.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 146 от общо 146

Тема: Fat People Suck

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Цитирай Първоначално написано от dogon
    Цитирай Първоначално написано от Black`Wings
    Ходи се скрий някъде бе недораслек...
    Не думай колко се уплашихме и как се засегнахме от псевдо- агитиращите ти яростни речи.
    Да не мислиш че впечатляваш някого като нареждаш като каруцарин - ЖАЛЪК СИ.
    Тихо ве ЕМО. Трябва да се плашиш, защото питай в Търново кво ги правим ЕМОтата.
    Кой е емо бе
    По аватара ли позна хахаххахахаххаха много си умен ! Нямам думи !

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от MusicIsTheKey
    5StaR,

с всеки изминал ден, все повече се убеждавам, че си глупав, безмозъчен и комплексиран пубертет.

Не 'пиши' измислени цитати от мое име.

Нямам намерение да ти отговоря, защото сигурно няма да зацепиш за какво говоря.

Хммм, явно си доста бавна, за да разбереш, че нарочно ти смених целия "wall of text" с "бла бла бла", защото не съм от ретардите, които quote-ват по 500 реда, за да напишат 2 изречения.
    Не знам какво се убеждаващ с всеки изминал ден, но ми е интерестно как стигна до извода, че съм комплексиран, безмозъчен и глупав, като всъщност не ме познаваш, познаваш един "аватар", "ама нямам намерение да ти пиша, защото сигурно няма да зацепиш за какво говоря".
    The Spark

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    леле колко е жалъко кюфтето... лелеееееееееееееееееее
    Охо педи, защо пишеш на майка си във форумите, не можеш ли да и го кажеш в очите, че и "жалъко кюфте" я наричаш...

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Бе я бягай да потичаш малко...льохман
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Отслабнала с 2 килограма .

Re: Fat People Suck

Да това е темата. Деблите "смучат" - нестават, гадни са, отвратителни са. Преди да сте си казали "да го еба в кльощавия келеш" веднага оточнявам, че и аз съм дебел! И мога да кажа на всички дебели, мазни кюфтета, които четът това - ВИЕ НЕ СТАВАТЕ! НИЕ НЕ СТАВАМЕ!
    Защо пускам такава тема ли? Ами защото ми е писнало да гледам разни дебели субекти да ми приказат "Не ме бърка" или "Кво да направя" или "Ох колко съм напълняла" , "Защо съм толкова дебела" или "Не ми се подигравайте, имам заболяване на метаболизма". Какъв метаболизъм бе братко, тъпчи по 3 паници манжа с 2 хляба през 30 минути и си обвинявай метаболизма! Поне мъжката част от Дебелите сме еди-доди по-нормални, все пак сме мъже! О,БАЧЕ ония хищни хипопотами, наблъскани в полички за 30 килограмови анорексий, със самочувствие до небето (и със цици до земята) , могат наистина да изкарат брата от нерви. Ама не разбирам как могат да си правят профили в сладур. Какъв сладур за кви масури ми приказваш? И съм срещал никове от типа "сладката" "готината" "СеКсuТУУУ" и пр. Ама чакай ве, я се погледни, ако имаш толкова голямо огледало. Виж се, замисли се, та се попитай "Аз добре ли съм?!", и се хвани и отслабни майка му да еба! От както осъзнах тази истина, и почнах да вземам мерки, съм отслабнал предоволно, и продължавам да свалям! Ама разликата от да вземаш тия кирливите дъвки Мотиф, като преди това си се намуал кат свиня, и да ми вика "Еми опитах всичко и не стана.." Извинявай това не е опит. Ходи на фитнес ВСЕКИ ДЕН, по 1-2 часа. Яж нискокалорични меса, плодове и зеленчуци. Спри да пушиш. Ходи на разходки из парка. И ако след 1 година не си загубил поне 30 кила, тогава ела и ми кажи "пробвах и не успях". Ще умрете самотни ве! НА никоя кучка не и се прави с мазен бифтек, дето ще и мириши и ще се поти като свиня майка с 1000000000 малки свинчета, галиба! Никоя няма да ви се върже! А пък относно тези "сладки крехки девойчици" мога да кажа, че единствената причина по която евентуално си имате приятели е, че им се праска нещо лесно! Не заради ПРЕКРАСНИЯТ ви характел и комуникативни възможности. Набийте си го в тъпите канчета, това нашето е БОЛЕСТ, не физическо състояние!
    Паьхахьхахь копеле изпотроших сее!!! БАСИ ГЛАВОБЛЪСКАНИЦАТА БРАТЛЕ! Счупих столааааааааааааааа!
    пссст..

