.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Слънцезащитни лосиони

Какъв ползвате и доволни ли сте?
    Аз за сега съм се спряла на Нивеа, но някъде бях прочела, че попивал малко трудно. Вярно ли е? Просто не мога още да се спра на някакъв, а слънцето вече стана адски силно иии .. ;/ вече е наложително.

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Недей с Нивеа! Миналата година бях с Нивеа фактор 25 и изгорях като рак Тази година съм с Ейвън фактор 6 и още не съм изгоряла
    П.П. :Наистина Нивеата попива с много зор

Град
    Pays de la Loire
    Аз използвам Piz Buin вече трета година и нямам оплаквания. Сегашният ми лосион е с 30 фактор, тъй като съм довооолно бяла и много бързо изгарям... Но продуктите определено са добри! От Nivea нямам впечатления - все пак действието на лосиона зависи от типа кожа, така че... опитай, пък ако не ти понася добре, ще го смениш.

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Аз съм всяка година с различен. Малко оффтопик за да не пускам нова тема: някой пробвал ли е новия слънцезащитен на гарниер(един такъв прозрачен, дето уж не се лепи пясък по кожата като си с него)?

Град
    Добрич :o)
    Аз съм с олиото на Clio sun oil и съм доволна от него

Уфф амии добре - отказах се от нивеа И аз гледах рекламата на Гарниер и не знам и аз вече.. В козметичния магазин ми предлагаха някакъв лосион, но не помня на ква марка беше - 30 фактор за 17 лева..
    Поразрових се сега и PIZ BUIN 1 DAY LONG LOTION SPF 30 е 25.99. Пишат, че осигурява 10-часова защита само с едно нанасяне, устойчив е спрямо вода и триене с пясък.

а този на LittLe{}BuNnY не можах да го намеря..

Моята кожа не почервенява от слънцето, но имам др проблеми и просто наистина ми е наложително. Надявам се, че ще получа и др. отговори.

Намерих малко информация, ако някой се интересува кой е най- подходящият лосион за неговата кожа:

Последиците от слънчевите лъчи зависят от нашия „фототип“.
    Той се определя от цвета на кожата – генетично заложеното съотношение между червени и кафяви пигменти:

* Фототип 1: Много бледа кожа, руса или червена коса и лунички, светлозелени или сини очи. На слънце кожата изгаря и никога не добива загар. Нуждае се от много висока степен на защита (SPF над 50).

* Фототип 2: Светла кожа, светла коса и сини или кафяви очи. Кожата изгаря при продължително излагане на слънце и лесно добива загар. Нуждае се от много висока степен на защита (над 50).

* Фототип 3: Светла кожа, кафява коса и кафяви или сини очи. Кожата изгаря, ако се излага на слънце продължително време, но обикновено лесно добива загар. Нуждае се от висока степен на защита (20-30).

* Фототип 4: Матова кожа, тъмнокафява коса и кафяви очи. Кожата изгаря, само ако е била изложена на слънце продължително време и лесно добива загар. Нуждае се от средна степен на защита (15-30).

* Фототип 5: Тъмна кожа, черна коса и тъмни очи. Кожата изгаря само при прекомерно излагане на слънце и много лесно добива загар. Нуждае се от ниска степен на защита (6-15).

* Фототип 6: Много тъмна кожа, черна коса и тъмнокафяви очи. Кожата изгаря само при свръхизлагане на слънце и много лесно добива загар. Нуждае се от ниска степен на защита (2-6).

Слънцезащитните продукти се предлагат под формата на масло, крем, лосион, пяна, спрей и гел

Има и предложени продукти за това ето статията:
    http://krasota.rozali.com/kozmetika/p7969.html

Guest
    На Ейвън с фактор 6 или 10 . От няколко години се с такъв се мажа и не съм изгоряла

Аз исползвам на Ейван и съм си доволна,но понеже кожата ми е по-сетла и взимам по-голям фактор

Повече от фен Аватара на paola_Rey
    s dva sam v momenta tozi na GARNIER 30 FAKTOR I EVELINE 10 FAKTOR,dovolna sam i ot dvata

Супер фен Аватара на gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от LittLe{}BuNnY
    Аз съм с олиото на Clio sun oil и съм доволна от него
    сегашния ми лосион е същият и аз съм много доволна на евелин също е хубав и от него съм имала
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

от няколко години ползвам "Hedera" SPF 30(марката не е мн известна,но ми върши чудесна работа ,като се има в предвид колко лесно изгарям )

Teзи на Avon остават ли следи че не ми е за плажа, а по принцип като излизам иии .. ухх нз нз, но май ще заложа на Гарниер, но пък не съм особено сигурна труден избор..

Повече от фен Аватара на Forester
    Аз бях с накакъв на Eveline (май така беше) 18 фактор и не изгорях много...

Доволна съм от лосионите на Нивеа. Минлото лято ползвах детския с 30 фактор - не съм изгаряла, не съм почервенявала, и лосиона си попива много добре даже.

Доволна съм от Eveline SPF 25 for kids, нищо че вече не съм дяте Не съм изгаряла с него,но пък аз съм и с тъмно-матова кожа така че...
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

Я кажете нещо слънцезащитно за коса.Няма значение кво.Може спрей, емулсия, олио и там квото се сетите, стига да действа!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си