- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- момчетата винаги нз кво искат:(
taka moq problem e sledniq...ot mnogo vreme nasam s edin moi priqtel si pisheme...spodelqm vsichko s nego....toi sushto....otkakto se zapoznahme mnogo si dopadnahme i mnogo se zblijihme...toi beshe nai-dobroto momche koeto sum poznavala v jivota si....beshe edinstveniq koito vrushtase ysmivkata na liceto mi sled vsqka edna moq bolka s nqkoe momche...i taka dokato predi mesec nai mn az zapochnah da go chyvstvam kato poveche ot fr...chyvstvah nujda da sum blizo do nego...da go gushna,celuna...mn puti toi e iskal da go celuvam i gushkam no az si misleh che prosto se shegyva s men
...predi nqkolko dena vs beshre OK dokato az prosto ne reshih da my kaja che si go haresvam mnogo
toi reagira neochakvano dosta dobre....mnogo se zaradva...toi sushto si me haresval no prosto bqha stanali edni sluchki s dvama negovi fr i toi naistina mnogo mi se surdeshe....daje ponqkoga me i revnyvashe koeto me e dovejdalo do misulta
A NE ME HARESVA: no sled tova si kazvam..dabe..toi mi e fr
izqsnihme si vsichko no prosto veche ot 4-5 dena samo se karame..ot kakto mu kazah za chyvstvata si...nemojem da se razberem...toi prosto nz kakvo iska...purvo mi kazva:ISKAM DA SUM S TEB: a posle:ABE ZABRAVIME..NAMERI SI DRUG:
i vsqkakvi takiva neshta mi gi prikazva....postoqnno mi nagovarq nqkakvi glyposti i az samo placha i placha...nakraq veche mi omruzna i my kazah:KAJI MI KAKVO ISKASH ZASHTOTO AZ NEMOGA POVECHE TAKA: TOI MI ODVURNA :iskal da bude s men,no prosto my bilo mn trudno da vzeme reshenie
nz kakvo da pravi....oshte bil razocharovan ot starata si vruska,priqtelq my koito predi haresvax kakvo shtql da kaje...toq i onq nz si kakvo...prosto ne izdurjam....kem taka hem taka....
![]()
veche ot 1 sedmica ne spu po cqla nost i mislq za nego..placha i surceto mi se kusa
toi naistina e nai-prekrasnoto momche koeto sum sreshtala...prosto nz dali shte sreshta otnovo dr kato nego....no nz zashto samo mi se surdi...za nai drebnite neshta....eto dnes pak se skarahme
iskal vreme....no az nqmam takova...zaminavam sled 1-2 meseca da jiveq v dr strana...no iskam s nego da prekaram poslednoto si vreme tyk.... daite suvet kak da postupq.....
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
Започва да прилича на една моя историяПървоначално написано от sweet4esf
offtopic
По темата:Еми какво да правиш ?!? Времето си иска и своите жертви (дядо ми го е казвал)
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
КИРИЛИЦААА.....
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
po-dobre ne go tarsi,ako toi naistina iska da e steb,sam 6te te potarsi.
Руса кукличка
Първоначално написано от bEbsI
напълно съм съгласна 4е мом4етата не знаят какво искат.и аз си имах такива проблеми ,дълго си играехме и накрая на мен просто ми писна.мисля 4е той трябва да вземе решението а ти нищо нен можеш да направиш освен да 4акаш(знам 4е нямаш мн вр но....не се сещам кво др може да направиш.може би му трябва малко вр да преусмислли нещата)
И отново се заговори,че всички момчета незнаят какво искат,но това е отделна тема.Та на въпроса еми така е наистина за мене трябва да го питаш кратко и ясно да ти каже веднъж завинаги,защото ти вече достатъчно си се измъчвала.
Ах какво съвпадение... бих казал същото за момичетата.
Madness is the gift, that has been given to me.
Напълно подкрепям!Първоначално написано от Chess
![]()
Nz ...postoqnno go pitam za tova...a toi vse otbqgva vuprosa.... i kogato mu pokaja bezrazlichie i che sam se otkazala ot negio zapocha da se surdi i da mi govori glyposti![]()
nemoga poveche
![]()
...
...
![]()
Първоначално написано от sweet4esf
Ами зарежи го...
da ama toi mi kazva..ISKAM DA SUM S TEB...obache vsichko bilo mn priburzano...mn nesigurno....koeto ne go sxvanax mnogo![]()
...
...
![]()
Добре... Ти какво искаш?
Отиваш и му казваш какво да направа за да сме заедно.С повече доза искреност.Целуни го,прегърни го по-силно,ако няма реакция.Ставаш и сбогом!Първоначално написано от sweet4esf
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
ako go napravq tova sus sigornost nqma da se odrupne ili da mi kaje neshto no edvali shte napravi neshto..pak shte kaje :TRQBVA MI VREME
![]()
![]()
...
...
![]()
Тогава му казваш избирай:Аз или Твойто Време.Да видим тогава какво ще каже.Ако е второто (което искрено не ти го пожелавам) му кажи сбогом и си тръгни.Първоначално написано от sweet4esf
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
Ако искаш да бъдеш с него: питай го иска ли да сте заедно, или не ...
Ако не искаш : зарежи го...
...
...
![]()
Ох боже такива като тебеПървоначално написано от sweet4esf
.Казахме ти какво да направиш пък ако той се държи на своето оставаш друг избор няма.Айде горе главата и стига :cry.Стегни се малко.Айде една приятелска
за успокоение.
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
![]()
![]()
![]()
леко ми е познато тва
.... ама тия пък момчета наистина незнаят кво искат един мой фр и той такав простак един път кажи едно на другия ден др и на мен ми идии напрао
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ехх ако можех да ти помогна с нещу
![]()
![]()
ама и при вас такова едно объркано ....
![]()
![]()
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough
i dvata pola,nz ,kvo iskat/vklu4vam i sebe si/!Първоначално написано от m4rt0
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от soul1199
Йеа... аз съм различен вид...
Момчетата никога май не знаят кво искат и се дърjат като деца или винаги се влияят какво ще каjе тоя какво ще каjе тоя.![]()
seks beмомчетата винаги нз кво искат![]()
![]()
ohoo mn interesno,a kakav si?Първоначално написано от Chess
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!