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от babity
    ...
    Глей ся пачорано, щи обесним малко сичуейшъна.
    1. Аз съм дебел! Тежа 125 килограма.
    2.Приятелката ти е куха лейка.
    3.Защо ли?
    4.Защото и на мене са ми викали всички цветни работи, даже същите които пиша., и да ти кажа ли и тогава, и сега ма БОЛИ КУРЕЦА от чуждото мнение.
    5.Обаче не си стоя в къщи, и най-вероятно не цивря всеки ден пред огледалото като тебе с твойта "елегантна приятелка"
    И твойта дружка вместо да се самосъжелява може да побяга малко в парка, не мислиш ли? Опитай се да и вържеш ръжете, или да скриеш приборите, куфар на хладилника и наморник на устата.
    Аре бегай прави упражнения.
    В интерес на истината ти си този, който циври. Това показват постовете ти! Ако беше такъв надъхан... досега едва ли щеше да си в положението си и най - вероятно нямаше да ти остава време да пишеш умни работи в тийн-ски форуми, ама нА - имаш време... На теб може да не ти пука, ама тя е дете. На едно дете като всеки ден му повтарят колко е зле и как за нищо не става какво може да се случи? Тя не вярва в себе си... в нищо не вярва. Умишлено се изолира и не допуска хората до себе си. "Така няма да могат да ме наранят" - казва. Сега прави упражнения, разхождам я където и когато мога дет' се вика свят да види и има някаква мотивация, ама като се събере със съучениците я правят луда... Цял живот ги е подбутвала всички в училище...само и само да минат и накрая елементарно уважение, грам толерантност нямат. Както обикновено се отплеснах в глупости... Факт е, че затлъстяването води до много нежелателни последствия и то много по - далеч от козметичните дефекти. Но не смятам, че заради еди-колко-си килограма е нужно да смазвате психиката на децата... и не само! Толерантност, авторе! Знаеш ли какво е това? Може и да знаеш смисъла на думата... научи се да я прилагаш. Пълни хора винаги ще има и ако ще от 125 да станеш 45 тях пак ще ги има. Или свикни с тази мисъл и бъди толерантен към тези хора или намери друго място, на което да избиваш комплекси!

5StaR

А ти си още по-бавен, щом не успя да зацепиш какво имах предвид.
    Гледам, че е трудно да се сетиш - по постовете си личи какъв си.

Не можеш да измислиш какво да кажеш, та повтаряш моите реплики ли?

Повече нямам намерение да ти отговарям, защото наистина си умствено ограничен.

babity, защо изобщо си хабиш нервите заради комплексари като dogon? Няма смисъл, няма да разбере.

dogon ti si moq idol nz razbi me naprao ..

Град
    във форума
    exploitedteen - не се ебавай с него , все пак човек , който си е взел матурата не трябва да се подценява

exploitedteen - ти си еблив куролизец ,и сигурно си лъскате с братовчет ти, лол лол лол

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    dogon, защо просто не се съсредоточиш върху отслабването си, вместо да пишеш простотии? Не е интересно, интересното беше в първите две страници, после ти взе да се повтаряш, а всяко нещо, което се повтаря, губи своя интерес. Сега спри да се дървиш на непознатите от нета, излез да потичаш из квартала, и готово.

Въпросът на Експлойтедтийн беше риторичен,нямаше нужда да отговаряш.Смешен си.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от MusicIsTheKey
    5StaR

А ти си още по-бавен, щом не успя да зацепиш какво имах предвид.
    Гледам, че е трудно да се сетиш - по постовете си личи какъв си.

Не можеш да измислиш какво да кажеш, та повтаряш моите реплики ли?

Повече нямам намерение да ти отговарям, защото наистина си умствено ограничен.

Хмм не не зле си, както казах по постовете си личи това каквото ти си представяш в съзнанието и това което ти поднасям, нали знаеш, че липсва най-важния фактор - мимиките. Не знам кое ми е глупавото като 99% от постовете ми са саркастични, а ако не ги разбираш значи си зле. А и не, че не мога да измисля какво да кажа - винаги мога, просто те иронизирах, но явно и това не схвана. Айде отиде поумней малко и пак се върни.
    The Spark

Град
    във форума
    dogon продължаваш да си жалък : От всякъде

Ей, педле! Шиба ли те татко ти?

