.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 146

Тема: Fat People Suck

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    dogon, защо като сте момчета да е по-нормално да сте дебели. На теб н ти харесав, само защото идеалът за хора, който е наложен съвсем безрезнно е .. слаб кльощавелник .. ако не беше така, сигурна съм, ти щеше да харесваш дебели хора ! Не говоря за тези, коит оедвам ходят, но не миаказва, че например дупето на Бионсе не ти харесва... А пък то далеееееч не е кльощаво!
    mindscan

Цитирай Първоначално написано от NFW`
    И каква изненада, защитниците на дебелите почнаха "И те са хора, те си решават какво да правят и как да живеят!". Никога не бих предположил. Ами и авторът е човек => има правото да си пише колко го дразнят. А това, че защитавате дебелите хора, защото това им бил житейския избор, но не зачитате правото на лично мнение се изявявате като видни лицемери, които гледат да се изкарат близки до Дева Мария по милосърдие и съпричастност.

Едно е да напишеш хубаво, аргументирано мнение, а съвсем друго да плюеш и псуваш като див селянин. Не става въпрос за съпричастност, а за елементарно възпитание и уважение.

Другият вариант бил, че дебелите можело да бъдат дебели, защото имали здравословни/психически проблеми. Dogon може да има проблем, който да го кара да напада дебелите хора, може просто да предизвикват антипатия у него. По същата логика.
    Дори и да предизвикват апатия у него - кой е той, че да ги съди? А, да, някакъв невъзпитан и безмозъчен 'кандидат-студент', който си няма друга работа, освен да злобее.

Изказвайте мнение, а не казвайте : "Твоето мнение е грешно, защото не звучи мило и наранява чуждите чувства!" . Dipshits.
    Изказвай мнение, а не пиши безсмислени глупости. На кой са наранени чувствата в момента, ако не е тайна ? Добре, пусната е тема за дебелите хора, толкова ли не можете да проведете една нормална дискусия, а трябва да си показвате простотията?

Иначе по темата - с w0sh от доста време обмисляме въвеждането на Закон за Дебелите Хора. Само да влезем в Парламента и затлъстяването ще остане в миналото... ^^
    Това само показва колко сте ограничени.

Прост народ, много прост!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от MusicIsTheKey
    бла бла бла
    Никой не е длъжен да провежда дискусии или да се аргументира.
    The Spark

Град
    In the middle of Nowhere
    ako sa debeli ot lakomiq razbiram i men ma draznqt takia ama ako naistina e stanalo neshto i sa nadebelqli ne po svoq vina ne trqbva da gi obvinqvame za tova a i sega vijdam che mnogo ot dbelite mi poznati se opitvat da otslabnat vkluchitelno i az(ne sum ot nai-slabite)i toq deto e pisal temata kazva che e debel pbache ne mu stiska da naprai neshto i izliva zloba v neta...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Виж каква си грозна ма пача,да ти серем на веждата!Да не ти е минал танк през главата?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Аз пък не харесвам ниски..повечето са зли
    И аз съм ниска...
    Ама незнам дали съм зла...

А за дебелите.. Незнам дали е редно да се изказвам, ама айде..
    Ами да и те са хора, яде им се. Гадно е да имаш апетит, всички около тебе да ядат, а ти да хрупаш марула. Много е гадно. Била съм на диета, за да сваля 2-3килограма и знам какво е, но не искам да си представям, ако трябва да се свалят едно 20-30килограма. Гадно е.

От друга страна... Една девойка преди мен ги мрази, защото си избиват комплексите върху другите. Ами.. До някъде е права. Тя какво им е виновна, че имат склонност към напълняване..
    И аз съм била "жертва" на един отбор грозни дебелани.
    Е... Това, че гъзът на едната е голям не е мой проблем бе.. То не бяха обиди "малки са ти циците"(това беше най-редовното), говорене зад гърба, абе луда работа. Е, какво.. Те па нейните гърди бяха страшни.. До корема.. Красота! Ама хайде да не говоря за гърдите на дебелите, че те са тяхната гордост.
    Няма перфектни хора...

Някои споменаха за грозната гледка. Е, да грозно е да видиш девойка с огромен тумбак, която се е набутала в блузка до под бюста, ама само това да беше грозно.. Има доста по-гадни неща. Някой старец да ви се изсекне на пътя по-готино ли е? На мен едно дете ми повърна в краката(ако ме беше опръскало щях да го наритам) е... това също беше кофти гледка, а вие за дебелите говорите.
    Може да не е красива гледка девойче, тежащо 80килограма да се набута в секси дънки 3 номера по-малки, но и на тях им се носи, и те искат да са харесвани...

