Не знам .. предполагам, че да!
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Болката никога не спира...спира да ти пука че боли...!
Брях,брях
Да спре да изпитва болка - не вярвам. Виж, да свикне с нея и тя да не е толкова страшна за него, а да стане ежедневие и част от живота му като всичко останало - може.
Да. По какъвто и да е начин, това е напълно възможно,Първоначално написано от Nadelina
ако изпитва това желание, въпреки че зависи от човека, а и не всеки е би могъл да го постигне.
We fear no one and the law cannot do anything to stop us.
Ако човек можеше по някакъв начин да си е абсолютно достатъчен за себе си... никой от нас нямаше да се обвързва. Виж... четох предната ти тема за гаджето ти... предполагам, че все още си афектирана и затова мислиш такива глупости. Приеми, че не всички са еднакви... няма смисъл да се опитваш да стигаш дотам, че да си си нужна само ти на себе си и да нямаш нужда от половинка.
мисля че това е невъзможно!!може да се залъгваш че не изпитваш болка , но най-вероятно изпитваш болка и то силна.така сме устроени да изпитваме най-различни чувства неможем да се избавим от тези усещания...
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?