Разделихме се заради бившия и, който прави по-добър секс!
Здравейте! Много се радвам, че има такива места като този форум, където човек може да сподели мъката си и да потърси подкрепа! Много е хубаво, че има такива хора като вас! Бих искал и аз да Ви помоля за съвет, защото все още не мога да се осъзная какво стана........ Моята история е доста дълга, но ще се опитам да я разкажа по най-краткия възможен начин. Значи аз в момента завършвам 11 клас, догодина съм абитуриент. Когато бях 9 клас, когато дойдоха новите осмокласници, аз се влюбих в едно момиче от тези класове. Запознах се с нея, но тя тогава ме отблъсна, но дори за това я уважавам, защото го направи по много коректен начин, без да се прави на интересна. От тогава тя изобщо не ми излиза от главата , но аз си знаех, че няма нищо да може да има между нас. По някои път се виждахме, говорихме си из училището, но само толкова. По-късно тя тръгна (изобщо не ми допада тази дума и не ми харесва да я използвам, но не се сещам за друга, която да има същия смисъл) с един тъпанар (всички в нашето училище са на това мнение, дори най-близките и приятелки я били съветвали да не се забърква с него). На много хора беше ясно, че той е с нея, заради секса. Дори най-спокойно се е хвалил на свой приятели, съученици как "я е боднал" и подобни други цинизми, осъзнавайки, че може да стигнат до нейните уши, без да му пука. Тя ги е чувала тези неща, но не ги е вярвала - казвала, че не вярва, защото и го били казвали, за да ги разделят (докато са били заедно, тя си мислила, че всички нейни приятелки били срещу нея, защото и завиждали и за това не им вярвала, дори се скарала с някои от тях). Те се разделиха, защото той е правил секс с друго момиче и тя разбрала и после започнала да вярва на приятелките си и направо го е намразила. Това е станало някъде миналото лято. В началото на тази учебна година (която завършва в момента), тя дойде при мен и ме попита дали искам да излезем на кафе. За мен беше невероятна изненада и се съгласих с голямо удоволствие. Излизахме няколко пъти и си допаднахме страшно много! За нула време си станахме изключително близки и една вечер, докато се разхождахме и бяхме седнали на една пейка, тя ми попита дали това с чувствата от моя страна си е все още в сила и аз казах да и я попитах дали от нейна страна има някаква промяна и тя вместо да ми отговори ме целуна и след това бяхме заедно един месец (един невероятен месец!!!!! Не само от моя гледна точка. Прекарвахме си невероятно времето заедно, разбирахме се почти без думи, забавлявахме се като никога досега(нейни думи) и просто беше фантастично!!!!!!), но един ден като се видяхме тя дойде с разярена физиономия и започна да ми крещи, че не е очаквала такова нещо от мен, как е възможно да съм толкова лицемерен и много подобни неща. Изобщо не знаех за какво става дума. После разбрах, че бившия и твърдял, че аз съм измислил това, че той бил правил секс с друго момиче с цел да ги разделя, с цел да бъда с нея. Направо не можех да повярвам на ушите си. Тя ми беше разказвала как била осъзнала какъв човек бил той, как всичките неща, които и били казвали приятелките са били верни, колко го мрази и т.н. Сега изведнъж той се оказа невинна жертва, а аз виновен за всичко. Разделихме се и около два месеца изобщо не общувахме. Тя се събра отново с бившия си. После се разбра, че той пак е правил секс с друго момиче. Пак са се скарали и тя дойде при мен да ме помоли за прошка. Каза, че не е осъзнавала какво е правила и как е могла да му повярва. Каза, че дори не може да си обясни тогава какво е мислила. Аз и простих и се събрахме отново. Последваха три НЕВЕРОЯТНИ месеца. Не мисля, че преувеличавам изобщо. Всяка минута прекарана заедно беше изключителна! Буквално се разбирахме почти без думи, забавлявахме се страшно много, не е имало един момент, в който да се скараме за нещо или дори нещо да има разминаване между мненията ни. Просто невероятно. По нейни думи, аз съм бил човека, който я разбирал най-много и към който усещала, че има истински чувства, аз съм бил човека, с който се забавлявала най-истински и който я карал да се чувства на седмото небе и още много подобни неща ми казваше. Наистина беше невероятно!!!!!! Дойде момента, в който решехме, че е време да правим секс. Не ме е срам да кажа, че тя ми е първата приятелка и преди нея не съм имал никакви подобни отношения с момиче. Та аз се издъних – не в смисъл, че не сме успели да го направим, но аз веднага усетих, че не правя нещата, така че да и харесат и да и доставят удоволствие. Тя досега е правила секс само с един – с бившия си. Въпреки че, се опитвах да правя различни неща, очевидно беше, че не успявам да и доставя и малко удоволствие. От тогава нататък нещата се развалиха. Тя постоянно показваше, че нещо и липсва. Въпреки че, останалото време заедно си го прекарвахме много добре, тя искаше да ми покаже, че нещо не е наред. Примерно гледаме някой забавен филм и си го коментираме по наш си начин