.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 125

Hybrid View

Град
    В бъдещето.
    Сегашното гадже... ми кое от всичките ?
    I LVE 69. I LVE

Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    няма купидон, има skype!!
    така е !!

Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    няма купидон, има skype!!
    Истина е!С мойто мило се познаваме официално от детската градина Но се опознахме по skype И още сме си заедно...

...hate my nickname

Град
    pz city
    в дискотека ..... още след тази вечер знаех че ще е моя

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Сега моя любовница е самотата

никога не сме се запознавали...смисъл ...аз го знаех кой е е така,учили сме в едно даскало едно време...
    иминалата година ме покани на рожден ден без почти да ме знае коя съм иии там...тогава...

в дискотеката.негов приятел ни запозна..и така
    ВиНаГи СъМ БиЛа МаЦка СъС СтиЛ !!!

Vie mi se SMeeTe 4e sAm RaZzLi4nA , A aZz Vi sE smEq 6toT stE ednAkviI....

любовта е като да пееш песен,но няма песен без край!!

Мии той е приятел на една приеятелка и тя ни запозна
    Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]

Град
    Тук-там и на всякъде
    Заместваше колегата ми 2 седмици и на работа в общи линий се запознахме.

ами беше ми писал в flirt4e полсе се намерихме в skype писахме си доста време и взе да ме кани да излизаме но аз го режех постоянно накрая ми вика даи да се видим за едно приятелско кафе и реших да приема накря тва "приятелско" кафе завърши с и така тръгнахме скоро ще правим 2 месеца

Град
    MoHTaHa
    в сайт за запознанства...писахме сии,писахме сии,по цели дни и нощи си разказвахме нашите истории иии накраяяя .. решихме,че сме точно един за дур иии не сме се излъгали,никак даже

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    нЯмам гаДже!!
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

v edna diskoteka golqmo svalqne padna
    Impossible is nothing...

В сайт за запознанства и то точно като се бях разочаровал от момичетата се появи моето мило

С моята любов се познаваме от близо 4 години, но като го видях си нямах на представа, че ще стане нещо между нас, напротив мислех го за тъпак. Нооо на рождения си ден отидох при него да го почерпя и той ме покани по-късно вечерта да излезем само двамата и след 4 срещи вече ходехме

bqh piqna; bqhme na diskoteka , az mnogo se razdavah ama i toi de, shtoto i toi beshe piqn .. i se blyskahme narochno sled tfa az otidoh do toaletnata ama toi ne doide; sled tui mi stana nqkfo mn typo i sednah na stolcheto na bara i toi doide i me hvana i me nadigna bqhme edin v drug...sled tui s edin negov fr mi praviha sandvich i toi me celuna po vrata i posle pochnahme da se natiskame; sled tui zaedno s negovite fr otidohme u tqh i tam za malko da se naebem...kakto i da e...ne trygnahme shtoto az reshih che ne si podhojdame a pyk sega sled 1 go veche hodim..to go ima i v dr tema de :d

S moqta lubov se zapoznahme dosta interesno i tozi moment nikoga nqma da go zabravq!Zapoznahme se ot edna ob6ta priqtelka!Otna4alo ne si govorihme mnogo no postoqnno se poglejdahme edin drug i iskrata plamna mejdu nas!Svalihme se na edin rd no za 1 sedmica bqhme zaedno i posle az go zarazah!Ne bqh sigurna dali iskam da bada s nego!No na 09.02 iskrata mejdu nas otnovo se razgorq i ve4e 1 godina i polovina sme zaedno i voab6te ne sajalqvam 4e sam s nego!Obi4am go prekaleno mnogo! :P

Не вярвам някой да чете тези отговори но тъй като няма какво да правя ще споделя и аз ....

Ами така ... отивам в диското и той седеше на нашето сапаре .. Аз и една фр се целувахме.. той седеше до нас и каза нещо от рода .. " Е аз съм човек с късмет " - (той мн обича да гледа как момичета се целуват ) Допреди не бях обърнала внимание да видя кой е но като го загледах го познах ... (бях го виждала на снимки на компа на една фр която беше ходила с него) и го попитах "Ти ли ходеше с "Еди коя си." ? " и той потвърди и аз се представих и така Но след тфа бяхме на Здравей Здрасти ... След половин година някъде на 1 рожден ден на мойта най-добра фриендка и негова съучени4ка по това време стана "Заварката" и той си призна че ме харесва отдавна и така...

impulse;] пък и той е от мойто даскл тей че ..

не знам,познавах го,но беше сянка,с приятелката ми му викахме смотаният приятел на Тони,даже не му знаех името,но после случайно започнахме да си говорим в конферентен по скайпа,като до последно си мислех,че това е Теодор Опознахме се,сприятелихме се,помагах му да забие приятелката ми и така а бе детска история

С моята любов се познаваме от 2 години, но като го видях си мислех че е голям тъпак.... щото въобще не се разбирахме.. но кой да очаква че може да се случи нещо м/у нас... Иначе след като бяхме на плаж от там тръгна всичко..... (inlove)
    ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!

mi s moito gadje se zapoznahme taka zna4i slu4aino kato se zapoznah s horata ot sega6nata mi kompaniq toi me haresa o6te v miga v koito me vidq
    Ich habe nichts nur eine Liebe

Нааааааааааа 15 септември се запознах с милоуто

Glory,Glory Manchester United!!!

Град
    РЮАР
    Ъм.. наща компания се с1бра с една друга... и момичето беше от другата компания.. и така.. станаха нещата..

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Може да се каже, че моя приятел го познавам от детсвото, неговия баща ми беше частен учител по изобразително изкуство преди години и ни запозна при един урок, тогава бях малка, а и беше син на учителя ми все пак също така имахме и съществена възрастова разлика, така или иначе след години се събрахме а баща му /учителя ми/ въобще не беше учуден, все едно го е очаквал през всичкото това време винаги ни се е радвал на нас двамата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си