- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Fat People Suck
Кой е емо беПървоначално написано от dogon
![]()
![]()
По аватара ли позна хахаххахахаххаха много си умен ! Нямам думи !
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от MusicIsTheKey
Хммм, явно си доста бавна, за да разбереш, че нарочно ти смених целия "wall of text" с "бла бла бла", защото не съм от ретардите, които quote-ват по 500 реда, за да напишат 2 изречения.
Не знам какво се убеждаващ с всеки изминал ден, но ми е интерестно как стигна до извода, че съм комплексиран, безмозъчен и глупав, като всъщност не ме познаваш, познаваш един "аватар", "ама нямам намерение да ти пиша, защото сигурно няма да зацепиш за какво говоря".
The Spark
Охо педи, защо пишеш на майка си във форумите, не можеш ли да и го кажеш в очите, че и "жалъко кюфте" я наричаш...Първоначално написано от exploitedteen
Бе я бягай да потичаш малко...льохман
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Първоначално написано от dogon
![]()
![]()
Паьхахьхахь копеле изпотроших сее!!! БАСИ ГЛАВОБЛЪСКАНИЦАТА БРАТЛЕ!
![]()
![]()
Счупих столааааааааааааааа!
![]()
![]()
![]()
пссст..
В интерес на истината ти си този, който циври. Това показват постовете ти! Ако беше такъв надъхан... досега едва ли щеше да си в положението си и най - вероятно нямаше да ти остава време да пишеш умни работи в тийн-ски форуми, ама нА - имаш време... На теб може да не ти пука, ама тя е дете. На едно дете като всеки ден му повтарят колко е зле и как за нищо не става какво може да се случи? Тя не вярва в себе си... в нищо не вярва. Умишлено се изолира и не допуска хората до себе си. "Така няма да могат да ме наранят" - казва. Сега прави упражнения, разхождам я където и когато мога дет' се вика свят да види и има някаква мотивация, ама като се събере със съучениците я правят луда... Цял живот ги е подбутвала всички в училище...само и само да минат и накрая елементарно уважение, грам толерантност нямат. Както обикновено се отплеснах в глупости... Факт е, че затлъстяването води до много нежелателни последствия и то много по - далеч от козметичните дефекти. Но не смятам, че заради еди-колко-си килограма е нужно да смазвате психиката на децата... и не само! Толерантност, авторе! Знаеш ли какво е това? Може и да знаеш смисъла на думата... научи се да я прилагаш. Пълни хора винаги ще има и ако ще от 125 да станеш 45 тях пак ще ги има. Или свикни с тази мисъл и бъди толерантен към тези хора или намери друго място, на което да избиваш комплекси!Първоначално написано от dogon
5StaR
А ти си още по-бавен, щом не успя да зацепиш какво имах предвид.
Гледам, че е трудно да се сетиш - по постовете си личи какъв си.
Не можеш да измислиш какво да кажеш, та повтаряш моите реплики ли?
Повече нямам намерение да ти отговарям, защото наистина си умствено ограничен.
babity, защо изобщо си хабиш нервите заради комплексари като dogon? Няма смисъл, няма да разбере.
exploitedteen - не се ебавай с него , все пак човек , който си е взел матурата не трябва да се подценява![]()
![]()
Първоначално написано от Black`Wings
dogon, защо просто не се съсредоточиш върху отслабването си, вместо да пишеш простотии? Не е интересно, интересното беше в първите две страници, после ти взе да се повтаряш, а всяко нещо, което се повтаря, губи своя интерес. Сега спри да се дървиш на непознатите от нета, излез да потичаш из квартала, и готово.![]()
Въпросът на Експлойтедтийн беше риторичен,нямаше нужда да отговаряш.Смешен си.
Първоначално написано от MusicIsTheKey
Хмм не не зле си, както казах по постовете си личи това каквото ти си представяш в съзнанието и това което ти поднасям, нали знаеш, че липсва най-важния фактор - мимиките. Не знам кое ми е глупавото като 99% от постовете ми са саркастични, а ако не ги разбираш значи си зле. А и не, че не мога да измисля какво да кажа - винаги мога, просто те иронизирах, но явно и това не схвана. Айде отиде поумней малко и пак се върни.
The Spark
dogon продължаваш да си жалък :От всякъде
![]()
Ей, педле! Шиба ли те татко ти?Първоначално написано от Black`Wings
Първоначално написано от dogon
аз пък въобще не съм съгласна с тва изказване...хората не трябва да се преценяват по тва дали са 50-60--70 и т.н килограма??? това ли е най-важното??..наистина не е хубава гледката от всякъде да виссят тластинки, но има наистина готини от тях...и някои наистина умнииииии
успеххххх![]()
axam 6tom se stigna do psuvni,qsno mi e 6to za 4ovek siПървоначално написано от dogon
![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Хаха абе келеш , не виждаш ли че тия "осторумни" реплики само потвръждават това което казах ?Първоначално написано от dogon
Ти си жалко комплексарче , което има мозък колкото зрънце , та не може да върже 1 изречение с което да се защити. А вместо това ръси плоски обиди , и дори не може да схване колко е смешен.
Да ви кажа всички сте жалки...Слаби..дебели, какво значение има...важното е човек да се чувства добре..а това, че ти си комплексирано лапенце на значи, че трябва да обиждаш..най-малкото жалък си...И с какво право съдиш другите..ти перфектен ли си...или просто от 100 си станал 95 кила и вече си много велик...Поста ти е доста, ама доста тъп...Познавам хора, който са пълни и да ти кажа найстина не могат да отслабнат...Всичко е до организма...и още нещо..предлагаш да откажат цигарите, како искат да отслабнат..самоче от това 100% ще напълнеят...Един съвет..Първо направи така, че като се погледнеш в огледалото да не се обръщаш ужасен и после казвай на хората какви са и какво да правят![]()
..Виждаш ли сълзите във очите му?Усещащ ли как тупти сърцето във гърдите му? ...Усещаш ли, това за тебе е депресия...