- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- момчетата винаги нз кво искат:(
Момчетата пък винаги знаят какво искат - секс.
1-во! споко ще срещнеш и други момчета като него, целия живот е пред теб.... 2-ро! тоя не знае какво иска! 3-то! ако искаш да си с него се прави на недостъпна и ще видиш как той ще търчи след теб! повярвай ми това при мен действаако не стане и не тръгне след теб, значи си втълпяваш че тоя е голям идиот и не те заслужава, пък и ти след време заминаваш така че......
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Първоначално написано от rokity
Явно няма така да се разберем... Еми хубу. Не знаем какво искаме... Така по-леко ли ви е...
BTW... съществува и "ж".
Madness is the gift, that has been given to me.
"не знаят" се пише отделно, а относно написаното ние знаем какво искаме... даже не искаме много, ние искаме всичкоПървоначално написано от PePeLePew
![]()
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Първоначално написано от evelinka1122
Като кажеш искам всичко, ти един вид казваш : "Не знам какво искам"...
Madness is the gift, that has been given to me.
ПравилноПървоначално написано от Chess
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
dobre pishete po temata...kato gledam ne sam vi pitala dali momchetata ili momichetata znaqt kvo iskatimam problem i iskam suveti a ne sporove koi znael i koi ne..nqma xora kotio da zn kvo iskat..nai malko puk na po 15-19 god
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
Казахме ти какво да правиш.Ако не ти харесват съветите ходи в някой друг сайт да ги излагаш.Първоначално написано от sweet4esf
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
da znam.... no prosto kazvam che ne my e tuka mqstoto da sporite..kato iskate spor si napravete sobstveni temi a ne da sporite i samo da razvalqte temite na dr![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
...
![]()
+1Първоначално написано от be_true
Но по някаква случайност го прочетох и мисля че момчето си пада малко идиот.Ама обясни му ситуацията и нека прекарате последните ти месеци заедно ;]
П.П.Не всички момчета незнаят какво искат. Аз искам едно хубаво ,умно момиче което да не пуши и да не е курва ама няма баце...Това е България такива ги срещат само касметлиите![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Никой не ти разваля темата!Пък и като пишеш на латинеца сама си я разваляш и да!! Момичетата (по-голямата част) не знаят какво искат!!!!Първоначално написано от sweet4esf
![]()
![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
AXAXAXA se edno momchetata znaqt nali![]()
nqma zn....ms se pak za suvetite
![]()
...
...
![]()