- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- нормално ли е ..?!
abe ako 6te na 13 na 18 ili na 20 da si pak ne trqq da spi6 s nqkoi za da go zadurji6 6to za glupostako nqkoi mi kaje taka ne prosto bih se otkazala ami bih mu udarila 6amar4e-dve taka za urok
за да го задържиш..не мисля. Ако те обича няма да го иска
Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...
+1Първоначално написано от -4arovnata-
![]()
Желязна Девица
Оххх,не мога да ви разбера вас!Какво толкова им харесвате на батковците?!С какво ви привличат?С колите ли?!С моторите ли?!Заслужава ли си първият ти път да е с момче,което вероятно дори няма да те обича,но ще ти пълни главата с глупости и ти ще му пуснеш,тъй като за тебе той е единствен....Но за него дали е така?!Мисля,че няма лошо да си имаш гадже на 13,амаааа извинявай да водиш полов живот на тази възраст,да се напиваш като прасе и да пушиш до припадък,за мен не е нормално!Защо не си намериш момче,което няма да иска това от теб?!Има и такива,не мислете,че всички искат секс!
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
+1Първоначално написано от dark_sw
Не, не е нормалноНе му позволявай да те използва
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Сериозно ли питаш? Не е разбира се,ако ще го правиш го прави,когато искаш и за собствен кеф,а не защото искаш още една седмица да е с теб..но попринцип спести си го според мен..след време тогава..
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Съвсем не е нормално...Защо ти е да си с момче,което е с теб само за секс?
Първоначално написано от dark_sw
![]()
за да го задържиш-само те използва
за да ви е готино-нормално е
и мойто мислене е като на Pedigree.![]()
На никоя възраст не е нормално според мен да правиш секс с гаджето си само, за да го задържиш, а пък на 13А и раздела е грешен
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
нормално е...за малка курвичка...ако искаш да си такава-давай
...
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Не
Суетата.Моят любим грях.
........... НЕ !! ..дори не трябва да се замисляш ... ,а ако имаше поне малко уважение към себе си вече щеше да си го зарязала...за какво ти е гадже, което е с теб само заради секса ?!? ..замисли се ..след 1 месец ще му е омръзнало..ще те зареже и ти ще си останеш сама ...тогава какво? ...ще съжаляваш ...
![]()
+1Първоначално написано от angel4etooo91
![]()
Horse Crazy Girl!!
твърдо не...това е отвратително..къде го намери тоя ненормалник..аз като бях на 13 не съм имала такива проблеми....хората са прави като казват :"по трудно е да намериш свестен мъж,от колкото девствена осмокласничка...." гледай да не влизаш в графата малки уличници,още преди да си станала на 14....че като си вече на 20 не знам каква ще си...късай го и не се занимавай повече....
+1Първоначално написано от I wAnNA bE BAd
![]()
Не, не е нормално да правиш секс с някого за да го задържиш, независимо от факта, че си на 13 години.
Първоначално написано от ira7a_
Бе Вие скоро и на 11 ще почнете да се ебете по градинки,гори,ливади,на лифта на Витоша,във фитнес салони,на Айфеловата кула......
Та и ти така?
Пълната глупост е това.Писна ми от такива малки к***и като теб.Но всичко си идва от възпитанието.Дано децата ти не бъдат като теб.
И на 20 да си не трябва да правиш секс с някой за да го задържиш.
Само от любопитство: циганка ли си?
П.С. Напоследък съм доста груба с всички,и моля да ме извинете,но съм в цикъл.
Здраве да е!
Отговора е пределно ясен-НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Не,изобщо даже..мисля че има много други начини да го задържиш![]()
Love is missing someone whenever you're apart, but somehow feeling warm inside because you're close in heart.
Не !![]()
![]()
![]()
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.