.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Град
    LoveTown

CONDOM again!!!!! & again & again!!

Prvo iskam da se izvinia ce nemam Kirilica!
    Znaci az sum momce na 17 godine i me interesuva osobeno mnogo edin problem koito mislia ce vulnuva osven men i dosta moi vrstnici!

Znaci moiatqa priatelka e s edna godina po-malka ot men no vece e hodila s mnogo momceta. Ot skoro sme zaedno i tia nastoiava da pravim seks bez prezervativ obace az sum dosta rezerviram zastoto tia izobsto ne se e pazila predi i se strahuvam da ne mi lepne nesto!

Obace kak da i go kaza taka ce da ne ia obidia?
    Никой не умира девствен ,животът преебава всички

Don't be a fool. Save your tool!

за да не я обидиш и кажи, че не си сигурен в себе си... един вид - че можеш да свършиш в нея без да искаш...
    Ама сте големи двуличници!
    Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
    МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!

Emi kato te e strah da ne ti lepne ne6to vodi q na genekolog da q pregledat ili q ubedi da go pravite s prezervativ

Re: CONDOM again!!!!! & again & again!!

Цитирай Първоначално написано от Jaden
    Znaci az sum momce na 17 godine i me interesuva osobeno mnogo edin problem koito mislia ce vulnuva osven men i dosta moi vrstnici!

Znaci moiatqa priatelka e s edna godina po-malka ot men no vece e hodila s mnogo momceta. Ot skoro sme zaedno i tia nastoiava da pravim seks bez prezervativ obace az sum dosta rezerviram zastoto tia izobsto ne se e pazila predi i se strahuvam da ne mi lepne nesto!

Да си направи тест и ако и няма нищо, почвай я. Бтв, без презерватив е по-яко

da ebz prezervativ e mn po qko, no veroqtnosta da lepne6 ne6to e mn golq . ili pak veroqtnosta da zabremenee e golqma.I ne q znai6 s kva cel go prai. na 1 fr edna mu vika6e tei da q ebe bez prezervativ, i posle onaq bremenna, i sq toi 6te izdurja neq i bebeto. Toest sasipa si jivota toq pi4.Tei 4e misli predi da naprai6 nekoi gaf

Град
    Там някъде :)
    E bez prezervativ e po qko da..no shtom ne e polzvala predi ima shans,moje i maluk..da ti lepne neshto ! Ima go i drugiq variant da zabremenee,ako neyspeesh da se sdurjish...taka che misli predi da napravish neshto! Ako tolkova tee strah i kaji che ne si siguren v sebe si i neiskash da riskuvash..aide kusmet

Re: CONDOM again!!!!! & again & again!!

Цитирай Първоначално написано от Jaden

napravete si hiv test i ako i dmata ste s otricatelen se po4vaite bez
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Rosenrot_f
    E bez prezervativ e po qko da..no shtom ne e polzvala predi ima shans,moje i maluk..da ti lepne neshto ! Ima go i drugiq variant da zabremenee,ako neyspeesh da se sdurjish...taka che misli predi da napravish neshto! Ako tolkova tee strah i kaji che ne si siguren v sebe si i neiskash da riskuvash..aide kusmet
    И аз така мисля ,ама . .. без е по-яко : Д

Човече по добре и го кажи сега ... за да не съжеляваш после цял живот !!!!
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Град
    BurGasSs 8-)
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Цитирай Първоначално написано от Rosenrot_f
    И аз така мисля ,ама . .. без е по-яко : Д
    може да е по яко.. ама после мож да си е лепнал сякви болести и още по-лошо.. току-виж момичето забременяло и после ш има тема "кво да прая...бременна ли е"... така, че по добре с презерватив....
    пич...отстоявай мнението си

hottie
    Guest
    Задължително тест ! Много правилно постъпваш да не прибързваш.Поздравявам те
    Но за да не я обидиш й предложи и двамата да си направите тест Просто за да не е сама и да не си мисли, че я смяташ за развратница

Град
    в куза :)
    излъжи я че не можеш да си контролираш еакулацията :

просто и го кажи без до увърташ.Като толкова много иска без да си направи всички тестове, че да сте сигурни...ако не иска...я махай...
    A.D.I.D.A.S.

Град
    Там, където е сърцето...
    Щом е била с доста момчета и не се е пазила имаш пълно право да смяташ че може да ти лепне нещо. Затова си ползвай презерватива, защото ще е адски тъпо да ти лепне нещо...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    А бе брат ползвай си презерватив и това е .. Просто не си заслужава да рискуваш толкова много за някакво си девойче, спало с половината град ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си