.
Затворена тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

любопитно ми е какво мислите вие....

Мислите ли че по-пълните момичета са по-зле в половия контакт? Макар че аз лисчно не мисля че това пречи искам да разбера и друго мнение освен моето

искам да спа с едра! казват, че били много тесни а и имам чувството, че ще се чукат като за последно
    Ама сте големи двуличници!
    Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
    МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!

Мега фен
    Град
    SF
    4увала съм, 4е дебелите мацки се стараели максимално, защото всяко 4укане им било потенциално последното
    Сериозно, не знам каква би могла да е разликата...

Робинята на Quench

...

какво разбираш под едра аз имам предвид не някоя прекалехо дет не можеш да разбереш кое е цица и кое корем а просто по пълно момиче не ходеща клечка за зъби

е ти какво имаш в предвид пълно момиче тогава?
    Ама сте големи двуличници!
    Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
    МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!

мм смисал имам предвид че не всички са супер слаби а бе както и да е просто се чудя каква ли е разликата ако я има

Град
    Велико Търново
    NIKOI ne izbira kakav da se rodi.vseki si ima ka4estva i nedostataci.NE SAM PROBVALA ,ZA DA ZNAM,NO mislq 4e i pri palni4kite i pri slabi4kite vs 6te e OK
    Руса кукличка

ам да прави сре никой не избира какъв да се роди но понякога отношението към по-пълните е по особенно и малко униваващо имам примен пред себе си ( най- добрата ми приятека) и за тва просто събирам мениея за да и докажа че не трябва да се притеснява чак толкова

Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    NIKOI ne izbira kakav da se rodi.vseki si ima ka4estva i nedostataci.NE SAM PROBVALA ,ZA DA ZNAM,NO mislq 4e i pri palni4kite i pri slabi4kite vs 6te e OK
    И к'во? Дебел/а си - еми спри да ядеш толкова, тичай, фитнес, ала бала. Сланините са от глезене, а не още от рождението. Били дебели.. Ми като са чревоугодници, кой им е виновен... -> Всеки избира дали да си ОСТАНЕ дебел, или да се ОЛАБИ.

Не че нещо, ама съм дебелофоб. Но всичко е така!
    Walk with me now, fly with me later...

Град
    LoveTown
    Edin put samo sum se ebal s debelana i bese strahotno!
    Никой не умира девствен ,животът преебава всички

Аз сам на принципа,че по-пълните или дебели момичета,които не се харесват могат да се вземат в ръце,не само да се оплакват...Но относно секса,не мисля,че ще има голяма разлика...
    There are 3 important things:1.To make sex.2.To think for the effects of sentence"1".3.Don't think!Operate! ..

Голям фен
    Абе, доколкото знам се чукат като за последно, което не ги прави непременно по-добри от останалите

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Влиза по мазно
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от emoti0nal_girl
    Аз сам на принципа,че по-пълните или дебели момичета,които не се харесват могат да се вземат в ръце,не само да се оплакват...Но относно секса,не мисля,че ще има голяма разлика...
    И аз мисля ,че няма значение слаба или дебела Сексът си е секс

Мега фен Аватара на machoka
    Когато се научите да се отнасяте с необходимото уважение към тези хора, тогава ще можете да пишете за тях. Третирате ги като животни, буквално. Това не го приемам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си