.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

гадже за пове4е от 1-2 седмици

проблема ми е такъв 4е не мога да имам гадже за пове4е от 1-2 седмици по4ва да ме дразни си4ко в него дори и да го харесвам....ако се виждаме на ден пове4е от 3 4аса немога да го понасям и незнам какво да правя а ве4е ми е писнало и искам сериозна и дълга връзка.ак о някои има някви идеи кажете :P

Град
    Студентски град!
    Не си готов/а за сериозна връзка...

не си готова за сериозна връзка, това е =)
    Аз с предишния ми приятел се виждах два пъти седмично и то за няколко часа, затова и издържахме толкова много. Иначе.. да бяхме приключили още преди години =)

Мега фен
    Град
    София
    Depends on you.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Велико Търново
    kak iska6 da ima6 seriozna vrazka ,kato gi smenq6 prez sedmica.taka ne stava.a i trqbva da obi4a6 4oveka do teb,ne samo da si s nego za6toto vrazkata ti trqbva da e seriozna.ako iska6 da ne ti omrazva,trqbva da go opoznae6 i da se vlubi6 v nego,da ti haresa kato 4ovek do takava stepen ,4e da ste si priqtni edin na drug i da si vlizate v polojenie.6tom gi smenq6 taka 4esto izliza ,4e ti o6te ne moje6 da vazprieme6 kak stoqt ne6tata v po-serioznite vrazki i ne si gotov/a za takaava.
    Руса кукличка

така като ти чета писанията тук мога да кажа само че трябва да седнеш и помислиш малко ...така както ги сменяш за 1-2 седмици наи-много да си спечелиш прякора "мис кофти гадже" научи се как да се държиш с едно момче,явно още не си попаднала на този които ще ти завърти главата
    I'm the trouble starter, punkin' instigator.I'm the fear addicted, a danger illustrated.I'm the bitch you hated, filth infatuated.I'm the pain you tasted, well intoxicated...

Цитирай Първоначално написано от JuSt*Me
    така като ти чета писанията тук мога да кажа само че трябва да седнеш и помислиш малко ...така както ги сменяш за 1-2 седмици наи-много да си спечелиш прякора "мис кофти гадже" научи се как да се държиш с едно момче,явно още не си попаднала на този които ще ти завърти главата

мда сигурно не съм попаднала но тва 4е съм с някои за по 1-2 седмици не озна4а 4е сяка седмица съм с разли4ен :P

имам в предвид попринцип... защото може някое момче да се поинтересува от теб и да му кажат "това не ти трябва повече от седмица няма да изкарате"
    I'm the trouble starter, punkin' instigator.I'm the fear addicted, a danger illustrated.I'm the bitch you hated, filth infatuated.I'm the pain you tasted, well intoxicated...

spokoino vsqko gurne si namira pohlupaka!

и аз съм така ...

Град
    Париж
    и при мен е така и аз знам защо:защото не съм обичака никое от гаджетата си...
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Цитирай Първоначално написано от JuSt a kId [*_-
    ]и при мен е така и аз знам защо:защото не съм обичака никое от гаджетата си...

можеби си права

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    az ve4e ne dopuskam nikogo do sebe si kaji re4i hxaxhaxah prozvu4a kli6irano :}}} ama e tei sq i mene mi pisvat ako stava vapros oshte na parvata sedmica ako ne gi haresvam mnogo i si gi daarja ei tei za kefa :}}} :P Kogato namerish 4oveka koito te privli4a naistina nqma da e taka spx pak i si malko ko iskash 1 godina si4ko s vremeto si spx
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

ми не си се научли как да се държиш с човека до теб.
    А на колко години си.
    Войни на Тангра

Цитирай Първоначално написано от Pagan_man
    ми не си се научли как да се държиш с човека до теб.
    А на колко години си.

знам как да се държа 17

Цитирай Първоначално написано от ss
    Не си готов/а за сериозна връзка...
    +1 с гугъл нули
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си