- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Fat People Suck
x
аь ус ефь пьтнсше
Снимка каза... Знам че ти се блъска чучура на дебел мъжки гъз, травестит недъгав, но не мисля да ти направя удоволствието. Аз ти казах, чакай да дойде събирането на форума, ако изобщо ще имаш мънистата да се появиш.Първоначално написано от exploitedteen
Брато, аз не отричам че съм неграмотен, не го отричам въобще! Обаче си взех матурата, факт! Значи можеш да поспориш с проверяващите, на каква стока са били докато са ми го проверявали.Първоначално написано от Virus_
Омг... искрено се надявам това да е шега.
Не е истина колко са изпростели хората. Да се обиждате на килограми и външен вид и въобще... наистина ли го вярвате?
А ти, авторе - толкова много ли се мразиш, че чак го заяваваш тук? Толкова много ли ненавиждаш това, че си дебел... егати, има толкова други неща, за които да страда човек. Има толкова други неща, с които можеш да изпъкнеш... а вие се хващате за външен вид, пари и... секс![]()
Жалко е до къде са стигнали хората... наистина е жалко.
Edit: Ах, взел бил матурата. Congrats... кой кат него.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
x
аь ус ефь пьтнсше
Няма смисъл да водим този разговор, защото нито аз ще дойда в умрелто ти село, нито пък ти ще дойдеш. Нали? Да не си приказваме глупости. Просто изчезни, скрий се, поработи по себе си, достигни просветление и стани монах!Първоначално написано от exploitedteen
Евала брато.Първоначално написано от ATAKABG
ей, че какво му е на Кърджали??![]()
Столица щеше да става.![]()
What you give is what you get!
София Айтос, все тая! А на тебе какъв ти е мотива да се заяждаш по "тинейджърски" форуми?
атака, как може да си такъв комплексар![]()
хахахах глей кой го казва. Ок аз съм дебел и избивам комплекси, ами твойта история каква е - микропенис?Първоначално написано от exploitedteen
^ Амин! :Д
What you give is what you get!
Ти си:
Хомофоб
Неграмотник
Заядлив
С високо его
Не може да съдиш човек,който е примерно диабетик и си бие инсулин и от това напълнява СТРАШНО МНОГО,мухльоооо.Този човек да не би да иска да е болен от диабет,да си бие инсулин всеки ден,да не се храни с това,което иска,другите да го дразнят като ядат пред него,да си разваля фигурата,аааа?Нали много занеш бе?!Келеш с келаша ти!
За 1 си прав,чудя се как може момиче,което е 100 кг(визирам една от нашият клас),сланините й да висят,че се спъва в тях и да слага ДЪНКИ,ПРИЛЕПНАЛИ НА МАКС ДРЕХИ?!
Аз съм най-дебелия тука 93 кила гладен!
Grumpy old madman
Пак съм останал недоразбран. Хомофоб - да! Просто ми е крайно неприятно да гледам как 2 емота си пускат френски езици в дискотеките. Неграмотник - да. Заядлив - не почнах първи. Обаче съгласи се, че когато някой го псуват в лицето, този някой или е путьо-калинкин и ще игнорира нападките, или ще отвърне на огъня.Първоначално написано от petet
Плюс ти наистина ли вярваш че всеки втори шишо е болен от нещо? Най много 10%, и то най-много. Ами другите 90% кво?
Ест не,но не може да контролираш живота на другите,да казваш кой как,къде да се мляска,кой с каква коса е,кой как живее,кой как се облича,кой как да му бъде стила,кой къде да се чука.
Но с това твое изказване слагаш всички хора,които са болни от някакво заболяване и са ПЪЛНИ,към тези,които нямат желание и воля.
Е аз намерих желание и воля и свалих 10 кг.Остават ми 5.
Извини ме. От консервите съм. Естествено не може да казвам кой какво да прави. Просто имам мнение за моите хора. Това е както негрите си викат Нига. Понеже съм дебел и имам такова неписано право да обиждам своите. Един вид самоирония. Пък и ако ме бяха псували и били повече като малък, сега нямаше да съм дебел! Аха! Ако не става с бой, то става с много бой! За нас е по-добре първо да отслабнем, после да се грижим за неоправданата си гордост!
Ти си много заблуден човек, знаеш ли?Първоначално написано от dogon
Тъй красиви, тъй наивни,
Напротив. Баретите как ги правят каквито са. С много викане и лишения. Ахъм. За друг вариант сещаш ли се?Първоначално написано от Sam90'
Значи трябва някой да те пребие от бой, за да отлабнеш ли?![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
Ще почина..![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Баретите влизат по собствено желание и са наясно какво ги чака.Първоначално написано от dogon
Grumpy old madman