.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: помощ

помощ

влюбена съм в него.и не е няква тъпа тиин прищявка!!наистина го оби4ам,но проблема е 4е когато е до мен бягам от него,а когато го няма бих дала вси4ко да съм до него просто незн какво ми става но не мога да се осъзная и някрая той остава с впе4атлението 4е не го искам. ве4но се дърпам и колкото и да си повтарям да не го правя пове4е аз го правя и незн защо го правя и как да спра щот мн кофти се полу44ава.ина4е не съм от срамежливите-с другите мом4ета мога да си правя квото искам,но с него... може би щот ме страх да не ме нарани щот го е правил ве4е и не му вярвам..и аз незн.вие как мислите

Не че не знаеш какво ти има, а не знаеш какво искаш...и не те е страх да не те нарани, защото ти го нараняваш.
    Madness is the gift, that has been given to me.

Re: помощ

Цитирай Първоначално написано от love_you_boy
    влюбена съм в него.и не е няква тъпа тиин прищявка!!наистина го оби4ам,но проблема е 4е когато е до мен бягам от него,а когато го няма бих дала вси4ко да съм до него просто незн какво ми става но не мога да се осъзная и някрая той остава с впе4атлението 4е не го искам. ве4но се дърпам и колкото и да си повтарям да не го правя пове4е аз го правя и незн защо го правя и как да спра щот мн кофти се полу44ава.ина4е не съм от срамежливите-с другите мом4ета мога да си правя квото искам,но с него... може би щот ме страх да не ме нарани щот го е правил ве4е и не му вярвам..и аз незн.вие как мислите
    Не го обичаш, ВМАНИЯЧИЛА си се според мен. Ами най-лесното ще е да му обясниш какво чувставаш. "с другите мом4ета мога да си правя квото искам,но с него... " какво толкова има да правиш с тези момчета , щом се занимаваш със другите, естествено, че ще си помисли,че не искаш да си с него....
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Град
    Велико Търново
    zavisi kakav e toi ,kato 4ovek.mislq ,4e trqbva da si po-spokoina i da ne se pritesnqva6.da ne bi 6te te iznasili? 4e toi ako iska da napravi tva,to togava moje da ima vsqka!!!!!!
    Руса кукличка

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    О щом те е наранил ... Затова ти е трудно пак да му повярваш.. Доверието се гради бавно и сложно, а се губи само за секунди... Ти самата трябва да си решиш какво да правиш.. Ако можеш да се престраш и да поемеш риска, давай !
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си