- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое ви изкарва извън релси?
1.Да ме лъжат в очите
2.Някой да ми се прави на мн отворен
3.Да ми кажат че съм "курва"
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Да се налага да повтарям едно нешо по няколко пъти само защото,човека на когото говоря не ме слуша
Да ме гледат в очите и да ме лъжат
Да не ми вярват...
Майка ми и баща ми доста често ме изкарват извън релси,защото доста спорим за глупости...,а аз съм голям инат имам и труден характер понякога съм нетърпима....Другите неща,който ненавиждам са лъжата и лицемерието......
![]()
![]()
Когато някой ме предаде много трудно прощавам,такава съм си.Напоследък съм и много недоверчива към хората.Може би,защото имах кофти период....Мразя и хора,които започват да ме обсъждат,а дори не ме познават.....
![]()
![]()
Аз нямам релси.Първоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
I L♥VE 69.I L♥VE♀
1-да напрай нещо гадно и после да ме гледа в о4ите и да отри4а вси4ко
2-пред мен да ми говори по един на4ин а зад гърба ми по друг(гаден)
3-един ден да ми каже 4е ме оби4а,а на другия да се прай 4е нищо не е казал и да се зарибява с др пред мен![]()
Много забавни коментарчета гледам пишете , а съзнавате ли че половината от вас правят ТОЧНО това ??? Ето това е едно нещо което страшно много ме драни когато някой говори нещо а същевременно той е точно това нещо и просто го казва за да излезне "по-добрия"
2-ро АДСКИ много мразя лицемерито ,надменните хора и лъжците
3-тото Когато някой/някоя селско идиотче дошло в софия запознало се със 1-2ма човека и вече е "гъзарчето" и ходи и се праи на кой/коя съм аз и когато последват репликите от сорта на "Ти знаеш ли , кой са родители ми? или Тизнаеш ли аз кой познавам?" Просто не перде ами и аз нз какво ми пада пред очите![]()
![]()
De-Phazz - Anchorless
И аз много се дразня от такива,както се пее в една песен "И от къде си тръгнал селянино знам,че ще забравиш".Първоначално написано от Vichko0o
![]()
Повечето хора,са така са съжаление.Съдбата им дава шанс и им се случва нещо хубаво,а те стават надменни олигофрени.
Хубавото е че хората са измислили моторните резачки и багерите за да можем да се грижим за тези "създания"![]()
![]()
Деба избеснел съм .... Ей ся се занимавах със една селянка направо ако я мерна някъде ще я сгазя !!!
De-Phazz - Anchorless
УжасссссПървоначално написано от Vichko0o
На такива хич не трябва да им обръщаш внимание.
![]()
![]()
Както казваха в 1 филм "Ще и направя вътрешностите външности" само да си дойде в софия тази "сладурана" която с поглед може да счпупи огледало толкова е сладка![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
De-Phazz - Anchorless
nqkoi da spori s men i mn dobre da znae 4e az sam prava no pak si natqkva negovoto kato se ubedi 4e e taka i mi se sardi 2 dena posleili pak nqkoi da se razvika selski nasred centura,da mi zadavat tupi vaprosi
![]()
![]()
i mn me draznqt horata sus samo4uvstvie bez pokritie karpi prave6ti se na havlii
o setih se za o6te da mi govorqt zad gurba i to hora vode6ti se za fr ili takiva koito daje ne me poznavat,i su6to fr mi da me draznqt v pove4eto slu4ai nai-dobrata mi fr hilqdi pati me e izkarvala izvun relsi,mi tova e ob6to vzeto.I est kakto vseki 4ovek mrazq lujite i licemerite i maznuvcite
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
1. Приятели ?! защо казвам приятели ??
приятели = предатели
Преди няколко дена бях склонен да простя след година и нещо за'ебаване на поредния приятел = предател, вика ми тогава бях тъп и допуснах грешка ?! Хората били склони да забравят лошите мигове от живота си... ха ха много се смях, аз му простих, че заради путка, путка стана ама... немога да забравя... хъха искаше и да излезем ама си рекох на акъла "АРИИИИИИИИ БЕГАЙ БЕЕЕЕЕеее"
Имам и един съученик, по голям лъжец и гъзолизец от този индивит на да ли ще познавам през живота си....![]()
2. Селяндурското в хората, не става дума за селяните, а за селската душа не само в така наречените селяни ами и гражданите... то дори се среща повече в гражданите,,,, как е възможно да има толлллкова много идиоти, не веднъж си пътувам в рейса към даскало / или към нас
и си гледам някви прости кифли да ми ядат в рейса, бива бива селяния ама дори и ромите които съм виждал с храна, си я държат а не ядат... бал са ви майката и гражданите ебани
3. МАЙКА МИ, ле ле ле....... как ме нервииии, покрай тоя ремонт спи в мойта стая, ляга си в 9 и като пусне тоя телевизор и полудявам, немога си чуя мислите пък камоли музиката коя бучи от тонколоните![]()
Да закачат приятелите ми.Да гледам как някой тормози по-слабите.Някой да ми налага музиката си.
Първоначално написано от Chess
подобно. най се издразних като 1 месец биехме Важ и накрая ми падна мейс-а и някакъв друид го взе. Баси кретена.
Това вече не ме изкефи....Първоначално написано от Vichko0o
Да обиждаш така хората....аз не си го позволявам.Според мен трябва да обиждаш някой за нещо,само ако ти си перфектен.А перфектни хора НЯМА!!!
![]()
Като приятелката ми ме почне на къси пасове хахааха
ами баба ми
понякога гаджето и наи- често майка ми
а за
приятелите=на предатели тва е вярно щото наи- добрата ми приятелка ме прецака като каза зад гърба ми глупости на гаджето ми по мои адрес е тва си е живо предателство и за тва според мен наи добрите приятели са наи-подлите предатели!!!!![]()
1. Мразя майка да е забравила сутрин да ми купи кафе
2. Мога да убия човек ,ако е говорил зад гърба на най- скъпите ми хора
3. Да съм държа на някой, а той да ме прецаква
![]()
![]()
![]()
There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!
da me lajat egoisti4nite posstaapki i kato govorqt gluposti
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Първоначално написано от w0sh
Тц тц тц... Поне напсува ли го едно хубаво - по български.
Madness is the gift, that has been given to me.
1.Някой да ми казва какво да правя,откачам просто като някой ми се налага...
2.Да спорят с мен за нещо,в което съм права.
3.Да се прецаква нещо,което ми харесва...
Чак ме кикнаха от гилдията.Първоначално написано от Chess
Първоначално написано от w0sh
Е нищо... поне си го напсувал "и ти е минало" .![]()
![]()
Madness is the gift, that has been given to me.
v momenta me izkara ot relsi tova 4e maikami ne me puska na basein shtoto sum bolna a tempreraturata na vunka e 3 i nqkolko gradusa![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
i az taka prosto mi vze dymi4kite,ms ,4e go napisa vmesto menПървоначално написано от gLoRiOuS_aNGeL
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!