Пони?Първоначално написано от metomаn88
![]()
Пикачу!Първоначално написано от Jamalska
Grumpy old madman
хахах тая снимка от рождения ми ден!![]()
мн тъПа! хахаха
Raise your fist!
Тоя на снимката трябва да бъде публично бит и ебан!
ще ми го уредиш ли?охх смешници само обиждате и заплашвате, ако бяхте риал. щяхте да ма убиете вече! просто сте фейкове и няма да правите нищо по въпроса!
![]()
Raise your fist!
Педалче,на една плесница си ми,не се знае дали няма някой ден дасе засечем и тогаво лошо ти се пише,а до тогава се крий зад ник в тийн форум!
keep doin it baby! .... на 3 шамара живот съм, ама тея шамари няма ги вида скоро!кучкиииииии
![]()
Raise your fist!
Той и ут Руси!Първоначално написано от exploitedteen
Или от някое друга забутано село.
Grumpy old madman
Е нов вид интернет хулиган 0.oПървоначално написано от MostHated
Радва се,че не можем да го намерим и да бъде публично бит?Това е нов вид хулиган-кежуал,но как да го кръстим?
страх ме е! разбрахте от къде съм и сега ще бъда публично ебан и изнасилен! моля ви недейте! извинявам се за всичко... ;( оставете ме да си умра !![]()
Raise your fist!
Той е недостъпен, едва ли ще ти се даде толкова лесно.![]()
What you give is what you get!
Късно , вие българите сте такива животни . Безмозъчнии същества и BTW изглеждаш като гей на оная снимка ;//Първоначално написано от MostHated
Аз съм българин , но не се радвам с това бих напуснал България на момента
Не съм някъф зубър , идиот ала бала ! но тука сте олигофрени само ;;>
I wake up in the morning and I piss excellence.
Еби си майката боклук,всички вън!
;/ за това говоря ^
ххех ^ мъдро братле ;щ
selo kato otide6 na SofiqTA si napravi edin kur na vrata , posoka ustata TI !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако искаш да си селяк направи си иероглифи, вземи си голфче 2ка с РK регистрация
Jebem te u usta, jebem te u oko
eto vi6 kfa si napravih na vrata.. vremenna oba4eaz misleh i za istinska no az sam samo na 14... i kato se izdalja sled godini 6e stane razmazano,raztegnato takoa.. gadno i za tfa 6e iz4akam do kam 18 nekade ! http://img.data.bg/i.php?show=115208..._id=keu67h#img
Ти докато станеш на 18 мерака ти отдавна ще е минал.Първоначално написано от LiLGrizzly
Аз така и не разбрах квко е това татоо?![]()
meraka nema mi mine spoko a kfo e tfa.. tatto kfo da e izvunzemno pffПървоначално написано от Taste the rainbow
![]()
Аз дума ТАТОО в българския език не знам да има.
Ти да не би да си се опитала да го забиеш?Първоначално написано от Desi_etnies
Първоначално написано от ~egoistiC
Уаааааааааа,тва е много бруталноооМного ме радва,но не бих го "лепнала"на себе си!
е не то тва не е за женаПървоначално написано от pepita87
![]()
ей го уе