.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Голям съм карък просто ....

Не е истина вече .... сигорно вече няколко момичета си харесвам мн и се се оказват че са от друг град .... а когато беше при мен а се бях уморен .... и излязох голям глупак че дори не съм разбрал че и тя ме хар ... единия от проблемите ми е че изкарвам мн време в залата (от залата се подразбира спортана зала за трениране ) и нямам кой знае колко време за излизане ...вече хептен не мога да си намеря свясно момиче

Град
    Студентски град!

Re: Голям съм карък просто ....

Цитирай Първоначално написано от martav..
    Не е истина вече .... сигорно вече няколко момичета си харесвам мн и се се оказват че са от друг град .... а когато беше при мен а се бях уморен .... и излязох голям глупак че дори не съм разбрал че и тя ме хар ... единия от проблемите ми е че изкарвам мн време в залата и нямам кой знае колко време за излизане ...вече хептен не мога да си намеря свясно момиче
    Може би още не му е дошло времето...

Не се самосъжалявай

Мега фен
    Град
    София
    Еми то понякога е така-търсиш нещо,а то все ти бяга.
    Само едно мога да ти кажа- Keep walking.
    [size=7][b][u]fosse cos

всичко ще се нареди с времето споко
    I'm the trouble starter, punkin' instigator.I'm the fear addicted, a danger illustrated.I'm the bitch you hated, filth infatuated.I'm the pain you tasted, well intoxicated...

Град
    Инкогнито

RE:

Знам какво ти е. И аз съм така. Вземи се зачети по форума и ти като мен да се влюбиш в някое момиче.

Град
    Велико Търново
    AKO ISKA6 DA POSTIGNE6 USPEH-DEISTVAI NAVREME,ZA DA NE TI IZBQGA CELTA! za vsi4ko si ima vreme i nqko slan4ev den,slanceto 6te se usmihne i na teb...
    Руса кукличка

Ами като повечето време прекарваш в залата използвай нета за да си намериш приятелка.Колко ще е свястна обаче нз.

Не е истина вече .... сигорно вече няколко момичета си харесвам мн и се се оказват че са от друг град .... а когато беше при мен а се бях уморен .... и излязох голям глупак че дори не съм разбрал че и тя ме хар ... единия от проблемите ми е че изкарвам мн време в залата (от залата се подразбира спортана зала за трениране ) и нямам кой знае колко време за излизане ...вече хептен не мога да си намеря свясно момиче

И какво точно да направим ние...?
    Madness is the gift, that has been given to me.

Град
    Darkness
    Търси зала, където има момичета, та си хвани едно и вместо да излизате някъде ще ходите двамата на зала.

I have the darkest soul of all human on the Earth...

Град
    pz city
    Цитирай Първоначално написано от Poet_Boy
    Търси зала, където има момичета, та си хвани едно и вместо да излизате някъде ще ходите двамата на зала.
    +1

Град
    pz city
    Цитирай Първоначално написано от Poet_Boy
    +1

залата е тренировачна зала в която изкарвам по 6-7 часа търенировки а не неква мизерна компютърна зала

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    залата е тренировачна зала в която изкарвам по 6-7 часа търенировки а не неква мизерна компютърна зала
    Не я търси, тя сама ще дойде [имам предвид точното момиче за теб]
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Град
    В бъдещето.

Само прави като мен, скачаш от 11 тия етаж. И всичко ще си дойде на мястото.
    I LVE 69. I LVE

има време за вси4ко

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Разпредели си времето така,че да имаш време за всичко.Горе главата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си