.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 94 от общо 94

Тема: Татоо

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Цитирай Първоначално написано от TheNh3
    копеле татуирай си надписа такси над кура и плесни една стрелка на долу

ще си мега корав , фенчето е жалко
    Що не му каза да си татуира венец на корема ще е мощно корав и тук и в Англия TheNh3 мощно кежуал у форумО нема по-голем от тебе. Сигурно като сложиш Пери-то и ти идва малко сила отгоре на 50те килца
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Супер фен Аватара на rakiQ
    тфа с таксито е тъпо вече мн изтъркано

Колкото и як да е някой татус никога няма да си направя същия, щото да видиш отнякъде, да ти хареса и да си го направиш е най-тъпото и смешно нещо, вместо да се помъчиш месец,два, година, три, да измислиш ти сам проектче и да имаш нещо наистина качествено, направено от теб и да му се кефиш на макс.

Цитирай Първоначално написано от ULTRA'
    Колкото и як да е някой татус никога няма да си направя същия, щото да видиш отнякъде, да ти хареса и да си го направиш е най-тъпото и смешно нещо, вместо да се помъчиш месец,два, година, три, да измислиш ти сам проектче и да имаш нещо наистина качествено, направено от теб и да му се кефиш на макс.
    а защо трябва сам да се мъчиш като татуиста може да ти го измисли ?

Примерно, ако му кажа тва "Измисли ми татус, който да включва тема за България, Левски и да има некой ултрас в него", реакцията му ще е такава -
    Пък и не съм толкова некъдърен и мога да се справя с един такъв проект, а татуиста после може да ми помогне за стилизирането

ПП Нямам татус, нищо не разбирам от татуиране, ама, като измисля нещо хубаво с удоволствие ще си го направя, а не, като тоя, дето е пуснал темата

Град
    Delije sever
    ULTRA` , все пак важното е теб да си те кефи, ако правиш нещо, само за да се харесаш на другите ( не визирам никого, просто пример ) е малко позиорско. Татуираш си каквото ти хареса и си настройваш психиката да го понесе ако не ти хареса

П.П. Синия октопод е навсякъде

Точно тва казвам бе, братле.
    Мога да изкопирам на някой друг татуса 1 към 1 или пък от някой друг да променя едно-две неща, че на мен да ми допада, обаче колкото и яко да изглежда, ще ми е тъпо, щото си е мощно плагиатсване=смърт.

Град
    Delije sever
    E и аз не бих си направил татус като на някого, това е абсолютно грозно и тъпо. Все пак остава за цял живот. Сега цяла София като има иероглифи по врата, гърба и ръцете да си направя и аз Супер смешно е. Иди в амор да видиш, всичко е с такива татуси и повечето не са истински.
    Пича дето е пуснал темата да си прави каквото си иска, тялото си е негово, първо обаче да си помисли дали си заслужава да си прави белег за цял живот с нещо, което е видял от някого...

Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    Цитирай Първоначално написано от ULTRA'
    а защо трябва сам да се мъчиш като татуиста може да ти го измисли ?
    Не всеки има нужното въображение...Аз лично познавам един прекрасен татуист,който рисува великолепно и работи много професионално вече 15 години,но пък рядко му идва музата сам да измисля нещо...

Голям фен Аватара на Fiki_
    Град
    In the paradise
    Аз бих си татуирала датата на раждане
    What i want is obvious , what i love is unique

Защо?

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Ех, да си записваш на тефтерче стана демоде :/
    Мани, ся никой няма да й забрави рд-то някоя друга година ще се кефи, после като мина 30-те ще се чуди как да я махне

-I dont sympathize
    Please open your eyes!

Мда, изводът е да не си татуира рождената дата, по- добре да забрави
    Като цяло татуйровки числа са лейм. Освен ако не са 1 и 0.

-I dont sympathize
    Please open your eyes!

Екс, дай да ти видим татОса, а пък и другите, които имат да пускат снимки да видим малко творческа дейност.

Най-тъпата идея за татус беше на една моя приятелка, която каза, че искала да си направи татус с надпис ЛЕВСКИ, но с йероглифи , обаче бързо и промених мнението.

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Майка ти те накара??!??
    Аз моите и на колене да падна пред тях да ги моля, никога не биха ми дали, дори пърсинг на пъпа едвам ги измолих...
    The reasons of love... <3

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    изтрих всички снимки него..

имам само когато беше пресен...

http://prikachi.com/files/354767Q.jpg
    А какво пише отдолу на татуто???
    The reasons of love... <3

Alea iacta est или "Жребият е хвърлен".

posledniq put na men mi se preebaha ne6tata i sega drugiq mesec pak 6te me tatuira (6te q produlji i 6te vkara pak 4erveno )

ne se vijda hubavo ama hi4 ma samo tfa imam

http://prikachi.com/files/355578w.jpg
    http://prikachi.com/files/355579X.jpg

Голям фен
    Татуто не е задължително да е нещо ново, уникално и тн. Може да е смешно, тъпо, закачливо, фешънско, изтъркано, такова, което не ви отива, такова, което ви загрозява, малко, голямо, миловидно и тн и тн.
    Не е нужно и да ти харесва. Само да ти го направят/направиш.

Аз обичам
    • Ана
    Мария
    [/quote]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си