- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- нормално ли е ..?!
нормално ли е да си на 13 да имаш гадже и да правиш секс с него за да гу задържиш ...?!![]()
эХх dЭцата раSтьт.... sтаvьт iDи0тi :P
Не, ако си задържаш все така гаджетата не искам да си представям какво ще е когато си на 25.
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Амиии като се замисля - Да
Спи с него и да видим колко ще го задържиш
2-3 дена,седмица!?Щом сама не можеш да си отговориш на този въпрос,едва ли трябва да спиш с които и да е на 13-14-15 за да го задържиш!!!В крайна сметка каква е файдата,като всичко някои ден ще свърши,по-добре когато това стане да си си девствена,ако не искаш да се затвориш с стаята си и да станеш Емо или като онова момиче от темата "Писна ми на к.ра"
![]()
![]()
По-добре го скъсай ти,не си заслужава да си с момче което иска да спи с 13 годишната си приятелка за да не я зареже..ОТВРАТ!!!Къде ги намирате тея изобщо!??
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Определено не!
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
ne !!!![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
щоо за глупостт ногоо ясно че не е нормално! Ако едно момче е с теб само зарад секса какъв е смисъла да сте заедно! И кво кат му писнеш ще ходи си търси друга.......
Не.... Мога да ти изредя поне най-малко 4 причини защо.....Първоначално написано от ira7a_
- Моралните ти ценности са под всякаква критика.
- Защо ти е да си с човек, който е теб само за секса?
- Няма да го задаржиш повече от месец, както и тои няма да те заобича само защото си му пуснала.
- Нямаш ли с кво повече да го задържиш?
По-нормално е на 13 да не пишеш " да гУ задържа", отколкото да се еб*ш кат разпрана...![]()
+1!Първоначално написано от weakminded
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
СУПЕР НЕНОРМАЛНО!!!![]()
![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
Ммм, аз съм си с едни мои си мисления по този въпрос.
Не мисля, че има определена възраст, която е за правене на секс. Няма определена възраст, има момент, чувства. Ти може да си на 13, когато го направиш, а може и да си на 23. Просто, когато решиш, че си готова, че искаш да бъдеш с този човек, правиш го. А ако това е за да го задържиш, твоя си работа, но зависи от момчето, защото ако той е готов да те зареже, защото не искаш да се чукате, явно е с теб само за едното чукане.
И все пак, секс... не е толкова сложно, колкото звучи...
Естествено че не е нормално Ако спиш със всичките си гаджета за да ги задържиш още от ся Не е това начина да си задържиш гаджето:P :P
Ми май не![]()
НЕ![]()
Не е нормално!![]()
Fighting for nothing is what you're born for.
ОМГ ... какви хора има
![]()
и до къде стига днешната младеж?
НЕЕ!Мисля че да правиш секс на 13 години е малко...как да се изразя .. ненормално
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
подкрепям останалите с моето твърдо НЕ !!!!!!![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Не,защото:
- си малка за гаджета и най-вече за секс;
- не си длъжна да му пускаш,защото той искаили само,за да го задържиш.
Естествено че не е нормално...
Ако той го иска и настоява значи е с теб заради едното еб*не и просто не си заслужава...
Твърдо не, това си е твоя живот де, ама ако от сега почнеш да го правиш за да задържиш момчетата какво ше правиш на 20 години?