.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Няма да откажа "малко" помощ...

[Xeyp]PC --> 24/7 -.-
    Ето около това се въртеше живота ми последните 5 години.
    Аз съм на 13 ето едно кратко "review" на това което ми се е случило през тези ""интересни"" 13 години
    ....Виждате ли нашите са комп. специалисти ... така,че аз още от мн мн малак съм зарибен към персоналния (в началото "ни" после "си") компютър.Особенно към игрите.От 3 до 6 знам ,че съм гледал много детски ама много и с тях съм прекалявал.Поне 10 часа на ден най-малко и на комп.-а "играех"- "ходих и на детска" .До 7-8 годишен не виждах нищо освен как "могъщия ми друид смазваше опонент след опонент " --> и тогава беше добре...
    имаше един комп. и брат ми (който е с 5 години по-голям) се вазползваше повече защото той е по-голям и ... немога да го набия --> и ми се наложи да поизляза малко навън и да направя 2 кръгчета с колелото около блока... След което се прибирах и пусках телевизора докато брат ми излезе.След като излезеше ... Се намествах на машината ... ииии .... до 22-23:00ч.
    Нашите почти никога не са имали време за нас... да седнем да си поговорим... Прибираха се късно.(това обяснява защо и аз имах сенки)
    Така,че всичко сме "открили" с брат ми
    Колкото и да го мразех ,че ме биеше го обичах много ,защото
    той заместваше "мама и тати" !
    И ето ,че една коледа "м&т" решиха ,че е време и аз да си имам персонален компютър...бях на девет.
    След това всичко се промени .Можете да се сетите -ето от тук започва "моето 24/7".
    Последваха три години в не излизане, тъпчене с храна и виртуална отрова... (без последното съм си направо като къртица)
    Чудя се какъв е този ген дето го имам ,че не надебелях незнам дар божий . Та след вапросните три години има-няма всички бяха луднали по една игра ... (точно тази година пък намерих и един нов приятел) Та за играта... Гладувах ( за да я плащам) + не спях нормално--и естествено бях някакво извънземно за останалите от класа ... бях и нов и "страшен" за другите с тези сенки.(още втори клас се местя в друго уч. на другия край на София и всички "връзки" които съм имал изчезнаха)!
    Последваха още две години от същата помия...
    (слава богу приятелството ми се разви - въпреки ,че не си говорехме за нищо друго освен за игри ... но си имаме огромно доверие и това си пролича)
    Таа ... пубертета ме хванал докато съм си цъкал ...
    хвърли ме в измерението на реалноста...
    ахх как не съм забелязал колко хубаво е това момиче...
    И да ако искам да я спечеля трябва да и дам нещо от мен...частица от себе си !
    А това довежда до въпроса :
    Ъъъ Кой съм аз ... --> Какво съм ?
    Иии да момичето ми разби сърцето,но ми помогна да изляза от този затворен кръг.Забелязах ,че има забавни и интелигенти хора с който можеш да си говориш и да ти е кеф ... а не орки и елфи който се опитват да те изкормят ...
    Таа аз съм социално убит още от раждането си ...пуснете някое отговорче с някоя идея... какво да правя от сега нататък...в смисъл как да си намеря приятели и другото си идва само *skype:soul.hawk* ( ПП: с брат ми минахме от -чалга... та на поп... та на рап.... та на поп рок... и се закрепихме на метал и рок културата - но той е изключително чувствителен човек така,че слушаме само мелодични неща.- и да косата ми е по дълга от на повечето момичета в класа ми блондин съм ) - Съжалявам ако съм ви изгубил времето -
    I am in a living hell, makes me wonder if I'm alive.
    Can't seem to bring myself to figure out why.
    And I shove, and I pull away to the things that I call you every day.
    I can't seem to break you down, but I know I'll come around.

Хей .. поздравления,че си се измъкнал от затвора на компа Сега,щом си се върнал в реалността можеш да пробваш да заговориш някой съученик на тема,различна от тази за някоя игра или изобщо за компютъра.Все ще има нещо друго - например времето,плановете ви за утре,някое момиче,общи познати .. има милион теми за разговор,просто избери тази,която те интересува най-много и подхвърли нещо на човека.Хората са общителни същества Късмет!
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

мерси...

мерси всяко нещо ще ми е от полза -.- "The question is..."
    Няма ли да се стеснеш ако някакъв мрачен на вид с коса до гърдите младеж те заговори затова е малко по специфично щото ми реагират странно
    -или поне аз така си мисля де
    много сте ми странни хората

Голям фен
    Лично на мен би ми станало странно, ако някакъв подобен типаж, с когото и дума не сме разменяли, изведнъж ме заговори, но в последствие може би и приятно. В крайна сметка нищо не губиш. Ако си харесал някое момиче, пък и момче за приятел, не виждам какво ти пречи да ги заговориш.
    Don't worry, be happy!

п0не си излязал 0т т0зи затв0рен кръг ак0 се притесняван 0т външния си вид и мислиш че ще 0плашиш хората с него п0стрижи се прекарвай п0-малк0 час0ве на к0мпа и сичк0 ще се 0прави

:D

как бре - аз тая коса от три години я пускам
    ПС - А как да ги заговоря тея хора като незнам какво да кажа
    мн съм се ограничил с тея комп.

