.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Тема: болка

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA

болка

Smqtate li, che nqkoi chovek moje da dostigne do takova nivo na samopoznanie i naglasa, systoqnie, vyzpriqtie, ochakvania, che nikoga da ne moje da izpitva bolka? Da umee taka da se pazi ot sobstvenite si useshtania, che da ne moje nikoga syrceto mu da useti bolka?

моето скромно мнение е НЕ. Всеки човек си има слабо място колко по близък човек те нарани толкоз е по голяма болката

Можеш да се залъгваш, че не изпитваш болка за определен период от време (най-често кратък), но не и да спреш да чувстваш..

ami po princip ne.. ama si mislq 4e to v edin momnet pisva.. primerno ako vse te boli i nakraq prosto sedi6 i gleda6 v edna to4ka i vse edno si v ni6toto i ni6to ne use6ta6.. samo prazno bez nikakvi 4uvstva... bilo to lubov ili omraza.. vse edno vitae6..
    ne sum go izpitvala ama .. znam li .... tei si mislq
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Възможно е ....
    ве4е до такава степен ми е писнало от всичко 4е малко неща могат да ме трогнат и да се докаснат до сърцето ми ...

dimanushka границата между любовта и омразата наистина е мн ама мн тънка .. ето пример : излизам една ве4ер с едно мом4е (което харесвах ) ии така .. разбра се 4е нищо няма да стане м/у нас и на следващия ден като се събудих просто го мразех .. когато се сещах за хубавите моменти се дразнех ...

така ми е устроена психиката 4е ако даден 4овек направи дори малък гаф просто мога веднаги4ески да го намразя ( а се 4удех защо мн хора казват 4е характера ми е ужасен ) ...

ай стига толкоз 4е то цял роман излезе
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    какъвто и да е човека от един пирон в ръката винаги ще усеща болка.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    какъвто и да е човека от един пирон в ръката винаги ще усеща болка.

има вероятност да е мазохист !!!

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Зависи си от човека и колко се опознал.Например сериала Д-р Хаус (знам,че е се пак филм,но искам да кажа идеята си).Ето човека изпитва голяма болка (ем физическа,ем и духовна до някаква степен) и той само притъпява болката.Според мен няма никой,който колкото и да са го нарънявали да не изпитва болка.
    П.П. Това,което ми каза учителката по химия (лека й пръст ) :Няма нищо съвършено.Отнася се и за човека.Чувствата ни разпределят спрямо другите.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    невъзможно е, колкото и да се стремиш към това

между другото, преди време гледах по дискавъри предаване за хората, ударени от светкавица ... на един от хората, нервите на дясната му ръка бяха умъртвени и той свободно си пъхаше ръката в камината

Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    Възможно е ....
    ве4е до такава степен ми е писнало от всичко 4е малко неща могат да ме трогнат и да се докаснат до сърцето ми ...
    слез на земята, утре ако почине някой от семейството ти (чукам на дърво), толкова ли ще ти е писнало?

Град
    OtherDimension отдавна съм слязла на земята ... познавам хора , който няма да се трогнат от ни4ия смърт ..

Мега фен
    Град
    Utopia..
    познаваш ти....

а нали и ти беше превъзмогнала всичко? какво ми обясняваш за други хора?

Град
    Велико Търново
    mislq,4e ne no dori i da ima,tozi 4ovek 6te e sas sarce ot kamak
    Руса кукличка

Град
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    познаваш ти....

а нали и ти беше превъзмогнала всичко? какво ми обясняваш за други хора?

такаа ... част от поста ми : ве4е до такава степен ми е писнало от всичко 4е малко неща могат да ме трогнат и да се докаснат до сърцето ми ...

малко неща могат..... НО все пак има такива !!!!

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Когато човек не очаква нищо и спре да очаква от живота хубаво или лошо, тогава той ще се превърне в някой на който не му пука. Едиствения начин да не усещаш болка е да бъдеш безразличен към всеки и да си изживяла толкова гадни моменти че да не може нищо да те накара да страдаш... но на практика е невъзможно , защото трябва да си живял поне едно 20 30 години и непрестанно да са ти се случвали скапани неща и дори тогава не се знае.. все пак когато човека достигне определена възраст, почва да помъдрява
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Град
    в лайната!
    аве вий говорите глупости ве!разбирасе че няя начин да спре да усеща болка говоря за физическа (пък и супер писва от тия ваще шитави лиготий за тва как на по 13-14 години вече сте изживяли любовната драма на живота си банални и клиширани звучите което пък от своя страна е ХИПЕР БОТСКО!!!!!!!!!!!!!)

Град
    Dreamland
    Мисля че човек с много по-голям житейски опит мож е да отговори на този въпрос!!! но не и ние. Но може би човек, който е минал през почти всичко и познава болката.
    БисквитенотоЧудовище

Лично за мен идеята, че не изпитваш болка е чисто самозалъгване. Човек може да се прави на силен, че не му пука и не се чувства слаб, наранен и т.н. Това обаче не означава, че не изпитва болка. Самозалъгването помага до време, но в един момент писва и да се самозалъгваш.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

hottie
    Guest
    ДА, но този човек вътрешно е нещастен според мен.

Град
    там където мечтите стават реалност

Re: болка

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Smqtate li, che nqkoi chovek moje da dostigne do takova nivo na samopoznanie i naglasa, systoqnie, vyzpriqtie, ochakvania, che nikoga da ne moje da izpitva bolka? Da umee taka da se pazi ot sobstvenite si useshtania, che da ne moje nikoga syrceto mu da useti bolka?
    Да,просто превърташ,спира да ти пука за теб,за всички останали,смееш се в лицето на смъртта и всяка опасност.Качваш се пиян в колата,не ти пука,че ще се разбиеш,че убиеш други,може и себе си,просто караш,караш.Спираш,не знаеш къде си,не ти пука,отиваш някъде си...
    Не ти трябва никой да те подкрепи,нито ничие шибано одобрение.Проблемите не спират да излизат,ти само се смееш.Тогава не изпитваш болка,като надрусан си,чувстваш,че можеш всичко,а опитвайки се да ти причиняват болка ти ставаш по-силен и откачен.Виждал съм това да става с близки мои хора.
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Град
    "градът на мечтите"
    това че си спрял да го показваш не значи че не го усещаш
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

ами...по принцип не вярвам, но....ако този човек вече е СВИКНАЛ на болка....и вичи така да си каже ни му прави впечатление, че го боли....само в такъв случай мога да сравня думите ти...незнам....може пък и да граничи малко с непукизъм...но нз нз може да греша...
    A.D.I.D.A.S.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Imah malko po-razlichno neshto v predvid s vyprosa si i izchakah da vidq dali nqkoi shte se dokosne do nego, no nikoi ne uspq da go napipa. Iskah da kaja, che moje da ima chovek, koito da opoznae sam sebe si taka, che da naredi celia pyzel v sobstvenia si svqt i da se chuvstva napylno dostatachen za sebe si i shtastliv, dori kogato izpitva bolka, lipsa i t.n. i ne im pozvolqva da navlqzat navytre v nego, che da go naranqvat. I vsichko e tova e edinstveno i samo systoqnie na duha. Pitah se dali naistina nqkoi moje da dostigne tova systoqnie na duha...

Да,възможно е

Цитирай Първоначално написано от Whisper_to_me
    Можеш да се залъгваш, че не изпитваш болка за определен период от време (най-често кратък), но не и да спреш да чувстваш..

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Няма начин живи същества сме бе хора...хахахах

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си