- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каква е вашата цена?
Относно едно изказване бих искала да попитам следното:
За какво бихте зарязали човека до себе си?
za iznevqra i predatelstvo
Руса кукличка
"За една и повече свирки.."
Това в кръга на шегата.Бих го оставил ако видя по-хубав човек от този до мен който по-ме обича...акщо има и кола или нещо повече..още по-добре..
za n6,mn si te haresvam milo![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
a i az moge bi zatva,no....Първоначално написано от angelcheeee_93
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
На мен скоро може и да ми се наложи да не се виждам повече с човека с когото съм в момента и когото много обичам, ако ме приемат да уча в друг град и ще ми бъде много гадно и трудно, защото много си я обичам, но животът е гаден - лишаваш се от едно за сметка на друго.
Знам ги аз твойте свиркиПървоначално написано от Sixxkiller
Помежду другото и аз евентуално бих зарязала приятеля си (който не съществува
)заради нещо по-добро
+1Първоначално написано от soul1199
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Имам си аз един Джо, който за нищо на света не бих изоставила. Вече около 5 години съм с него и с други момчета и без тях той винаги е до мен, всяка вечер,всеки ден...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сега... извън кръга на тъпия хумор. Бих си оставила гаджето ако:
-му изневеря (а това може да стане само ако вече не го обичам)
-ми изневери, излъже... бла бла бла,прочие
-ако трябва да се разделим по не зависещи от нас причини (някой се мести да учи/живее в друг град)
-ако съм депресирана също бих го зарязала...
В крайна сметка за всичко мога да го зарежа, който и да е. Много си зависи от ситуацията и чувствата.
Аз лично бях го зарязала ако ми каже че вече не ме обича.... Но за изневяра си зависи от това което е направил...
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
лъжа...ина4е вси4ко др бих простила![]()
![]()
изневяра
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Първоначално написано от eveto_xx
+1
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
м сега нямам гадже но принипно мога да прощавам ако си заслужава![]()
Az bih go zarqzala pri lipsa na obich, iznevqra,losho dyrjanie i ako sreshtna po shoden za men chovek,koito e div kato mene ...![]()
JiVoTa e KUcHkA,NAuChI Se DoBRe Da Q ChuKAsH!!!
нехайство, ревност, изневяра и накрая, но не на последно място л1жа...
забрави влошената лична хигиена!!!Първоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
![]()
![]()
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 3.20GHz
NVIDIA GeForce 8800 GT 512 MB
4 GB RAM![]()
Madness is the gift, that has been given to me.
Ох на батко...Първоначално написано от Chess
ако ми изневери, кръшне, държи се лошо с мен, има кофти характер, не е сериозен... Абе за много неща мога да прекратя една връзка
Бих зарязала гаджето заради изневяра или ако ве4е не го оби4ам. Много пъти съм го казвала и пак го казвам. Вси4ко останало е поправимо и не е основателна при4ина поне за мен![]()
![]()
Робинята на Quench