- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кои три козметични продукта бихте взели на самотен остров ?
Здравейте ! Днес си мислех кои три козметични продукта бих взела със себе си на самотен остров . Ето и решението ми :слънцезащитен лосион с фактор 40 , балсам за устни и крем "Здраве" . А ви какво бихте взели ?
Надявам се темата да е интересна , а на когото не му е ще помоля без спам . Благодаря предварително !![]()
Еми якичка е...Слънцезащитен крем с фактор 30 ,хидратиращ лосион за тяло и душ гел...![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
хааа аз също ще си взема слънцезащитен крем ... можебии 30 или 40 фактор, бих си взела също розовата вода, че мнг си я обичамии може един ягодов балсам за устни
![]()
хммм...три са малко,но все пак може би бих взела слънцезащитен крем-30-40 фактор,маска за коса "Garnier" и балсамчето ми Nivea SPF 25
![]()
Слънцезащитен крем-30 фактор,балсам за устни и дезодорант.![]()
слънцезашитен крем,нещо за устни и водоустойчива спирала най вероятножалко че с еограничаваме с 3 неща
![]()
Cruel Intentions
Крем за лице,балсам за устни и душ-гел
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
Душ-гел, шампоан + балсам (2 в 1), лосион за тяло
[b][i]Je t'aime au-del
За какво ще са ви спирали и моливи на самотен остров?!![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Shampoan, dush gel i brysnachka.
Душ гел, шампоан + слънцезащитен лосион Нивеа с фактор 30![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Един мноооого голям шампоан с балсам и маска в него,душ-гел и слънцезащитен лосион за тяло.![]()
Слънцезащитен крем,сапун и балсам за устни![]()
Първоначално написано от comics
Слънцезащитен крем,душ гел и шампоан
Един гел на Clean & Clear,шампоан за коса и слънцезащитен крем с фактор поне 20.![]()
+1Първоначално написано от EaRLy_WiNTeR
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Точно да брадясат едва ли, но ще станат доволноПървоначално написано от Kassu
космати, току виж местното племе ги обърка с някой примат.![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Слънцезащитен крем с фактор 30-40 , някакъф шампоан , който става за коса и тяло(бях гледала някъде такива ) , защото трябва да си взема и епилатора , че иначе да не вземе някоя маймуна да ме обърка с детето си![]()
![]()
![]()
Bydi SEBE SI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!