.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Любов от пръв поглед дали?

И така моята история започна още от девети клас в момента сам 10. Понеже сам в Canada тук все ки час си със различни хора та във 2-ят ми час имаше един украинец ярослав така мина годината беше през цялото време адски мил и понякога малко повече от колкото трябва но така и не се престраших да го попитам тази година нямаме класове но във коридорите докато си земам нещата винаги минава покрраи мен и се закача в края на годината имаме годишник и той ми написа спомен които никoй ддръж не ми беше писал почна да ми се изчиства образа за нещата около мен но онзи ден се срещнахме във метрото и аз го закачих и той беше със приятел и ме притисна до себе си толкова нейно и ме целуна но само по бузката. тъй като трябваше да се кача на противоположното метро се разделихе и беше мн разочарован от факта че неможем да си поговорим и аз също бях мн разочарована. Вечерта след това го сънувахбеше адски романтичен сън. и сега нямам и си на идея какво ще правя като сам хлътнала ужасно много по него!
    надявам се да не съм ви утекчила със историята ми но ако може по някои съвет защот немога да спра да мисля за него! Мерси предварително

Фен
    Град
    the world is mine ~
    правописа -> без коментар.
    По темата : next time -> ще получиш повече от целувка по бузата.
    Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!

Цитирай Първоначално написано от niquetamere
    правописа -> без коментар.
    По темата : next time -> ще получиш повече от целувка по бузата.
    Намери му телефона, излезте, говорете........

Град
    Велико Търново
    Намери му телефона, излезте, говорете........

+ 1
    Руса кукличка

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    На човека определено не си му безразлична :P Ще те посъветвам да чакаш Сигурна съм че ще се намери начин да си поговорите и изясните всичко! Засега ми звъчи безпроблемна историята ти И не си отегчителна
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Цитирай Първоначално написано от Al3ksandra
    На човека определено не си му безразлична :P Ще те посъветвам да чакаш Сигурна съм че ще се намери начин да си поговорите и изясните всичко! Засега ми звъчи безпроблемна историята ти И не си отегчителна

Правописа е...
    Madness is the gift, that has been given to me.

Цитирай Първоначално написано от Chess

Правописа е...
    даммм за правописа наистина малко да .... но историята ти беше много сладка и романтична....според мен трябва да се пуснеш по течението и скоро би трябвало да има резултат

извинявам се за правописа но не съм писала на български от доста време но понеже знам че във бг форумите това си е правило и реших да го спазя
    и мерси за съветите !

Няма проблем за правописа! Оптай се да си поприказваш с него, да се закачате, да имате контакт!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Chess

Правописа е...
    Като си тръгнал да се заяждаш, първо погледни своя. Би трябвало да е- Правописът е... Сега стига толкова правопис Иначе завиждам ти благородно и дано се окаже свестен човек.
    Don't worry, be happy!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    abe kakvo i ima na pravopisa!?
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Ако живеех в Канада правописа ми щеше да е най-малкия проблем.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на iiirish
    ти че не си му безразлична - не си! но всичко има два смисъла! написал ти нещо си там в годишника - добре, обаче... от няма и нищо целувка в метрото изглежда доста решителна стъпка, не мислиш ли?! явно момчето никак не е срамежливо. а че те пипнал нежно... секи може да пипа нежно когато поиска.
    съвета ми е да изчакаш, не бързай за да не си изпатиш и винаги имай 1 на ум

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Ако живеех в Канада правописа ми щеше да е най-малкия проблем.

Особено българския правопис ...
    Madness is the gift, that has been given to me.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си