Мега фен Аватара на EarthShaker
    смятай колко си ПРОСТ!

Re: Fat People Suck

Да това е темата. Деблите "смучат" - нестават, гадни са, отвратителни са. Преди да сте си казали "да го еба в кльощавия келеш" веднага оточнявам, че и аз съм дебел! И мога да кажа на всички дебели, мазни кюфтета, които четът това - ВИЕ НЕ СТАВАТЕ! НИЕ НЕ СТАВАМЕ!
    Защо пускам такава тема ли? Ами защото ми е писнало да гледам разни дебели субекти да ми приказат "Не ме бърка" или "Кво да направя" или "Ох колко съм напълняла" , "Защо съм толкова дебела" или "Не ми се подигравайте, имам заболяване на метаболизма". Какъв метаболизъм бе братко, тъпчи по 3 паници манжа с 2 хляба през 30 минути и си обвинявай метаболизма! Поне мъжката част от Дебелите сме еди-доди по-нормални, все пак сме мъже! О,БАЧЕ ония хищни хипопотами, наблъскани в полички за 30 килограмови анорексий, със самочувствие до небето (и със цици до земята) , могат наистина да изкарат брата от нерви. Ама не разбирам как могат да си правят профили в сладур. Какъв сладур за кви масури ми приказваш? И съм срещал никове от типа "сладката" "готината" "СеКсuТУУУ" и пр. Ама чакай ве, я се погледни, ако имаш толкова голямо огледало. Виж се, замисли се, та се попитай "Аз добре ли съм?!", и се хвани и отслабни майка му да еба! От както осъзнах тази истина, и почнах да вземам мерки, съм отслабнал предоволно, и продължавам да свалям! Ама разликата от да вземаш тия кирливите дъвки Мотиф, като преди това си се намуал кат свиня, и да ми вика "Еми опитах всичко и не стана.." Извинявай това не е опит. Ходи на фитнес ВСЕКИ ДЕН, по 1-2 часа. Яж нискокалорични меса, плодове и зеленчуци. Спри да пушиш. Ходи на разходки из парка. И ако след 1 година не си загубил поне 30 кила, тогава ела и ми кажи "пробвах и не успях". Ще умрете самотни ве! НА никоя кучка не и се прави с мазен бифтек, дето ще и мириши и ще се поти като свиня майка с 1000000000 малки свинчета, галиба! Никоя няма да ви се върже! А пък относно тези "сладки крехки девойчици" мога да кажа, че единствената причина по която евентуално си имате приятели е, че им се праска нещо лесно! Не заради ПРЕКРАСНИЯТ ви характел и комуникативни възможности. Набийте си го в тъпите канчета, това нашето е БОЛЕСТ, не физическо състояние!

аз пък въобще не съм съгласна с тва изказване...хората не трябва да се преценяват по тва дали са 50-60--70 и т.н килограма??? това ли е най-важното??..наистина не е хубава гледката от всякъде да виссят тластинки, но има наистина готини от тях...и някои наистина умнииииии
    успеххххх

Супер фен
    Град
    Своге
    axam 6tom se stigna do psuvni,qsno mi e 6to za 4ovek si
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Град
    във форума
    Хаха абе келеш , не виждаш ли че тия "осторумни" реплики само потвръждават това което казах ?
    Ти си жалко комплексарче , което има мозък колкото зрънце , та не може да върже 1 изречение с което да се защити. А вместо това ръси плоски обиди , и дори не може да схване колко е смешен.

Да ви кажа всички сте жалки...Слаби..дебели, какво значение има...важното е човек да се чувства добре..а това, че ти си комплексирано лапенце на значи, че трябва да обиждаш..най-малкото жалък си...И с какво право съдиш другите..ти перфектен ли си...или просто от 100 си станал 95 кила и вече си много велик...Поста ти е доста, ама доста тъп...Познавам хора, който са пълни и да ти кажа найстина не могат да отслабнат...Всичко е до организма...и още нещо..предлагаш да откажат цигарите, како искат да отслабнат..самоче от това 100% ще напълнеят...Един съвет..Първо направи така, че като се погледнеш в огледалото да не се обръщаш ужасен и после казвай на хората какви са и какво да правят
    ..Виждаш ли сълзите във очите му?Усещащ ли как тупти сърцето във гърдите му? ...Усещаш ли, това за тебе е депресия...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си