- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вечния проблем - цигарите?
Здравейте. Сигурен съм, че темата е обсъждана доста ама и аз искам да попитам нещо. Единсвения ми проблем е, че баща ми не знае, че пуша. Сестра ми е говорила с него и той е казал, че няма проблем стига да е по една кутия за седмица. Е въпроса е как да му кажа, че пуша ?
![]()
![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
тъп си до живот
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
ami prosto otidi pri nego i mu kaji![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Оу, ама да не те е страх, че ще те пречука?![]()
Пф, като ти се пуши, пуши си. Баща ти ли решава това? Казваш му, аз не виждам нещо сложно.
Духни му дума от цигарата в лицето![]()
Щом е казал на сестра ти,че няма проблем,просто му кажи.
;]
отиваш при него правиш се на ударен и казваш тате може ли да пуша од време на време....![]()
![]()
Еми....щом е казал,че няма проблеми.... възползвай се,кажи му ,че не пушиш често.
![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Ами кажи му ,че пушиш по 1 кутия на седмица...И наистина го прави
Защото ако те хване ,че не е така ще е доста конфузна ситуация..
а закво не ги спреш
Бахти тъпия ник имам
..От друга страна пък..ако си редовен пушач..няма как да не те е усетил..или се прави на чукнат и чака да му кажеш или доста умело се криеш.А когато решиш да му споделиш-просто бъди искрен..без да дрънкаш разни глупости за оправдание,защото мен като ме хванаха ..доста тъпизми изръсих![]()
Ханна (•_●) каза: az 6a karam karuca..oba4e iskam da q tegli magare
Ханна (•_●) каза: ne kon
Ханна (•_●) каза: ne si padam po visokite skorosti о_Х
И за кво ти е за му казвашКато ти дава дава ти Пуши си и тва е
Абе просто не си крий кутията с цигари. Оставяш я в стаята си, така че всеки да я вижда и готоо. Или пък по време на рекламите казваш на баща си : Тате ай да дръпнем по 1 фас.
БисквитенотоЧудовище
Е па на колко си години?
Ако си над 18 запали пред него.
Ако си под 18 - запали ако не те е страх че ше ти каже нещо.
Съвет от мен - ЦИГАРИТЕ УВРЕЖДАТ ОРГАНИЗМА.
АКО СЕ ИНТЕРЕСУВАШ ОТ ЗДРАВЕТО СИ - НЕ ПУШИ!
em kagi my,po-dobre,ot kolkoto sam da razbere,iztarsva6 my go ei taka samo bez da go misli6 mn
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
е кфо толкова отиваш и казваш кфо му мислиш..въпреки че аз на наще не смъ им казвала..те сама си ме усетиха
Отиваш и казваш: Тате аз пуша и толкова.Все пак по-добре да пушиш пред него от колкото да се криеш.Давай смело.![]()
Everything happens for a reason..
Ми да ... ако те хване кажи му, че не пафкаш повече от 1 кутия на седмицаПървоначално написано от БисквитенотоЧудовище
![]()
Еми аз от скоро припалвам майка ми още не знае но надали ше ми се разбучи!