Първоначално написано от
dogon
Да това е темата. Деблите "смучат" - нестават, гадни са, отвратителни са. Преди да сте си казали "да го еба в кльощавия келеш" веднага оточнявам, че и аз съм дебел! И мога да кажа на всички дебели, мазни кюфтета, които четът това - ВИЕ НЕ СТАВАТЕ! НИЕ НЕ СТАВАМЕ!
Защо пускам такава тема ли? Ами защото ми е писнало да гледам разни дебели субекти да ми приказат "Не ме бърка" или "Кво да направя" или "Ох колко съм напълняла" , "Защо съм толкова дебела" или "Не ми се подигравайте, имам заболяване на метаболизма". Какъв метаболизъм бе братко, тъпчи по 3 паници манжа с 2 хляба през 30 минути и си обвинявай метаболизма! Поне мъжката част от Дебелите сме еди-доди по-нормални, все пак сме мъже! О,БАЧЕ ония хищни хипопотами, наблъскани в полички за 30 килограмови анорексий, със самочувствие до небето (и със цици до земята) , могат наистина да изкарат брата от нерви. Ама не разбирам как могат да си правят профили в сладур. Какъв сладур за кви масури ми приказваш? И съм срещал никове от типа "сладката" "готината" "СеКсuТУУУ" и пр. Ама чакай ве, я се погледни, ако имаш толкова голямо огледало. Виж се, замисли се, та се попитай "Аз добре ли съм?!", и се хвани и отслабни майка му да еба! От както осъзнах тази истина, и почнах да вземам мерки, съм отслабнал предоволно, и продължавам да свалям! Ама разликата от да вземаш тия кирливите дъвки Мотиф, като преди това си се намуал кат свиня, и да ми вика "Еми опитах всичко и не стана.." Извинявай това не е опит. Ходи на фитнес ВСЕКИ ДЕН, по 1-2 часа. Яж нискокалорични меса, плодове и зеленчуци. Спри да пушиш. Ходи на разходки из парка. И ако след 1 година не си загубил поне 30 кила, тогава ела и ми кажи "пробвах и не успях". Ще умрете самотни ве! НА никоя кучка не и се прави с мазен бифтек, дето ще и мириши и ще се поти като свиня майка с 1000000000 малки свинчета, галиба! Никоя няма да ви се върже! А пък относно тези "сладки крехки девойчици" мога да кажа, че единствената причина по която евентуално си имате приятели е, че им се праска нещо лесно! Не заради ПРЕКРАСНИЯТ ви характел и комуникативни възможности. Набийте си го в тъпите канчета, това нашето е БОЛЕСТ, не физическо състояние!