- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На море, къде??
къде ще ходите тая година на море?? Ако има някой между 2 и 10 август в Приморско да пише![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Аз ще бъда началото на Авгувст в ММЦ-то.Първоначално написано от tuzaro
с тоя никПървоначално написано от cunt
![]()
виж може да се засечем някъде
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Еми , планирахме в Албена ,но намерихме по-добра оферта в Несебър , но вчера казали на леля ми , че няма да може да си вземе отпуската през юли , защото няма кой да я замести , но може да я пуснат в началото на август и ще кака ще ни уреди някъде .![]()
Аз пък утре отивам към Каварна за няколко дена. Мислех другата седмица да ходя, но май ще пропусна че ме канят на планина. 12-13 съм в Бургаско, а началото на авгус за 10-тина дена пак там някъде. Края на август и началото на септември за 20-тина дена на Поморие.
Аре бе...само аз ли ше съм на Китен???...Ми то тогава целия плаж си е за мен!
![]()
Oh i az, na 4ernomorieto ne sum bila ot 2003-ta. A v Kiten si hodeh vsqka godina kato bqh malka prosto mi napomnq za destvoto, i mnogo si obi4am mqstoto. Trugvam v Nedelq ina4e.Първоначално написано от SuNsEt
I po-natam sigurno 6te hodq i vuv Varna - pri ba6ta mi.
I am the substance and the one who has no substance.
Em ba6ta mi raboti v NSO-to i hodihe v Evsinograd(ili Sandrovo),tva e ne6to kato stanciq na rabote6tite v slujbata![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
ne sa pritesnqvai brato kiten mmc primorsko sa na 15 min nai mnogoПървоначално написано от SuNsEt
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Ами, нямам си представа честно казано... май няма да ходя по български плажове тази година. Ако остане време сигурно ще се замъкнем до Гърция, макар че аз предпочитам разходка из Западна Европа. Но зависи от мноооооого неща.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Нямам пари.
А дори и да имам пари, нямам време, ебаси тъпотията.
Най-накрая ще поработя още 1 месец и ще напусна, за да мога свободно да си пека задника на мръсните ни плажове...
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Царево![]()
Ако психически здрав е този, който смята необичайните неща за грешни, тогава аз предпочитам да съм шибана откачалка !!!!!
след две седмици заминавам да си трескам гъза по плажовете![]()
![]()
![]()
За сега има 2 варианта- на вила в едно селце на 12км от Приморско или на квартира в Сарафово, но още нищо не е 100%, а дори и да се ходи аз ще съм само за няколко дена, че преди известно време се случиха едни неприятни неща...
Албена, Кранево, Златни Пясъци, Балчик и Каварна - за по 3-4 дена![]()
Утре вечерта заминаваме тука за 2 седмици...некой ако иска да идва![]()
Бунгало ВИЛА-ГРАДИНА \"РИНА\"
За резервация:
Контакт: директна връзка
Тел: +359 - (0)887 / 642941
+359 - (0)888 / 756739
Описание:
Вилен имот на 600 метра от Свободния университет "Черноризец храбър "-Варна и 900 метра от комплекс "Златни пясъци ", зад х-л "Спортпалас " и над х-л "Журналист " с основна сграда и самостоятелни бунгала и къщички около нея ,разположени в цветна градина, лози и овощни дървета на около 350 метра от плажа пеша и 800 метра с кола. В непосредствена близост има механа,а на 200 метра магазин хранителни стоки.И през двата сезона стаите могат да се дават на месечен наем ,които през зимния сезон е 90-150 лв с отделно ток и вода,а през летния сезон е 270 -390 лева с включени ток и вода.Отделно през летния сезон се предлагат и нощувки с цена 4,50 - 8,50 лева на легло в зависимост от месеца и престоя.Стаите са със собствен санитарен възел и баня,хотелски тип и обзавеждане,кабелна телевизия,хладилник,климат ик,интернет.В двора има ограден и осветен паркинг за автомобили.
Екстри:
паркинг, барбекю, телевизор, кабелна тв, климатик, отопление, хладилник, интернет, баня/тоалетна, микровълнова, пералня, изглед, радио, DVD, ютия, сешоар, кафе машина
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
несебар и може бе бургас ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Варна. За дооста дълъг период съм там - от края на юли до края на август.![]()
You are broken, I can fix you...
Китенн![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
на юг![]()