Цитирай Първоначално написано от dogon
Цитирай Първоначално написано от babity
...
Глей ся пачорано, щи обесним малко сичуейшъна.
1. Аз съм дебел! Тежа 125 килограма.
2.Приятелката ти е куха лейка.
3.Защо ли?
4.Защото и на мене са ми викали всички цветни работи, даже същите които пиша., и да ти кажа ли и тогава, и сега ма БОЛИ КУРЕЦА от чуждото мнение.
5.Обаче не си стоя в къщи, и най-вероятно не цивря всеки ден пред огледалото като тебе с твойта "елегантна приятелка"
И твойта дружка вместо да се самосъжелява може да побяга малко в парка, не мислиш ли? Опитай се да и вържеш ръжете, или да скриеш приборите, куфар на хладилника и наморник на устата.
Аре бегай прави упражнения.
В интерес на истината ти си този, който циври. Това показват постовете ти! Ако беше такъв надъхан... досега едва ли щеше да си в положението си и най - вероятно нямаше да ти остава време да пишеш умни работи в тийн-ски форуми, ама нА - имаш време... На теб може да не ти пука, ама тя е дете. На едно дете като всеки ден му повтарят колко е зле и как за нищо не става какво може да се случи? Тя не вярва в себе си... в нищо не вярва. Умишлено се изолира и не допуска хората до себе си. "Така няма да могат да ме наранят" - казва. Сега прави упражнения, разхождам я където и когато мога дет' се вика свят да види и има някаква мотивация, ама като се събере със съучениците я правят луда... Цял живот ги е подбутвала всички в училище...само и само да минат и накрая елементарно уважение, грам толерантност нямат. Както обикновено се отплеснах в глупости... Факт е, че затлъстяването води до много нежелателни последствия и то много по - далеч от козметичните дефекти. Но не смятам, че заради еди-колко-си килограма е нужно да смазвате психиката на децата... и не само! Толерантност, авторе! Знаеш ли какво е това? Може и да знаеш смисъла на думата... научи се да я прилагаш. Пълни хора винаги ще има и ако ще от 125 да станеш 45 тях пак ще ги има. Или свикни с тази мисъл и бъди толерантен към тези хора или намери друго място, на което да избиваш комплекси!