5StaR,

с всеки изминал ден, все повече се убеждавам, че си глупав, безмозъчен и комплексиран пубертет.

Не 'пиши' измислени цитати от мое име.

Нямам намерение да ти отговоря, защото сигурно няма да зацепиш за какво говоря.

Голям фен
    Автора не си редовен... вместо да отслабваш пробвай да поумнееш малко. Определено килограмите не са ти единствения проблем. Колкото до дебелите хора, еми има хора, които отслабват, обаче пак си връщат килограмите не може цял живот да си на диети и на някакви ограничения! Просто е невъзможно, нормално е да носят впити дрехи поради причината, че други не се продават. Познавам дебели хора, много трудно си намират дрехи, просто големи размери няма в България, всичко е турско-китайска стока и са отписани като хора! И още нещо какво значи, че мъжете може да са дебели, а жените не? Ало... един мъж повече отвращава като го видя като свиня, отколкото една жена по простата причина, че жената може да има извинение за килограмите си (примерно бременнност), докато мъжа какво казва "Ми то от годините" няма такива!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от preichetoy
    Цитирай Първоначално написано от Majestic12
    Цитирай Първоначално написано от ^Drama^Queen^
    Ами мене дебелите мн ме дразнят. Отвратителни са и постоянно си избиват комплексите върху другите. с
    Само бой оправя такива отрепки като теб... гадно емо
    +1 Маджестик, много ме радваш!
    mutual e душко, mutual е.

Чудя се само, защо винаги по-дебелите житовни се считат са по-красиви от по-слабите. НАвсякъде в природата е така. Само при човека - НЕ.
    Всичката тази мода да са слаби и жените и мъжете е наложена от гадните европейско анорексични виждания.
    Еми сри, ама като видя някой мъж, дето тежи 60-70 кила и ми става откровено смешен. Подяволите, това мъж или момченце е? Мъжа трябва да си тежи на мястото, не да вятъра да го духа. Най-силния тип който съм виждал, си имаше и сланинки и шкембе, ама това не му пречеше да изглежда супер и да те подхвърля наляво надясна на всяка техника без проблеми.
    Смешни са ми и анорексиите, който стават супер много в последно време. Е, сри ама има момичета, дето са с килограмите на малко дете - това е неномарлно. Имам една от моя клас - 44 кила момичето, виско един седемдесет и нещо, екзоскелет с батерии си е.

П.С. не съм спал и поста е в тотално не хейтърски за мен стил...!

Град
    На Баскетболното игрище!
    Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    ako sa debeli ot lakomiq razbiram i men ma draznqt takia ama ako naistina e stanalo neshto i sa nadebelqli ne po svoq vina ne trqbva da gi obvinqvame za tova a i sega vijdam che mnogo ot dbelite mi poznati se opitvat da otslabnat vkluchitelno i az(ne sum ot nai-slabite)i toq deto e pisal temata kazva che e debel pbache ne mu stiska da naprai neshto i izliva zloba v neta...
    ми ти като го видиш на улицата , как ще разбереш , че е надебелял от заболяване ? и пак ще му се подиграваш

всеки има право на мнение , не знам защо нападнахте автора ...
    I am what I am !!!

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    такаа темата ме изкефи евала ама тфа накрая : '' А пък относно тези "сладки крехки девойчици" мога да кажа, че единствената причина по която евентуално си имате приятели е, че им се праска нещо лесно! Не заради ПРЕКРАСНИЯТ ви характел и комуникативни възможности. Набийте си го в тъпите канчета, това нашето е БОЛЕСТ, не физическо състояние!'' ............. яко ме издразни .... НИМА И АЗ СЪМ ТАКАВА ?!?!?!? ЗАЩО ВСИЧКИ СМ ПОД ЕДИН ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ !?!??!??
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от Majestic12
    mutual e душко, mutual е.

Чудя се само, защо винаги по-дебелите житовни се считат са по-красиви от по-слабите. НАвсякъде в природата е така. Само при човека - НЕ.
    В природата дебело животно няма. Ако има - става плячка, или е неспособно да си набавя плячка.
    Има силни (мускулести) животни, които са по-едри и са доминантни въз основа на физическата си сила.

Дебели животни има в зоопарковете, понеже ги хранят посетителите!
    Grumpy old madman

Град
    L.A. \ Moscow
    Абе ни сме хора! Животни, но по развити, а ти Тарзан от Гърция само с плячки спамиш! Въшкоооооооууууу
    Raise your fist!

MostHated да не си на КАФЕВО бе,ти си голям хейтър ако мразиш дебелите хора!

