- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов завинаги?!
Винаги ми е много приятно като видя някое момче да говори за някое момиче с такава обич. Наистина обаче на колко си? Аз по принцип вярвам във вечната / до колкото може да се каже вечна/ любов.![]()
Недей да си мислиш, че като не ти повтаря, че те обича, не е така. За мен по-важно е да ми се показва обичта , отколкото по 100 пъти на ден да ми се повтаря ''Обичам те'' .
Вслушай се в сърцето си и то ще ти подскаже какво да направиш. Никой няма да ти даде по-добър съвет от това, което ти чувстваш, че трябва да направиш.
И отново не абравяй, че дори любовта да не се казва, се показва и се чувства!!![]()
Мистерия е, как се влюбваме, в кого се влюбваме, защо се влюбваме.
Но го правим...
Съжалявам не ти прочетох темата, но от заглавието...Любов завинаги-няма такъв филм![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
sorka adski ti e dalga temata+1Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Не всички хора са еднакви.....и от личен опит нищо ни знаете....някой да...може да са го преебавали..., но явно не е бил точния човек...това е...разбира се, че може да има споделена любоз завинаги...стига да знаете как да си я пазите и т.н....![]()
A.D.I.D.A.S.
Ами малък съм!На 17.Но знам,че тя е човека за мен.Сърцето ми умира за нея!Много правилно е казано,че любовта се показва и доказва,а не се казва!!!Е това е моя проблем!!!Тя продължава да ми го казва,но спря да ми го доказва,което ме кара да се чувсвам наистна много гадно!!!!
Любовта е болест, която има само едно лечение и това е човека когото обичаш!!!
Първоначално написано от prob
Щом сърцето ти умира за нея... действай.
Madness is the gift, that has been given to me.
Любов завинаги ??!?
Е,те такова животно нема...![]()
![]()
Любов завинаги ??!?
Е,те такова животно нема...![]()
![]()
ох това е толкова глупаво!.. не си прави чак такива планове за бъдещето ... относно до това дали има такива успяли да си запазят тиинеиджърската любов до старини има.. но са 1 на милион .. (: любовта понякога идва и си отива и ти трябва да си щастлив че поне за малко си я усещал ..
Вече всичко е наред!Да се надяваме все така да продължава!!! Мерси много за разбирането и сте прави,че не много удачно да си правя такива планове!!!Но нали знаете...поне мечтите са безплатни!!!Успехи на всички!
![]()
Любовта е болест, която има само едно лечение и това е човека когото обичаш!!!