taka moq problem e sledniq...ot mnogo vreme nasam s edin moi priqtel si pisheme...spodelqm vsichko s nego....toi sushto....otkakto se zapoznahme mnogo si dopadnahme i mnogo se zblijihme...

toi beshe nai-dobroto momche koeto sum poznavala v jivota si....beshe edinstveniq koito vrushtase ysmivkata na liceto mi sled vsqka edna moq bolka s nqkoe momche...i taka dokato predi mesec nai mn az zapochnah da go chyvstvam kato poveche ot fr...chyvstvah nujda da sum blizo do nego...da go gushna,celuna...mn puti toi e iskal da go celuvam i gushkam no az si misleh che prosto se shegyva s men

...predi nqkolko dena vs beshre OK dokato az prosto ne reshih da my kaja che si go haresvam mnogo

toi reagira neochakvano dosta dobre....mnogo se zaradva...toi sushto si me haresval no prosto bqha stanali edni sluchki s dvama negovi fr i toi naistina mnogo mi se surdeshe....daje ponqkoga me i revnyvashe koeto me e dovejdalo do misulta

A NE ME HARESVA: no sled tova si kazvam..dabe..toi mi e fr

izqsnihme si vsichko no prosto veche ot 4-5 dena samo se karame..ot kakto mu kazah za chyvstvata si...nemojem da se razberem...toi prosto nz kakvo iska...purvo mi kazva:ISKAM DA SUM S TEB: a posle:ABE ZABRAVIME..NAMERI SI DRUG:

i vsqkakvi takiva neshta mi gi prikazva....postoqnno mi nagovarq nqkakvi glyposti i az samo placha i placha...nakraq veche mi omruzna i my kazah:KAJI MI KAKVO ISKASH ZASHTOTO AZ NEMOGA POVECHE TAKA: TOI MI ODVURNA :iskal da bude s men,no prosto my bilo mn trudno da vzeme reshenie

nz kakvo da pravi....oshte bil razocharovan ot starata si vruska,priqtelq my koito predi haresvax kakvo shtql da kaje...toq i onq nz si kakvo...prosto ne izdurjam....kem taka hem taka....

veche ot 1 sedmica ne spu po cqla nost i mislq za nego..placha i surceto mi se kusa

toi naistina e nai-prekrasnoto momche koeto sum sreshtala...prosto nz dali shte sreshta otnovo dr kato nego....no nz zashto samo mi se surdi...za nai drebnite neshta....eto dnes pak se skarahme

iskal vreme....no az nqmam takova...zaminavam sled 1-2 meseca da jiveq v dr strana...no iskam s nego da prekaram poslednoto si vreme tyk.... daite suvet kak da postupq.....