.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Тема: Parents Sex

Град
    LoveTown

Parents Sex

Znaci tazi tema e mnogo stranna i moze da vi se stori nerealna no vi uveriavam ce e 100% istina!

Znaci az zivea s maika si, a basta mi i negovata zena ziveat v drug grad. Hodia pri tatko 3-4 puti v godinata i toi mnogo mi se radva, a i zena mu e super! Te sa zeneni ot tri godini, toi e na 40, a tia e 31. Vseki put kato si hidia pri teh i kato legnem da spim (staite sa edna do druga) sled okolo 20 minuti ia cuva da vika i da puska i da stene! Mnogo puti mi se e slucvalo da gi cuvam da se ebat! Prvia put stana slucaino zastoto si misliha ce me niama, no ot togava redovno se ebad togato az sum v susednada staia!
    Kato kazvam na basta mi toi kazva ce bilo normalno i ce sled nekoi i druga godina tova stelo da se cuva i ot moiata staia (dali ima predvid ce ste eba zena mu ili ce ste se eba s priatelkata m ne znaia)!

Spored men tova e mnogo stranno i granici s nenormalnoto!!
    Vie kak mislite? Slucvalo li vi se e da cuvate/vizdate roditelite vi da go praviat?
    Никой не умира девствен ,животът преебава всички

Супер фен
    Град
    Своге
    em bahti,za tiq 3-4 puti kude hodi6 v godinata nemoje li da se vuzdurjat ebati.

ami edna sutrin stanah po rano i otidoh na etaja na roditelite,te ne razbraha 4e sum tam.Po edno vreme gi 4uh i izleznah s 300 na vunka
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Супер фен Аватара на bEbsI
    А ти на кирилица не може ли да пишеш?!
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Град
    LoveTown
    Цитирай Първоначално написано от bEbsI
    А ти на кирилица не може ли да пишеш?!
    V tozi moment ne se namiram vuv Bulgaria i nemam kirilica! Inak vinagi pisa na kirilica poneze nema po-hubava azbuka ot nasata-bulgaskata!

No po temata! Na nekoi slucvalo li se e tova?

Град
    Инкогнито

Ре

Ти как мислиш си произведен . Може би го правят за да споделиш с майка ти и тя да ревнува.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ами аз ги чувам някой път ,по-точно чувам ,че им скърца леглото и след това се базикам с тях А 100% баща ти е имал предвит за твоя приятелка ,а не за жена си

Град
    LoveTown
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    А 100% баща ти е имал предвит за твоя приятелка ,а не за жена си [/b]
    hahah Mai e taka! Ama da ti kaza tia ne e losa taka ce..... buzikam se!

Град
    Инкогнито
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Ами аз ги чувам някой път ,по-точно чувам ,че им скърца леглото и след това се базикам с тях А 100% баща ти е имал предвит за твоя приятелка ,а не за жена си
    Интересно ми е какво им казваш за да се базикаш с тях ?

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    бля това е много гадно...като се замисля май и аз съм чувала скърцане н а легло ама...бля не не искам да си помислям ко е ставало вътре и аз не мисля че е имал предвид жена му

Cruel Intentions

Егати безотговорния баща И после защо светът се изврати толкова...Ами ето защо, вижте отношението от страна на родителите.
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Не съм чувала наще да правят секс и Слава Богу
    Но не виждам нищо лошо в това, че баща му прави секс с жена си..
    Най-малкото са женени от скоро и още им е до това, след някоя друга годинка ще го правят много по-рядко..

Момчето ходи при баща си 3-4 пъти в годината, ама ако е за по 7-10 дена, те хората, ако си правят секс няколко пъти в седмицата..може пък да не искат да се въздържат, а и не правят нещо срамно, да, може би трябва да се опитат да са по-тихи, но до там.. вие ги изкарахте някакви грешници...
    А и това, че ти е казал, че след време това ще се чува и от твоята стая показва, че баща ти е със съвременно мислене, за което евалата
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    Там, където е сърцето...
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Не съм чувала наще да правят секс и Слава Богу
    Но не виждам нищо лошо в това, че баща му прави секс с жена си..
    Най-малкото са женени от скоро и още им е до това, след някоя друга годинка ще го правят много по-рядко..