Град
    L.A. \ Moscow
    не мразя дебелите хора мразя оня грък с гадна прическа, и него не го мразя ама ме дразни. Щот е дърт и ми виси по форумите... няма личен живот човека! Имам мн приятели и приятелки които са дебелички и това не им пречи. Стига човек да се чувства добре в тялото си, значи не е дебел !
    Raise your fist!

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Драги ми авторе, от къде идва тая злоба в жалкото ти същество?
    Колко е модерно да си хейтър в днешно време нали , и да нареждаш всичко живо наляво и надясно и да се мислиш за герой? Дебелите били гнусни и противни , слабите били смотани анорексии - я се скрий бе прост , и си заври комплексарската мутра някъде.
    То дай направо всички да си теглим ножа , щото единия бил кльощав , другия бил дебел , третия те дразнела прическата му... Килограмите са ти най - малкия проблем , да знаеш!

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Стига човек да се чувства добре в тялото си, значи не е дебел !
    МАЛЕЕЕЕ! Колко си умен само :X
    mindscan

Мега фен Аватара на babity
    Злоба, злоба, злоба... защо скъпи хейтъри не започнете да си гледате в паницата и не спрете да търсите кусурите на другите! Аз съм от тези, които го "смучат" или... както го каза, че не помня, защото не съм фиданка. Прави си там, каквото сметнеш за нужно... ходи си на фитнеса, каквото пожелаеш прави, но не вади такива кардинални изказвания! Знаеш ли какво ще постигнеш с това си изказване? НИЩО!!! Никой не те задължава да харесваш този или онзи, но... днешните деца сте толкова жестоки! На мен ми е през кура кой какво ще каже, аз си полагам усилията, радвам се на успехите си и всичко, но имаш ли някаква представа мой дебилни приятелю автор (заедно с всичките ти поддръжници) какво може да причините на едно дете? Моя близка приятелка има сериозен проблем с теглото, с който в момента заедно се борим. Може ли малоумната ти главица да побере колко е увредена психиката и заради такива жестоки дечица като теб? Момичето се е затворило вкъщи, не излиза никъде. Умолявам я: ела с мен, ще пием кафе, на дискотека ще отидем... отговорът и почти винаги е "не!". Защо ли? Защото малките дебили като теб с години на ред и са се присмивали и са и говорели простотии точно каквито и ти говориш сега. Че пълничките са гнусни, че не са нормални, че никой не ги иска, че не заслужават да са като другите - да ги обичат, да бъдат приятели с тях! Сега вместо да излиза измежду хората тя предпочита да си стои сама вкъщи пред телевизора. Все пак той няма да я нагруби никога. Тя е неадекватна в повечето ситуации, има изкривени представи за света, в повечето случаи не знае как да се държи, не знае как да говори с хората, не умее да общува нито да смята кое къде и как се казва. И всичко това само заради такива, "умни" - като теб!!! И ако ти, понеже си толкова умен и височайщ, че можеш да казваш кой какъв е и къде му е мястото, ми кажеш, че това е нормално и момичето си го заслужава само заради 5 - 10 или 15 ако щеш кг в повече... можеш да бараш мекия! Както предполагам си чувал всяко стадо има мърша. Искам обаче да ти кажа, че 95% от пълничките хора са повече хора от всички вас дебеломразци взети заедно! Те знаят истинската цена на нещата. И ако са постигнали нещо, било то приятелство, успех в работата или училището, то този успхе се дължи на усилията им, а не на измишльотини! Не казвам, че като си пълен трябва да си търсиш оправдания и да продължаваш да се тъпчеш. Казвам просто, че това не е порок и не бива да се държите с тези хора като с прокажени!!!!

Град
    40 Miles from the Sun
    ^ Пък ако не станат като приятелката ти, ще станат анорексици, което си е още по-лошо.

П.П. Някои хора просто не знаят какво правят, когато обиждат някой.

На всички мои емо фенове във Форума, мога да кажа само ДГД _[_
    Ще ви убиждам, нееее, ще ви РЕЖА свииини мръсни! Някои субекти тука наистина явно съм ги "засегнал", спокойно, не съм баира до училище, няма от какво да се плашите. Или просто съм ви накарал да оставите ножа и/или вилицата за да ми отговорите на темата... извинете. Който ми вика че съм имал комплекси може да се наведе, даже да падне на колене, да си оближе устните, да си измие зъбите, и да ме ЦУНЯ НАЙ-МАЗНО ПО ГЪЗА, твари грозни! Лицемерната ви мамичка съм ибал аз на вазе! Истината е 1, и си я набиите в мазните зурли, но преди това извадете лАжицата, да не я глътнете. Дебелите МРАЗЯТ ЧЕ са дебели, а слабите се ОТВРАЩАВАТ от дебелите. Който казва друго, явно скоро ще мре, че се прави на ангелче ! Или пък е тъпа малка девствена пачанга, с гъз набодобяващ цъфнал люляк, най-вероятно дело на баща и! Аре варете да ви клецат маймуните и не пишете в тая тема повече, осквернявате я! Емо-Хомо казусите на друго място!

