.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 125

Hybrid View

Mi lejah na zemqta sled ti4ane na 300 metra.Toi me pogledna stranno, no ni6to ne stana.V su6tiq den gledah klip na nekuv ot moito daskalo koito ne poznavah pisah mu lc i v posledstvie se ustanovi 4e e mom4eto koeto me be6e poglednalo stranno.No togava be6e zaet nie se spriqtelihme posle stanahme mn dobri priqteli i taka blizo 4 meseca bqhme mn mn dobri priqteli hodehme zaedno na kafe s nego i priqtelkata mu i samo nie dvamata izlizahme i igraehme bilqrd.posle spodelih 4e go haresvam na edin negov priqtel i go pomolih da pita dali i toi 4uvstva ne6to za6toto mn se izmu4vah.Otgovora mu be6e 4e me haresva mnogo no dokato ne skusat s priqtelkata mu toi ostava bezsilen.Minava se vreme i edin den se ka4va leko tujen no i 6tastliv.Spodeli mi 4e sa se razdelili s priqtelkata mu i toi kaza ni6to mi nqma skoro 6te vidi6 za6to.... i taka mina se o6te malko vreme i vruskata ni ve4e be6e fakt posle ima6e problemi s negovata biv6a no si4ko se opravi.sega ve4e 6 meseca sme zaedno i vlubeni edin v drug

PS: sujalqvam za latinicata no se precaka kirilizatora

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Съученик е на моя много близка приятелка.

Град
    plovdiv
    ами на един купон в тях ... в на4алото не се понясахме , но в последствия се заоби4ахме
    .. : LuBovtA E aD pOd NebetO : ..

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Учехме в едно училище

Град
    Sofia :*
    emi gledahme ma4 na 91 levski : loko sf i q vidqh i re6ih da se zapoznaeme ;D i taka

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Преди 2 години бяхме цялата компания на една площадка и играехме на картоф, той беше в обедна почивка и нямаше какво да прави, затова дойде да играе с нас, а преди 1 година тръгнахме

Град
    РЮАР

Re: Как се запознахте със сегашното си гадже ?!

никак

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    В моя клас беше ))))))) Ходих с най-най-най-добрия му приятел )))) обаче неговия приятел ме заряза още след 1 месец като ходихме ,а това беше в началото на годината.Много ми беше гадно и търсих утеха в този сегашния )) И бяхме наистина само приятели даже го мислих за грозен :Д Той ми каза ,моя най-добър фр. си играе с теб ,казвам ти от сега ,забрави го.И окей ,аз го забравих оня ,спрях контакт и със сегашния . . . в смисъл в 1 клас сме ама не си говорихме особено и тн и последната или предпоследната седмица от даскало не помня вече какво стана ,че почувствах привличане ,а той мн. ме беше намразил ,заради една кофти случка и аз реших да си докажа ,че мога да го имам и даже мислих ,след това да го режа ужасна съм та както и да е ,хванах го за ръка казах му 5 думи хахаха и той взе ,че се върза на въдицата И от тогава тъкмо първите 2-3 дни си виках ,а-ха ся го оставям аххахаха и ся вече не мога да дишам без него )) Много се радвам ,че така се получи )))

Град
    Благоевград
    Ами запознахме се на една екскурзия. Учим в едно даскало, но сме от различни класове. Не се познавахме до тогава и така случайно се запознахме. След това си пописахме малко по Скайп, срещички и ето, че вече ходим от 3 месеца и половина

Цитирай Първоначално написано от val_
    аха.бг
    + 1

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Ами няколко недели подред замествах в кафето една приятелка за дневни смени... И той дойде още първия път с някакви негови фр... И отидох аз нали да поема масата и гледам, че е от моята гимназия... 11 клас... Викам му "Ти не си ли от руската?"... Дрън-дрън... Той веднага ме позна и ми вика "Ооо, теб те знам, всяка сутрин в 18-ката те виждам... Къдравка..." и ми дръпна леко едната къдрица... И от там се почна... Лафче, лафче, три недели подред и сутрин в 18-ката, ако се засечем... И на 4-тата неделя идва в кафето и вика "Утре идваш ли с мен на главната, на някое заведенийце..." и така... И още от 1-я ден почнахме да се караме... Ама за ся всичко е наред... Ще видим за колко дълго... Той си беше само утешителен вариант... Но нз занапред... Харесвам си го... :P
    The reasons of love... <3

В дискотеката,исках да отмъстя на бившия... И запознахме се,харесахме се и днеска правим месец,ама май няма да изкараме два...

