ми го проверявали.

Мега фен
    Град
    Utopia..

Омг... искрено се надявам това да е шега.
    Не е истина колко са изпростели хората. Да се обиждате на килограми и външен вид и въобще... наистина ли го вярвате?
    А ти, авторе - толкова много ли се мразиш, че чак го заяваваш тук? Толкова много ли ненавиждаш това, че си дебел... егати, има толкова други неща, за които да страда човек. Има толкова други неща, с които можеш да изпъкнеш... а вие се хващате за външен вид, пари и... секс
    Жалко е до къде са стигнали хората... наистина е жалко.

Edit: Ах, взел бил матурата. Congrats... кой кат него.
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

x
    аь ус ефь пьтнсше

ааххаахахаххахахаа

на форумна среща ли ме каниш?

Дай нещо по-интимно, че не ми се ходи на форумни срещи с дечицата, защо не организираш нещо по-интересно а, тлъстак?

Да се правиш на страшен на тийнейджърски срещи е много кораво...
    Няма смисъл да водим този разговор, защото нито аз ще дойда в умрелто ти село, нито пък ти ще дойдеш. Нали? Да не си приказваме глупости. Просто изчезни, скрий се, поработи по себе си, достигни просветление и стани монах!

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Дебелите са меко казано противни,а повечето и на акъл са доста глупави. То от ядене време за друго не остава

Има и изключения,разбира се,но като цяло е така. Особено пък при дебелите момичета,които са и комплексирани и адски злобни на всичко отгоре. При момчетата пак е малко по-нормално...
    Евала брато.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    ей, че какво му е на Кърджали??

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Столица щеше да става.
    What you give is what you get!

София Айтос, все тая! А на тебе какъв ти е мотива да се заяждаш по "тинейджърски" форуми?

Мега фен
    Град
    Utopia..
    атака, как може да си такъв комплексар

какъвто ти е и на теб, дебелачко...

КОМПЛЕКСИИИИИИИИИИИИИИИИИ ИИИИ
    хахахах глей кой го казва. Ок аз съм дебел и избивам комплекси, ами твойта история каква е - микропенис?

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    ^ Амин! :Д
    What you give is what you get!

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Ти си:

Хомофоб
    Неграмотник
    Заядлив
    С високо его

Не може да съдиш човек,който е примерно диабетик и си бие инсулин и от това напълнява СТРАШНО МНОГО,мухльоооо.Този човек да не би да иска да е болен от диабет,да си бие инсулин всеки ден,да не се храни с това,което иска,другите да го дразнят като ядат пред него,да си разваля фигурата,аааа?Нали много занеш бе?!Келеш с келаша ти!

За 1 си прав,чудя се как може момиче,което е 100 кг(визирам една от нашият клас),сланините й да висят,че се спъва в тях и да слага ДЪНКИ,ПРИЛЕПНАЛИ НА МАКС ДРЕХИ?!

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Аз съм най-дебелия тука 93 кила гладен!
    Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от petet
    Ти си:

Хомофоб
    Неграмотник
    Заядлив
    С високо его

Не може да съдиш човек,който е примерно диабетик и си бие инсулин и от това напълнява СТРАШНО МНОГО,мухльоооо.Този човек да не би да иска да е болен от диабет,да си бие инсулин всеки ден,да не се храни с това,което иска,другите да го дразнят като ядат пред него,да си разваля фигурата,аааа?Нали много занеш бе?!Келеш с келаша ти!

За 1 си прав,чудя се как може момиче,което е 100 кг(визирам една от нашият клас),сланините й да висят,че се спъва в тях и да слага ДЪНКИ,ПРИЛЕПНАЛИ НА МАКС ДРЕХИ?!
    Пак съм останал недоразбран. Хомофоб - да! Просто ми е крайно неприятно да гледам как 2 емота си пускат френски езици в дискотеките. Неграмотник - да. Заядлив - не почнах първи. Обаче съгласи се, че когато някой го псуват в лицето, този някой или е путьо-калинкин и ще игнорира нападките, или ще отвърне на огъня.
    Плюс ти наистина ли вярваш че всеки втори шишо е болен от нещо? Най много 10%, и то най-много. Ами другите 90% кво?

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Ест не,но не може да контролираш живота на другите,да казваш кой как,къде да се мляска,кой с каква коса е,кой как живее,кой как се облича,кой как да му бъде стила,кой къде да се чука.

Но с това твое изказване слагаш всички хора,които са болни от някакво заболяване и са ПЪЛНИ,към тези,които нямат желание и воля.

Е аз намерих желание и воля и свалих 10 кг.Остават ми 5.

Извини ме. От консервите съм. Естествено не може да казвам кой какво да прави. Просто имам мнение за моите хора. Това е както негрите си викат Нига. Понеже съм дебел и имам такова неписано право да обиждам своите. Един вид самоирония. Пък и ако ме бяха псували и били повече като малък, сега нямаше да съм дебел! Аха! Ако не става с бой, то става с много бой! За нас е по-добре първо да отслабнем, после да се грижим за неоправданата си гордост!

Цитирай Първоначално написано от dogon
    Извини ме. От консервите съм. Естествено не може да казвам кой какво да прави. Просто имам мнение за моите хора. Това е както негрите си викат Нига. Понеже съм дебел и имам такова неписано право да обиждам своите. Един вид самоирония. Пък и ако ме бяха псували и били повече като малък, сега нямаше да съм дебел! Аха! Ако не става с бой, то става с много бой! За нас е по-добре първо да отслабнем, после да се грижим за неоправданата си гордост!
    Ти си много заблуден човек, знаеш ли?
    Тъй красиви, тъй наивни,

Цитирай Първоначално написано от Sam90'
    Ти си много заблуден човек, знаеш ли?
    Напротив. Баретите как ги правят каквито са. С много викане и лишения. Ахъм. За друг вариант сещаш ли се?

Значи трябва някой да те пребие от бой, за да отлабнеш ли?
    Тъй красиви, тъй наивни,

Ще почина..
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Напротив. Баретите как ги правят каквито са. С много викане и лишения. Ахъм. За друг вариант сещаш ли се?
    Баретите влизат по собствено желание и са наясно какво ги чака.
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола

Много яка тема.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си