.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Пробиване на ухото

Как мога да си пробия сама ухото,имам само по една супка,а искам да лявото да имам още една.Не ми давайте съвети да отида в някое студио и т.н. искам сама!Само кажете как ..
    ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:

mii s nagore6tena igla i kub4e led zad uhoto za da ti iztrypne..ama moje da se vyzpali..po dobre idi nqkade da ti probiqt profesionalisti - za 5 kinta e g/d

ami vzimash igla zapalka zagrqvas iglata slagash led na uhoto mahash leda slagash qbulka i dupchish smelo
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

vzemi kupche led i si iztudi uhoto do tolkova che veche da ne go chuvstvash i posle sloji odolu edna qbulka ili prosto nqkaluf plod i nagoreshti igla s tochniq razmer i cukai zdravo :P uspeh

А боли ли ...

Ти добре ли си сама най-много да си докараш някоя инфекция а да не си помислям какво можеш да си причиниш на ухото ... Не се излагаи !!!!

Град
    in your sweet dreams
    ама колко сте компетентни само ... арее вижда се че не можеш да държиш химикалката без да ти трепере раката за това по добре иди и дай 5 кинта да те пробият без да се правиш на смела ...
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Офф стига бе 7 лева струва 1 дупка по хубаво утиди на студио

С бормашината

абе не разбрахте ли,че искам да си я направя сама !!!

Цитирай Първоначално написано от barbie_94
    Абе , разбрахме , ама ти после ще разбереш , защо ти препоръчваме професионалист !

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Ми като си инато магаре, хващай телбода и дупчи, хем 2 ще си имаш... Дано ти гангреняса ухото, че да ти е тъпо после

Разбрахме,че искаш сама,но не разбрахме ЗАЩО?!Жал ти е за парите ли?!?Искаш да се "газариш" с това,че сама си се пробила?!?А може би много държиш да си засегнеш някоя от точките и да си патиш яко после ...
    А отностно това как да се пробиеш:
    Вземаш една игла (по възможност нова),запалка,кубче лед и нещо,в което да се забие иглата (за да се предпазиш от обождане)
    Нагряваш добре иглата,после слагаш леда на ухото докато изтръпне напълно.Слагаш нещо зад ухото (гумичка,коркова тапа...ябълка,както казаха преди мен или нещо друго) и пробиваш ... Не знам кое му е трудното,че пускаш тема ...

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Недей с игла .. купи си абокат .. някъде към левче е

Цитирай Първоначално написано от Divache`f
    kato gledam za neq 1lv e mnogo... ostavete q da pravi kvoto iska kazahte i kakvoto i trqbvashe sega da se spasqva nqma kvo da se druv4i tuka !
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Цитирай Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
    kato gledam za neq 1lv e mnogo... ostavete q da pravi kvoto iska kazahte i kakvoto i trqbvashe sega da se spasqva nqma kvo da se druv4i tuka !
    ама ай ходи се гръмни ма

абе давай с абокат
    а вие па кво веднага... 5 лева за една тъпа дупка няма да дам ... повече

Хахаха къде си тръгнала да се дупчиш като не знаеш как?
    Не се занимавай с тея игли..фани си купи абокат и дупчи.Като слагаш обица глей да е от медицинско желязо.Сребро и злато на нова дупка не е хубаво!Ама пак излизаш тъпа.Шот един абокат е 80 стинки,а обицата тук,където живея е 10 лева..
    И кво е тва изстудяване с лед и др глупости..като си толкова смела дупчи напрао..ако ше купуваш абокат кажи да ти дадат черен или сив..шот иначе няма да влезе обицата.ае успех

Аз точно вчера от скука си пробих 3та дупка на лявото ухо Пробивам се сама за 2ри път и до сега да чукна на дърво нищо не ми е ставало! А иначе как става.......Еми поне при мен
    вземам една игла,спирт и обеца(да не е няква теникийка!)След това промивам обецата и иглата със спирта и дупча....... никога не слагам лед ,защото просто не ме боли,но ти може да вземеш преди това за да поизтръпне малко ухото Успех
    Emin3m FoReVeR!

Di ft. Meo0o0o= BFF <333

ама ай ходи се гръмни ма
    що не идеш да се гръмнеш ти??? купуваш си маркови парцалки пък нямаш 5 лв да си пробиеш ухото после като стане някоя инфекция пак ще молиш за помощ и ще казваш "пробивах си ухото сама, но много ме боли и тече кръв и т.н"

Цитирай Първоначално написано от Iria
    ама ай ходи се гръмни ма
    що не идеш да се гръмнеш ти??? купуваш си маркови парцалки пък нямаш 5 лв да си пробиеш ухото после като стане някоя инфекция пак ще молиш за помощ и ще казваш "пробивах си ухото сама, но много ме боли и тече кръв и т.н"
    Вие май сте малоумни ! Казах,че искам сама да си го пробия,а не че нямам 5 лева за да отида ...

П.П. И само за сведение вече го пробих

Цитирай Първоначално написано от Iria
    ама ай ходи се гръмни ма
    Вие май сте малоумни ! Казах,че искам сама да си го пробия,а не че нямам 5 лева за да отида ...

П.П. И само за сведение вече го пробих
    В случая малоумната си ти!!!Или по-скоро си няква пикла без възпитание Вместо да псуваш на ляво и на дясно вземи кажи,че темата е приключена и да я заключат!!!Освен това почни да си стискаш палци след 4-5 дена да не ти гнояса ухото ,защото може да се стигне и до операция Казвам ти го от личен опит,но при мен проблема беше,че си сложих сребърни обеци ,а ушите ми понасят само бяло злато
    П.П. Айде стига се излага!!!Пробила си се ... сега кажи на някой мод да заключи темата!!!

Супер фен Аватара на rakiQ
    пробивала съм си и ушите и ръцете сама и ня ми е ставало нищо... даже предпочитам сама ... промиваш сичко здраво със спирт и дупчиш после слагаш и промитата обица ест.!

Супер фен Аватара на rakiQ
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Абе , разбрахме , ама ти после ще разбереш , защо ти препоръчваме професионалист !
    за тебе професионалист е козметичката от съседния салон ???! дето пробива със сакатия пистолет?! ИДВИНЯЯЙ ма предпочитам сама!

Голям фен Аватара на o0ps
    Инолкъ е тъпо парче...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си