- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Интимен гел
Насочете ме към някакъв добър гел и горе долу колко му е цената. Благодаря.
моят е на avon стуваше около 5-6 лв.
No matter where you go, there they are...
Нивея .. някаде около 4 лева и наистина е добър..![]()
Първоначално написано от _crazy_baby_
един зелен ? аз си бях зела такъв трябваше да мирише на рози ама.. беше отвратителен![]()
Красная линия.![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
+1Първоначално написано от SeXyL[!
да същият но приятеля ми казва че много го харесваПървоначално написано от jujulinkaa
No matter where you go, there they are...
всеки си има вкус.. моя пък приятел каза че не му харесваПървоначално написано от _crazy_baby_
![]()
+1Първоначално написано от _crazy_baby_
Нивеа ... около 5 лева.Мирише на много приятно на лайка.
Лактацид![]()
За мен Лактацид е най-добрия - около 5-6лв
Лактацид е най-добър според мен.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
+1Първоначално написано от the_hottie
Bydi SEBE SI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Моя е на Bilka, струва някъде около3-4 лв., но аз много си го харесвам и почти не го сменям.
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Много се кефя на вкусно ухаещи пиченца![]()
Btw, моят е на билка също, нищо че съм чурконосител.
wtf
Първоначално написано от Divache`f
ми така пишеше в списанието на ейвън имаше два зелени единия беше ароматизиран с рози ,а другия не ...![]()
Оф, стига с тия Ейвъни, такива боклуци са... Взимайте си нормална и хубава козметика. А не от фирми,които правят дрънкулки и едновременно с това разни червила и тн
Аз съм с Laktacit. Като свърши смятам да пробвам с Билка
Smile!?
мдам много е хубав ,но сега съм пак с нивея, само че за чувствителна кожа,който няма аромат,за сметка на това обаче съм страшно доволна от него....Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
В момента ползвам Лактацид- около 5-6 лв и съм доволна. Ползвала съм и на Ейвън, неароматизирания. Нямам опралвания. Някой ако има наблюдения върхи Леокрема, моля да сподели! А също така каква е цената на интимния гел на Билка и има лиразлични видове или е само един?
Наскоро ходих при гинеколожката ми и ми каза,че тези интимни гелове съэдавали предпоставки эа образуване на гъбички .