Гепиме.цом Базик е не от там.Ем на улицата
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Мега фен
    Град
    SF
    Ох, колко пъти съм писала в такива теми..
    От форума се знаем. После си писахме в скайпа, после се видяхме и така..

Робинята на Quench

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    По тъп начин. Той беше гадже на най-добрата ми приятелка, но ходиха за кратко време - 2 седмици, а аз така и не можах да се запозная с него. Може би стана по-добре. След месец и половина му писах в irc, 4 месеца си чатихме, накрая прекарахме заедно цялата нощ срещу 1-ви юли и джулай морнинг и малко след това, на един концерт на Щурците, се "взехме".
    Преди седмица направихме 1 година.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Еми аз отначалото не го харесвах толкова беше ми симпатичен просто..и той седеше на една пейка и аз отидох и се запознах с него..после почнахме да излизаме и след извесно време тръгнахме...а се оказа че той ме е харесвал още от преди да се запознаем,но е срамежлив Така че момичета..понякога трябва ние да правим първата крачка,а не винаги да чакаме..

Град
    Boulevard of broken dreams
    еми седях на спирката с една фр и 4акаме автобуса да се приберем след даскало и той и негов фр идват на спирката и сядат до нас :] аз знаех само кой е фр му но не се познавахме лично просто той беше известен в даскало :] мойта фр му 4ете някъв тест от едно списание и не им обръща внимание оба4е аз се заблеях в тях защото те ни сочеха много очевидно и тоя които беше известен питаше тя ли ве или другата? аз попринцип съм мило дете оба4е тоя път се ядосах и им изкрещях какво?!? те ме изгледаха мн странно и малко уплашени [въпреки 4е съм по-малка] и казаха нищо аз пака питах и тоя известния вика нищо просто фр ми написа на тела си 4е имаш мн хубави о4и казах мерси пак по4нахме с фр ми да си 4етем списанието и след 10 секунди идва друга фр и с нея автобуса и по4ва да ни моли да останем ама не ни се седеше и тръгваме и вси4ки в един глас извикаха 4ао :] същата ве4ер взех skype на известния от др фр която го харесваше и му пишеше и така по4нах да си гожоря него и аз го харесах но в на4алото исках skype на другия ама стана така 4е тоя беше моята любов и той като се успоки се харесвам него ми дал skype на фр си който също го искал и така по4нах и с двамата да си пиша и накрая победи втория еее жалко е 4е тва тъпото даскало ни раздели

Град
    somewhere over the rainbow
    На 15 септември миналата година докато едновременно търсехме аджеба къде е 8б клас.

ми от един клас сме

Голям фен
    бяхме от един клас...

Мега фен Аватара на babity
    Ееемиии ние с Джо (Невидимия) сме заедно около 5 години и ни е страхотно заедно! Нито ми се кара, че съм с други момчета нито нищо! Досега само един път ми се е карал и то беше, защото не съм го забелязвала, моля ви се! С моите приятелки го измислихме веднага след като първата ми любов ме отсвири!

Ami zapoznahme se v edno kafe,suvsem slu4aino...Az daje sum spodelqla v edna tema..Kato go vidqh si pomislih eeh nikoga nqma da se zapoznaq s tova mom4e...no sled sekundi hop ,doidoha da se zapoznaqt s nas :P I taka izlqzohme i na sledva6tiq den i sme zaedno

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Град
    Plovdiv
    Ami v sait za zapoznanstva....stranna rabota ;d pisahme si mnogo,okaza se uchi blizo do moeto daskalo i taka.... ot dnes sme zaedno weche

На един рожден ден Всъщност той е отишъл непоканен, ама т`ва е друг въпрос ;] На този купон се целувах първо с едно друго момче, а после и със сегашния ми приятел След 2 дни излязохме на кафе и ето че вече ходим цели 6 месеца Аз тогава бях в кофти период, защото 3 месеца седях без гадже и се бях побъркала... А сега всички казват, че сме адски сладка двойка Намерихме се

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си