- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Стипендия
ЗдравейтеЗавърших 8 клас със 6.00, с разширено изучаване на англ. ез. Искам да попитам от кой клас се взима стипендия- 9 клас или 9 клас,но втори срок
Ами значи не разбрах много на какъв план на обучение си бил, но ако не си учил Физика, Химия, Биология и т.н. а си имал по много часове английски (както бях и аз миналата година) ще взимаш чак в 10 клас, защото трябва да си завършил основното си образование.![]()
Не е задължително. Ако в 8 клас не е бил подготве ще си взима в 9 клас. И аз сега завършвам 9-ти и ще взимам стипендия. Ако не се лъжа беше 21-22 лева...не повече...Първоначално написано от blueberry_14
![]()
А, относно стипендиятаИ аз завърших 8ми клас с разширено изучаване на английски език (следователно съм подготве
) И да, стипендията ще я получаваш чак в 10ти клас, но четох, че се взимали оценките по английски, български и математика от 8ми клас и от разказните в 9ти, и ако имаш 5.50 - взимаш стипендия. таа...вярно ли е, че се взимат тия 3 оценки от 8ми клас?
![]()
еlsy![]()
Аз пък разбрах, че от другата година стипендията става 50 лвПървоначално написано от blueberry_14
![]()
http://forum.networx-bg.com/viewtopic.php?f=40&p=202320
еlsy![]()