Що не му каза да си татуира венец на корема ще е мощно корав и тук и в АнглияПървоначално написано от TheNh3
TheNh3 мощно кежуал у форумО нема по-голем от тебе. Сигурно като сложиш Пери-то и ти идва малко сила отгоре на 50те килца
![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Колкото и як да е някой татус никога няма да си направя същия, щото да видиш отнякъде, да ти хареса и да си го направиш е най-тъпото и смешно нещо, вместо да се помъчиш месец,два, година, три, да измислиш ти сам проектче и да имаш нещо наистина качествено, направено от теб и да му се кефиш на макс.
а защо трябва сам да се мъчиш като татуиста може да ти го измисли ?Първоначално написано от ULTRA'
![]()
Примерно, ако му кажа тва "Измисли ми татус, който да включва тема за България, Левски и да има некой ултрас в него", реакцията му ще е такава -![]()
![]()
![]()
![]()
Пък и не съм толкова некъдърен и мога да се справя с един такъв проект, а татуиста после може да ми помогне за стилизирането
ПП Нямам татус, нищо не разбирам от татуиране, ама, като измисля нещо хубаво с удоволствие ще си го направя, а не, като тоя, дето е пуснал темата![]()
ULTRA` , все пак важното е теб да си те кефи, ако правиш нещо, само за да се харесаш на другите ( не визирам никого, просто пример ) е малко позиорско. Татуираш си каквото ти хареса и си настройваш психиката да го понесе ако не ти хареса![]()
П.П. Синия октопод е навсякъде![]()
Точно тва казвам бе, братле.
Мога да изкопирам на някой друг татуса 1 към 1 или пък от някой друг да променя едно-две неща, че на мен да ми допада, обаче колкото и яко да изглежда, ще ми е тъпо, щото си е мощно плагиатсване=смърт.
E и аз не бих си направил татус като на някого, това е абсолютно грозно и тъпо. Все пак остава за цял живот. Сега цяла София като има иероглифи по врата, гърба и ръцете да си направя и азСупер смешно е. Иди в амор да видиш, всичко е с такива татуси и повечето не са истински.
Пича дето е пуснал темата да си прави каквото си иска, тялото си е негово, първо обаче да си помисли дали си заслужава да си прави белег за цял живот с нещо, което е видял от някого...
Не всеки има нужното въображение...Аз лично познавам един прекрасен татуист,който рисува великолепно и работи много професионално вече 15 години,но пък рядко му идва музата сам да измисля нещо...Първоначално написано от ~egoistiC
![]()
Аз бих си татуирала датата на раждане![]()
What i want is obvious , what i love is unique
Защо?
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Ех, да си записваш на тефтерче стана демоде :/
Мани, ся никой няма да й забрави рд-то някоя друга година ще се кефи, после като мина 30-те ще се чуди как да я махне![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Мда, изводът е да не си татуира рождената дата, по- добре да забрави![]()
Като цяло татуйровки числа са лейм. Освен ако не са 1 и 0.![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Екс, дай да ти видим татОса, а пък и другите, които имат да пускат снимки да видим малко творческа дейност.![]()
Най-тъпата идея за татус беше на една моя приятелка, която каза, че искала да си направи татус с надпис ЛЕВСКИ, но с йероглифи, обаче бързо и промених мнението.
![]()
Alea iacta est или "Жребият е хвърлен".![]()
posledniq put na men mi se preebaha ne6tata i sega drugiq mesec pak 6te me tatuira (6te q produlji i 6te vkara pak 4erveno )
ne se vijda hubavo ama hi4 ma samo tfa imam
http://prikachi.com/files/355578w.jpg
http://prikachi.com/files/355579X.jpg