- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- любопитно ми е какво мислите вие....
Мислите ли че по-пълните момичета са по-зле в половия контакт?![]()
![]()
Макар че аз лисчно не мисля че това пречи искам да разбера и друго мнение освен моето
![]()
искам да спа с едра!казват, че били много тесни
а и имам чувството, че ще се чукат като за последно
![]()
![]()
Ама сте големи двуличници!
Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!
4увала съм, 4е дебелите мацки се стараели максимално, защото всяко 4укане им било потенциално последното![]()
Сериозно, не знам каква би могла да е разликата...
![]()
Робинята на Quench
какво разбираш под едра аз имам предвид не някоя прекалехо дет не можеш да разбереш кое е цица и кое корем а просто по пълно момиче не ходеща клечка за зъби
е ти какво имаш в предвид пълно момиче тогава?
Ама сте големи двуличници!
Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!
мм смисал имам предвид че не всички са супер слаби а бе както и да е просто се чудя каква ли е разликата ако я има
NIKOI ne izbira kakav da se rodi.vseki si ima ka4estva i nedostataci.NE SAM PROBVALA ,ZA DA ZNAM,NO mislq 4e i pri palni4kite i pri slabi4kite vs 6te e OK
Руса кукличка
kato vsichki druginikoi ne izbira kak da se rodi
![]()
ам да прави сре никой не избира какъв да се роди но понякога отношението към по-пълните е по особенно и малко униваващо имам примен пред себе си ( най- добрата ми приятека) и за тва просто събирам мениея за да и докажа че не трябва да се притеснява чак толкова
И к'во? Дебел/а си - еми спри да ядеш толкова, тичай, фитнес, ала бала. Сланините са от глезене, а не още от рождението. Били дебели.. Ми като са чревоугодници, кой им е виновен... -> Всеки избира дали да си ОСТАНЕ дебел, или да се ОЛАБИ.Първоначално написано от angelcheeee_93
Не че нещо, ама съм дебелофоб. Но всичко е така!
Walk with me now, fly with me later...
Edin put samo sum se ebal s debelana i bese strahotno!
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
Аз сам на принципа,че по-пълните или дебели момичета,които не се харесват могат да се вземат в ръце,не само да се оплакват...Но относно секса,не мисля,че ще има голяма разлика...
There are 3 important things:1.To make sex.2.To think for the effects of sentence"1".3.Don't think!Operate! ..
Абе, доколкото знам се чукат като за последно, което не ги прави непременно по-добри от останалите
Влиза по мазно![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
И аз мисля ,че няма значение слаба или дебелаПървоначално написано от emoti0nal_girl
Сексът си е секс
![]()
Когато се научите да се отнасяте с необходимото уважение към тези хора, тогава ще можете да пишете за тях. Третирате ги като животни, буквално. Това не го приемам.