.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 146

Тема: Fat People Suck

Не това имах предвит. Наднорменото тегло много често се толерира от семейството. Даже някой път точно семейната среда е причината за затлъстяването. Само тежка мотивация може да оправи работата. Не може мама да ти дава 3 допълнителни, и лятото вместо да риташ топка с другите деца да хапваш буфтичките на баба, намазани с мармаладец. Много деца са дебели, защото родителите не се съобразяват със заболяването им!!!

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    ама да си тъп и прост не се лекува и с лишения...
    нали знаеш "по-умният отстъпва" Както гледам не си отстъпил много много, а щом аз съм тъп, и ти спориш с мене, тва кво те прави? Къци Въпцаров може би?

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Ти си дебилно прост човек.
    mindscan

Цитирай Първоначално написано от dogon
    Не това имах предвит. Наднорменото тегло много често се толерира от семейството. Даже някой път точно семейната среда е причината за затлъстяването. Само тежка мотивация може да оправи работата. Не може мама да ти дава 3 допълнителни, и лятото вместо да риташ топка с другите деца да хапваш буфтичките на баба, намазани с мармаладец. Много деца са дебели, защото родителите не се съобразяват със заболяването им!!!
    А не може ли хем да хапваш на баба бухтите, хем да играеш навън?
    Не, наистина ... не е нужно някой да те кара да си слаб - това би трябвало сам да го искаш.
    Всъщност ми е малко тъжно за теб, защото явно наистина страдаш за това, че си дебел... но пък защо не поправиш проблема тогава?
    Отговори ми на този въпрос: защо не отслабнеш, щом искаш? Правиш ли нещо по въпроса?
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Чудя ти се и не мога да ти се начудя

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Естествено всички дебели и нелицеприятни се засеганха.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Къде ли не
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Естествено всички дебели и нелицеприятни се засеганха.

Мдааа,добре дошъл!

Ама много сте лицемерни. Ае всеки да си признае. Като види някой мазен субект на плажа или в басейна, как си маже масивното толовище с 2 шишенца плажно масло. И как след това се пьосва като кит уцелен от харпун! Какво си казвате?
    Option 1: Има проблеми момчето/момичето , просто е такъв/ва, какво да се прави.
    Option 2: Ибахта у свиньятъ дибелъ!

Град
    Къде ли не
    Е,аз лично( и съвсем честно ) казвам,че ИЗОБЩО НЕ обръщам внимание.Скоро ще ни изкараш,че си носим бинокли и гледаме за пълни хора,че да можем да ги коментираме.
    И аз до колкото съм запознат,плажа не е направен от човека,а от Земята,а щом си на Земята,значи всичко е общо!
    Никога не съм разделял ХОРАТА на категории и няма да го направя.

Жална ти майка....

И все пак не ми отговори на въпроса.
    Тъй красиви, тъй наивни,

Цитирай Първоначално написано от Sam90'
    А не може ли хем да хапваш на баба бухтите, хем да играеш навън?
    Не, наистина ... не е нужно някой да те кара да си слаб - това би трябвало сам да го искаш.
    Всъщност ми е малко тъжно за теб, защото явно наистина страдаш за това, че си дебел... но пък защо не поправиш проблема тогава?
    Отговори ми на този въпрос: защо не отслабнеш, щом искаш? Правиш ли нещо по въпроса?
    Ами ако ми беше прочел постовете щеше да разбереш. Пък и не ти говоря за сега, а за едно време. Сега съгласи се, че едно детенце на 6 години не знае че като тъпче колкото му позволява природата, ще страда в юношевството си! Родителите са фактор и не го забравяйте!

Цитирай Първоначално написано от petet
    Е,аз лично( и съвсем честно ) казвам,че ИЗОБЩО НЕ обръщам внимание.Скоро ще ни изкараш,че си носим бинокли и гледаме за пълни хора,че да можем да ги коментираме.
    И аз до колкото съм запознат,плажа не е направен от човека,а от Земята,а щом си на Земята,значи всичко е общо!
    Никога не съм разделял ХОРАТА на категории и няма да го направя.