Момчето ходи при баща си 3-4 пъти в годината, ама ако е за по 7-10 дена, те хората, ако си правят секс няколко пъти в седмицата..може пък да не искат да се въздържат, а и не правят нещо срамно, да, може би трябва да се опитат да са по-тихи, но до там.. вие ги изкарахте някакви грешници...
    А и това, че ти е казал, че след време това ще се чува и от твоята стая показва, че баща ти е със съвременно мислене, за което евалата
    Tочно, имат си нужди хората, все пак са млади... нормално е да го правят.Е верно неудобно е нооо какво сега като са родители и дай вече никакъв секс... ноу уей..
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Фен Аватара на Lynx
    Град
    Ямбол
    Абеее никой ли не се е замислял, че и родителите са хора? Какво като го правят... Голям праз ... Ако не го правеха и вас нямаше да ви има....

П.П. По темата - аз не съм чувала/виждала майкини.

Цитирай Първоначално написано от Kote^^^
    Абеее никой ли не се е замислял, че и родителите са хора? Какво като го правят... Голям праз ... Ако не го правеха и вас нямаше да ви има....

П.П. По темата - аз не съм чувала/виждала майкини.
    не си права...гадно е кат си помислиш как родителите ти го правят.секса между родители всички ние сме го възприели като непреодолимо табу и когато ги чуем/видим е нормално да ни става гадно/противно колкото и нормално да е.
    Не е хубаво да го праят когат знаят че детето им ги слуша,щото риска то да си развали няква част от психиката не е малка
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Tiger~RulZ:
    тоя как е?

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Имаше една тема дали сте правили секс, докато има някой в същото помещение и повечето бяха отговорили, че било много възбуждащо .. След като са сами почти цяла година, може би им харесва, когато си в съседната стая. .. Знам ли ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    BurGasSs 8-)
    наще са разведени.. ама баща ми и приятелката му... веднъж май ги "хванах" ... смисъл чух или там нз и аз даже кво.... ама ми беше мн.. .спекло такова.... ае то сигурно и на рдителите не им е хуу ако ва заварят вас да го прайте... ... нз още не съм имала такива случаи...

Сигурно, ще е неудобно.Вярно...щом ходиш 3-4 пъти в годината могат да се въздържат малко или да са по-тихи, но това си е тяхна работа.Аз ако съм, ще се направя, че нищо не чувам.Вероятно баща ти ти е казал, че ще се чува така от твоято стая ти като почнеш да водиш полов живот С ПРИЯТЕЛКА (едва ли е имал предвид другото, освен ако не е накакъв луд и жена му е ку*ва)
    A.D.I.D.A.S.

Оф лелее... граничело с ненормалното. Ми нормално е, хората обикновенно и секс правят, така в случай, че не знаеш... Това, че ти е баща променя ли нещо? Или ти може би когато се ожениш ще го направиш 2 пъти - по 1 път за 2те деца и от там плътско въздържание...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен
    Град
    Bourgas
    да чувала съм ги
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Въпреки че моите не живеят заедно,ако ги видя просто ще си загубя граматиката,пък ако ги чуя лелеееее гррр

Е таз толкова ли силна ли вика,леелеее какво ли става

Град
    Наш'те са тихи, но се чува как скърца леглото ...

Мега фен
    Майкини не, но чичо ми да.

Като бяхме малки и те живееха на долния етаж в нас и редовно ги чувах.И дотолкова ме беше срам, че един път ми трябваха пари а наште ги нямаше и брат ми вика слез поискай от чичо и аз му викам "ааа ми ако правят нещо" ..

Град
    Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай

Като бяхме малки и те живееха на долния етаж в нас и редовно ги чувах.И дотолкова ме беше срам, че един път ми трябваха пари а наште ги нямаше и брат ми вика слез поискай от чичо и аз му викам "ааа ми ако правят нещо" ..
    Сладур

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl

Сладур
    На онея времена секса беше доста страшничък 2 - 3 клас.

Град
    Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl

Сладур
    На онея времена секса беше доста страшничък 2 - 3 клас.
    Хм .. още ли искаш?! ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си