Започни да четеш някои работи запиши се на някой спорт,и аз се бях зарибила по някое време на компаа,с игрички особено една Starsiege Tribes, леле бях направо влюбена в тази игра,ама ми писна всички ,комп и всичко записах си се на плуване,запончах да си общувам с хората и така бая,и в даскало също,разбери какво те влече,а и е яко да си общуваш за някои игри с някой ,яко е д аимате общи интереси,на мен например всичките ми приятели мразят волейбола,а аз го обожавам ,а няма с кой да играя,знам си всички техники,рефлекси,просто обичам този спорт,ама няма с кой да го практикувам.
    ROCK
    ON!

pi4 q si ka4i edna tvoq snimka mn mi e interesna kfa e kosata ti ;]

Момче, имаш страхотен изказ за своите 13 години. Личи си, че си интелигентно хлапе! Старай се сега да не се върнеш към стария ритъм, почни да спортуваш и търси повече контакти в училище! Успех!
    пп. Ако ще почнеш да спортуваш си подкъси косата. Не се оставяй да бъдеш дългокос блондин. Не ми се струва оферта.

wait!!!

съжалявам ама имам проблеми с архива че ми издумка процесора и ми замина сумати инфо ... и всички снимки са ми там а фотоапарата е в баща ми абе ще взема да се снимам с GSM -a
    ПС:
    ааа не ми пречи играя баскет ... е да само в часовете по физ де
    връзвам я на опашка а ако тряя ще помоля някое момиче да ми я върже на кок те и без това ми завиждат и интелигентноста е от брат ми добре ,че е той ...

Град
    49 Layer
    Форматирай си харддиска и излез вънка и ще влезеш в живота Напиши Format:C\ или кво беше там, натисни с треперещ пръст Enter, бутонът, който ще реши съдбата ти, и сложи зад гърба си всички тия игри.

хах

първо игрите са ми на D:/
    второ и са точно 77,9 gb
    опаа ама аз имам и на Е:/
    охаа вече съм по спокоен на е са 91,2 gb
    това чудо трие ли се бре

пс:
    pic:

съжалям осрах резолюцията вместо на 1200... аз съм го сложил на 640x...
    имах проблеми със светлината затова черно бяло мн. sorry
    edit: опс... как да го направя само линк за първи път ми се налага да си поствам снимка разберете като слон в стъкларски магазин съм :P

Град
    49 Layer
    Ква е тая дълга коса, уж си момче. Прекалено дълга е и за големите почитатели на метъла

хе хе

ти явно не си виждал брат ми
    http://i301.photobucket.com/albums/nn67/Xeyp/pic174.jpg
    този по средата

Град
    PlD ;]
    хмм песента от подписа ти не ми прилича на метъл .. ако не се лъжа остава-щоколад ... добро попадение
    та аз изглежда съм ти наборка и ще ти кажа, че винаги не съм възприемала хората в черно ( предполагам,че това е преобладаващия цвят в гардероба ти ) с дълги коси .. просто ме стресират
    та защо не си промениш визията ? една голяма крачка на пред ще бъде ако идеш на фризьор

no doubt-don't speak

хмм

емм не черното не е основмо даже има доста бяло
    и да това е остава все пак преценявам музиката не по стила а по това дали ми харесва...
    така,че не съм се ограничил с един стил просто повечето неща който ми харесват са именно рок и мелодичен/хеви метъл , но да като всяко друго същество съм само дето не спя както се вижда !

Град
    PlD ;]
    добре де не ми се карай ! не съм казала,че си извънземен
    освен това сега ти е позволено да не спиш .. ваканция все пак

no doubt-don't speak

е нее

нее не ти се карам ... просто обичам да слагам удивителни

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Freeminded
    Момче, имаш страхотен изказ за своите 13 години. Личи си, че си интелигентно хлапе! Старай се сега да не се върнеш към стария ритъм, почни да спортуваш и търси повече контакти в училище! Успех!
    пп. Ако ще почнеш да спортуваш си подкъси косата. Не се оставяй да бъдеш дългокос блондин. Не ми се струва оферта.
    Именно!
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

Супер фен
    Град
    в килера
    Няма какво да кажа, освен че имаш страхотна коса, остави си я такава
    Иначе ъм не знам... намери си някакво хоби... един приятел е тръгнал по твоя път, дори и да не играе игри, по цял ден виси на компа и се оплаква колко му е скучен живота... и аз бях така миналата година, но сега се пооправих
    Запиши се на някакви уроци, намери си хоби, запознай се с нови хора и така

thnx

мерси за комплиментите и ще се старая да изпълня съветите ви
    (без онзи за подстригването(засега))
    ПС: а къде да ги намеря тея хора

Град
    40 Miles from the Sun
    Съгласна съм със злото. Ако си барнеш косата, ще те убия. :Д Ииии да, трябва да си намериш хоби, което не е свързано с компютър и въобще да не е свързано със седене вкъщи. Запиши се на някъв спорт, може даже на ЛАРП (т'ва е като компютърна игра,ама на живо, предполагам, че си чувал).

:)

мне не съм чувал

Тринайсет, а? Ами, време ти е да се пропиеш вече, то другото само ще дойде.

хе хе

мдамм изключително здрав разум
    амии не е ли тъпо да се натряскаш кат' свиня и после да не помниш нищо... и главоболиетоо...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си