- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали ще успея да тръгна с нея ?
Е,крайно време беше и аз да пусна тема и да ви занимавам и с моите глепости,ама ще ме извинявате..![]()
Та въпросът ви е следният:
Мога ли да хвана за гадже една съученичка,с която седим заедно по биология,чатим си по скайп,и се чуда дали и как да и предложа,щото ако е в даскало,сигурно шиланте ми съученици ще ме скъсат от майтяапи,тя не е грозна,много е готина даже и доста и "налитат",доколкото знам тя си няма гадже,някой да има предложение какво да направя или как да постъпя ?
![]()
![]()
![]()
Емиии първо би било добре да разбереш дали има интерес към тебе, за да не останеш порязан след като и предложиш![]()
предполагам че има,ама само предполагам...нз.Първоначално написано от selfishgirl
![]()
![]()
![]()
Покани я да излезете заедно. Тогава ще разбереш дали има симпатии към теб.
намекни да излезете на кафе двамата и ако видиш че има интерес към теб и кажи че испитваш чуства към нея какво му е толкоз слажно не мога да разбера аре
Успех и ако тръгнете да почерпиш![]()
В началото не излизайте само двамата, защото ще си прекалено явен, но обръщай най-много внимание на нея и постепенно накрая излезете само двамата :PПървоначално написано от Pliok0019
deistvai navreme predi da i e naletql nqkoi drug.pi6i i po skaip ili sms-4e da izlezete zaedno i sled tova ia popitai dali te haresva i taka![]()
Руса кукличка
Покани я да излезете някаде,иначе няма как да разбереш.И един съвет от мене,няма значение какво говорят съочениците ти,нима това не е нещо нормално,трябва да не ти пука какво говорят,важното е ти какво искаш,пък да поканиш едно момиче не виждам пък какво толкова смешно има.
Еми първо разбери дали си има гадже ,пък после хич да не те ебе за шибаните ти съученици ,на колко са години , че да ти се подиграват за такива неща ?Първоначално написано от Sixxkiller
После измисляш се пак как да и предложиш или направо я целуваш !
![]()
Напиши и една бележка, през следващият час по биология.![]()
А сега сериозно.Не се стягай, поразпитай я какво обича да прави през свободното време, например дали обича да ходи на кино или такива глупости и ако харесва киното я покани на кино,ако обича на кафе на кафе, абе разбра за кво иде реч.Важното е да не го отлагаж, действай колкото се може по-бързо.Успех.![]()
I have the darkest soul of all human on the Earth...
дам както казаха първо разбери дали е безразлична към теб.ако не е значи може да деийстваш ама пбавно недей от веднага това понякога ни плаши..![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Нема да тръгнеш...нека ти е гадно ся...вари в ъгъла и почвай да ридаеш...Като почнат да пишат такива теми направо ми иде да си тегля куршума отде да знам дали ще успееш да тръгнеш питай ония с процентите за съвместимост и телевизия 2001 те може да ти помогнат тук не сме гадателки...
Благодаря за съветите на всички ви,и дано излезе нещо![]()
О,да....то по тая логика трябва да се изтрие целият раздел Любов..тука всичко е така...Първоначално написано от strangezone
![]()
![]()
![]()
като разбереш в края на часа по биология я целуниПървоначално написано от selfishgirl
![]()
![]()
Струва ми се че ще ми перне шамар..Първоначално написано от fenkatakrisi952
Щом седите близко и си лафите по скайп или те използва(примерно за оценки) или не си й противен(може дори да те харесва).Бъди мил,готин,забавен,леко небрежен,предложи и кафе,излезте,после пак кафе,разходка и т.н.Хващаш момента,целуваш я,преди това я гали и докосвай,карай я да се усмихва.Първоначално написано от Sixxkiller
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
е това найстина ще свърши работаПървоначално написано от vamp
И аз така мисля,но задължително се увери дали има някви чувства към тебе,щот ако няма ша бъде много кофти...Успех с мацката...Първоначално написано от spensi
![]()