- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- каде сгреших
Днес бях на среща с едно момиче и я черпих едни бухтички и след това си поисках парите. Сега обаче не ми дига телефона, защо така?
Извинявай ма си яко тъп при положение... че си я ''почерпил'' как ще си искаш парите беи аз нямаше да ти дигна
mm kakyv kavaler si 6tom si bil na sre6ta s momi4e , po4erpil si q i posle si si poiskal pariteobadi i se (ako ti vdigne) i i se izvini i posle pak q pokani na sre6ta
Искал си си парите от нея ???!!!??![]()
![]()
![]()
Ти идиот ли си или да ? как може ? Какъв кавалер си ти,бе ? Да ис изкаш парите ! Циция ! Срам ! Позор ! Тва не го прави вотри път,не е в твоя интерес !
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от beb4yy
![]()
ти нещо шегуваш ли се или да ? Забрави за момичето![]()
![]()
КрАсИвА,мНоГо ДиВа ,ЗаЯдЛиВа,РяДк0 ПрОщАвА,Н0 ВиНаГи Си ЗаСлУЖаВа ! Ей ТвА СъМ АзЗз и Не Ми ПуКа За ВаС...:P :P :P
Правилно мислиш.Първоначално написано от Pliok0019
[size=7][b][u]fosse cos
Много правилно.Първоначално написано от Presley`n`Sum
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
abe ne zacepvate li 4e tva e porednata tema ebavka na toq potrebitel![]()
![]()
![]()
![]()
Руса кукличка
Ей добре,че не си я закарал до тях,за да си искаш пари за гориво![]()
Първоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
![]()
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
I got my reasons to burn the world!!!
HEAVY METAL IS THE LAW!!!
Сгреши в заглавието-пише се кЪде![]()
![]()
![]()
Аа.. аз познавам един такъв случайПървоначално написано от Princess_of_the_darkness
...
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
аз мисля ,че автора е идиот .
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
що?парите са си неговиПървоначално написано от niquetamere
![]()
вай мн си тъп бе ми като си я черпил за кво си искаш парите...![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
ебати спама..ти си сериозно тъп..cs-a не прощава на никой (нищо лично :P )
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
awe toa e mn zle 1 ako e ebavka za kfo go prai i 2 are az she te po4erpa byhti4ki i sled taf she si posika parite she ti stane li gotПървоначално написано от chocolate`kiss
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
pff temata e ebavka.. ne se vpe4atlqvaite![]()
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
Зайо е ял дюнер с люто според мен,затова носи отпушвалка за кенеф...Първоначално написано от Presley`n`Sum
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
![]()
![]()
аз не вяврам,че се е случило,но ми е смешно само като си представя
![]()
![]()
Da sI v zatv0r-shte go razbIq beIbe beIbe da sI studen-shte te zatoplq beIbe beIbe beIbe da sI s jeNa-shte q ubIq beIbe beIbe beIbe-az sъm prah,az sъm snqg..topq se beIbe beIbe bez teb ..