и въпреки, че си и личи, че и е забавно нарочно се държеше така, сякаш не и е забавно. Тъкмо се засмее на някоя забавна част и в следващия момент прави безразлична физиономия и като я попитам защо, не и ли е забавно и тя отговаря “все тая” или нещо подобно. Като се видим първо се усмихва, което и личи, че и идва от вътре, но в следващия момент прави някаква безразлична физиономия нарочно. Като си говорихме, не обръщаше много внимание на разговора. Започнахме да се виждаме по-рядко. Усещаше, че има проблем и я молех да си поговорим, за го решим, но тя отказваше, като казваше, че нямало никакъв проблем. Аз осъзнавах, че е заради секса, но тя нямаше никакво желание да си поговорим, за да ми каже какво и би харесало и какво да правя. Преди десетина дена ми каза, че прекратяваме отношенията си и ако съм искал да си останем приятели за известно време докато реши какво да прави. Аз се съгласих. Но на другия ден я видях с бившия и и след това я помолих да си поговорим сериозно. Видяхме се и си поговорихме. Тя каза, че нещата не вървели между нас, защото изобщо не изпитвала удоволствие от секса, който сме правили. Каза, че за нея това било много важно! След това каза, че бившия и можел да я накара да полети от удоволствие и за това предпочита да е с него. Тогава аз я попитах какво мисли за това, че и изневерява и че не се държи много добре с нея(споделяла ми е, че я е обиждал, че и викал, че имало моменти, в които се държал все едно, че не съществува), а пък ние двамата сме имали невероятни отношения. Тя каза, че наистина ние двамата с нея сме имали невероятни отношения и изобщо не се отричала от думите си (за това, че аз съм бил човека, който я разбирал най-много и към който усещала, че има истински чувства, аз съм бил човека, с който се забавлявала най-истински и който я карал да се чувства на седмото небе и всички други невероятно мили неща, които ми е казвала), но след като нямало удоволствие в секса не ставало. Каза, че не е било толкова важно като сме се разбирали и прекарвали невероятно време заедно, след като се чувствала незадоволена......... Също така каза, че не и пука, че бившия и изневерявал, след като и доставял неземно удоволствие. Все пак нямало да се жени за него, просто искала някой да и доставя удоволствие. Пък и каза, че не било 100% доказано, че не съм аз бил пуснал слуха, за това, че и изневерил (тези думи направо ме шокираха), така че за момента предпочитала да е с него. Освен това каза, че той знаел как трябва да се държи един истински мъж – знаел какво да прави в определение ситуации, знаел как да се държи по всяко време, аз съм бил още момче, не съм бил пораснал... И освен в секса, бил много добър и в целувките, а аз не съм бил добър изобщо, но не искала да ми каже, защото очаквала да се оправя. Тогава аз я попитах защо след като е имало неща, които не са и допадали, не е споделила и да ми каже какво би предпочела да правя, за да я карам да се чувства добре. Тя каза, че истинския мъж трябвало да усеща тези неща, без да му се казват и да ги поправя. Аз наистина усещах някои неща които не и допадат, докато правим секс и се опитах да ги премахна и наистина последните няколко пъти имаше промяна, за която съдя от нейните реакции. За това си мисля, че и ако беше споделила и за други неща, които не и допадат и за такива, които би искала да правя, щяхме да си направим и секса невероятен и нямаше да има нищо, което да липсва на нашата връзка. После тя каза, че за сега иска да има отношения с бившия си, не е сигурна дали иска да има някаква връзка с него или просто да се виждат (и да правят секс предполагам), но предпочита него сега. Каза, че ако съм искал да си останем приятели, защото не знаела какво можело да поиска в бъдеще. Каза, че не може да гарантира, че в бъдеще няма да иска да има връзка пак с мен. Аз и казах, че за мен ще бъде голяма обида ако тя се върне при бившия си, а в същото време мен ме държи за някаква резерва и ако иска да бъдем заедно сега е момента, ако не - да не виждаме повече изобщо! Тя каза, че съжалява, но предпочита бившия си сега. Аз и казах, че не мога да го понеса това и не искам повече да си говорим. Това беше последния разговор между нас преди три дни. Оттогава насам се чудя дали постъпих правилно. Много искам да се съберем пак, защото мисля, че наистина връзката ни беше нещо изключително. Много рядко съм чувал някой да разкаже чак такива неща, както бяха между нас. Мисля, че секса не би бил проблем, след като установим на кой какво му харесва и него да го направим идеален. Ще се радвам, ако някой даде мнение по темата и каже дали съм постъпил правилно и дали си заслужава да се опитвам да се съберем пак и ако да, какво да направя за да стане. Извинявам се за дългата тема, но просто не можах по-кратко и предварително благодаря на всеки, който ще отдели от времето си, за да прочете темата ми. Благодаря Ви!!!
П.П. Не знам дали се разбра от темата, но аз съм на 18 години, тя е на 17, а бившия и е на 20.