Жална ти майка....
    Е добре де хора, аз от небето ли падам? Нали и аз съм влайната, знам какво си викат хората, и какво не! Много добре знам. Знам много по-добре от тебе! Знам какво си приказват зад гърба ми, и знам какво си приказват за други дебели в мое присъствие! Ти и примерно още някой може и да не обръща внимание, обаче много хора го правят!

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Ако нямате воля да се промените, защо ни занимавате с проблемите си?
    Grumpy old madman

Ами ако ми беше прочел постовете щеше да разбереш. Пък и не ти говоря за сега, а за едно време. Сега съгласи се, че едно детенце на 6 години не знае че като тъпче колкото му позволява природата, ще страда в юношевството си! Родителите са фактор и не го забравяйте!
    В случай, че не знаеш, за едно дете на 6 е хубаво да яде възможно най-много. Но естествено, че трябва и да се движи!
    Родителите винаги са фактор.. Но факторът не е всичко, а само фактор. Останалото са други фактори и един от най-силните такива си самият ти. Окей, в миналото не си разбирал, не си знаел. А сега? Сега пак ли трябва родителите ти да те карат да ядеш по-малко и да спортуваш?
    А на мен пък ми се струва, че просто искаш някой друг да е виновен.
    Тъй красиви, тъй наивни,

Град
    Къде ли не
    И какво ти пука?

На всекиго говорят зад гърба му,дори зад моят,какво ти пука?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Не понасям дебелаци.
    Човек лишен от воля да се промени, иска от другите уважение и на всичкото отгоре си позволява да ги коментира.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Къде ли не
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    1.Koй има проблеми?

2.Като не ти харесва какво се обсъжда просто недей да четеш,лесно е.

Защото е форум тийн-проблем, готин А не форум Canis_Dirus. Нали? Пък и ако си прочел глупостите които написах досега щеше да знаеш, че аз лично работя върху себе си, и главната идея на темата беше за тия които НЕ работят върху себе си. Да започнат!

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от petet
    1.Koй има проблеми?

2.Като не ти харесва какво се обсъжда просто недей да четеш,лесно е.
    Хората с наднормено тегло имат проблем. Най-малкото здравословен.
    Grumpy old madman

Град
    Къде ли не
    Кой ви е поискал съветите не ми е ясно?Всеки си има живот.Или ще го пропилее бързо или ще се храни разумно.Като искат да се тъпчат,по точно всеки да се тъпчи коккото иска,но поне да спортуват,че да ги изгарят мазнините.Природата предварително ни е дала храна,а боклцуите,които се ядат са от човека,човека сам унищоижава себе си.Гледайте си във вашата паница и това е.

нали знаеш "по-умният отстъпва" Както гледам не си отстъпил много много, а щом аз съм тъп, и ти спориш с мене, тва кво те прави? Къци Въпцаров може би?

тия поговорки са измислени от някакви жалкари, които нямат смелост да продължават напред и затова мислят разни псевдо-интелектуални поговорки, които да си повтарят и току-виж са си повярвали...

нещо подобно на "покорна глава, сабя не я сече" и прочие тъпотии...
    Може и така да е. Не ме бърка да те псувам цяла вечер. Ае почвам.
    Путьо-калинкин!
    Ти си..

Град
    Къде ли не

тия поговорки са измислени от някакви жалкари, които нямат смелост да продължават напред и затова мислят разни псевдо-интелектуални поговорки, които да си повтарят и току-виж са си повярвали...

Сега се постарай да отречеш и историята.

Град
    Къде ли не

Може и така да е. Не ме бърка да те псувам цяла вечер. Ае почвам.
    Путьо-калинкин!
    Ти си..
    Вече тотално заприличваш на смешен пубер.

Щом казваш

....специално се регнах защото бях потресена просто от темата.....
    абе вие как сте бе хора?!?!
    всяко нарушение на здравето е провокирано от нещо друго....
    давам прост пример: братовчедка ми беше сексуално насилена в следствие на което напълня поне с 30 кг...разбирам я, таккова нещо може да съсипе човек, но тези които на улицата и се подиграват като вас не знаят причината нали?!?!
    не казвам че всички имат такива причини, но замислете се какво може да се крие зад човека на който се подигравате на улицата, в училище и т.н.
    просто бъдете толерантни, моля ви!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си