Цитирай Първоначално написано от babity
    Злоба, злоба, злоба... защо скъпи хейтъри не започнете да си гледате в паницата и не спрете да търсите кусурите на другите! Аз съм от тези, които го "смучат" или... както го каза, че не помня, защото не съм фиданка. Прави си там, каквото сметнеш за нужно... ходи си на фитнеса, каквото пожелаеш прави, но не вади такива кардинални изказвания! Знаеш ли какво ще постигнеш с това си изказване? НИЩО!!! Никой не те задължава да харесваш този или онзи, но... днешните деца сте толкова жестоки! На мен ми е през кура кой какво ще каже, аз си полагам усилията, радвам се на успехите си и всичко, но имаш ли някаква представа мой дебилни приятелю автор (заедно с всичките ти поддръжници) какво може да причините на едно дете? Моя близка приятелка има сериозен проблем с теглото, с който в момента заедно се борим. Може ли малоумната ти главица да побере колко е увредена психиката и заради такива жестоки дечица като теб? Момичето се е затворило вкъщи, не излиза никъде. Умолявам я: ела с мен, ще пием кафе, на дискотека ще отидем... отговорът и почти винаги е "не!". Защо ли? Защото малките дебили като теб с години на ред и са се присмивали и са и говорели простотии точно каквито и ти говориш сега. Че пълничките са гнусни, че не са нормални, че никой не ги иска, че не заслужават да са като другите - да ги обичат, да бъдат приятели с тях! Сега вместо да излиза измежду хората тя предпочита да си стои сама вкъщи пред телевизора. Все пак той няма да я нагруби никога. Тя е неадекватна в повечето ситуации, има изкривени представи за света, в повечето случаи не знае как да се държи, не знае как да говори с хората, не умее да общува нито да смята кое къде и как се казва. И всичко това само заради такива, "умни" - като теб!!! И ако ти, понеже си толкова умен и височайщ, че можеш да казваш кой какъв е и къде му е мястото, ми кажеш, че това е нормално и момичето си го заслужава само заради 5 - 10 или 15 ако щеш кг в повече... можеш да бараш мекия! Както предполагам си чувал всяко стадо има мърша. Искам обаче да ти кажа, че 95% от пълничките хора са повече хора от всички вас дебеломразци взети заедно! Те знаят истинската цена на нещата. И ако са постигнали нещо, било то приятелство, успех в работата или училището, то този успхе се дължи на усилията им, а не на измишльотини! Не казвам, че като си пълен трябва да си търсиш оправдания и да продължаваш да се тъпчеш. Казвам просто, че това не е порок и не бива да се държите с тези хора като с прокажени!!!!
    Глей ся пачорано, щи обесним малко сичуейшъна.
    1. Аз съм дебел! Тежа 125 килограма.
    2.Приятелката ти е куха лейка.
    3.Защо ли?
    4.Защото и на мене са ми викали всички цветни работи, даже същите които пиша., и да ти кажа ли и тогава, и сега ма БОЛИ КУРЕЦА от чуждото мнение.
    5.Обаче не си стоя в къщи, и най-вероятно не цивря всеки ден пред огледалото като тебе с твойта "елегантна приятелка"
    И твойта дружка вместо да се самосъжелява може да побяга малко в парка, не мислиш ли? Опитай се да и вържеш ръжете, или да скриеш приборите, куфар на хладилника и наморник на устата.
    Аре бегай прави упражнения.

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Ходи се скрий някъде бе недораслек...
    Не думай колко се уплашихме и как се засегнахме от псевдо- агитиращите ти яростни речи.
    Да не мислиш че впечатляваш някого като нареждаш като каруцарин - ЖАЛЪК СИ.

Зависи от човека, красавецо.
    Use me, I'm beautiful
    Take me, I'm Yours
    Hurt me, it feels like medicine
    And all I deserve...

Цитирай Първоначално написано от Black`Wings
    Ходи се скрий някъде бе недораслек...
    Не думай колко се уплашихме и как се засегнахме от псевдо- агитиращите ти яростни речи.
    Да не мислиш че впечатляваш някого като нареждаш като каруцарин - ЖАЛЪК СИ.
    Тихо ве ЕМО. Трябва да се плашиш, защото питай в Търново кво ги правим ЕМОтата.

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    ^Само не замесвай хубавия град в цялата работа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си