- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се запознахте със сегашното си гадже ?!
Сегашното гадже... ми кое от всичките ?![]()
I L♥VE 69.I L♥VE♀
в дискотека ..... още след тази вечер знаех че ще е моя
Сега моя любовница е самотата![]()
![]()
![]()
![]()
никога не сме се запознавали...смисъл...аз го знаех кой е е така,учили сме в едно даскало едно време...
![]()
иминалата година ме покани на рожден ден без почти да ме знае коя съмиии там...тогава...
![]()
в дискотеката.негов приятел ни запозна..и така
ВиНаГи СъМ БиЛа МаЦка СъС СтиЛ !!!
Vie mi se SMeeTe 4e sAm RaZzLi4nA , A aZz Vi sE smEq 6toT stE ednAkviI....
любовта е като да пееш песен,но няма песен без край!!
Мии той е приятел на една приеятелка и тя ни запозна![]()
Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]
Заместваше колегата ми 2 седмици и на работа в общи линий се запознахме.![]()
ами беше ми писал в flirt4e полсе се намерихме в skype писахме си доста време и взе да ме кани да излизаме но аз го режех постоянно накрая ми вика даи да се видим за едно приятелско кафе и реших да приема накря тва "приятелско" кафе завърши си така тръгнахме скоро ще правим 2 месеца
![]()
нЯмам гаДже!!![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
В сайт за запознанства и то точно като се бях разочаровал от момичетата се появи моето мило![]()
![]()
С моята любов се познаваме от близо 4 години, но като го видях си нямах на представа, че ще стане нещо между нас, напротив мислех го за тъпак. Нооо на рождения си ден отидох при него да го почерпя и той ме покани по-късно вечерта да излезем само двамата и след 4 срещи вече ходехме![]()
bqh piqna; bqhme na diskoteka , az mnogo se razdavah ama i toi de, shtoto i toi beshe piqn .. i se blyskahme narochno sled tfa az otidoh do toaletnata ama toi ne doide; sled tui mi stana nqkfo mn typo i sednah na stolcheto na bara i toi doide i me hvana i me nadigna bqhme edin v drug...sled tui s edin negov fr mi praviha sandvichi toi me celuna po vrata i posle pochnahme da se natiskame; sled tui zaedno s negovite fr otidohme u tqh i tam za malko da se naebem...kakto i da e...ne trygnahme shtoto az reshih che ne si podhojdame
a pyk sega sled 1 go veche hodim..to go ima i v dr tema de :d
S moqta lubov se zapoznahme dosta interesno i tozi moment nikoga nqma da go zabravq!Zapoznahme se ot edna ob6ta priqtelka!Otna4alo ne si govorihme mnogo no postoqnno se poglejdahme edin drug i iskrata plamna mejdu nas!Svalihme se na edin rd no za 1 sedmica bqhme zaedno i posle az go zarazah!Ne bqh sigurna dali iskam da bada s nego!No na 09.02 iskrata mejdu nas otnovo se razgorq i ve4e 1 godina i polovina sme zaedno i voab6te ne sajalqvam 4e sam s nego!Obi4am go prekaleno mnogo!:P
Не вярвам някой да чете тези отговори но тъй като няма какво да правя ще споделя и аз....
Ами така ... отивам в диското и той седеше на нашето сапаре .. Аз и една фр се целувахме.. той седеше до нас и каза нещо от рода .. " Е аз съм човек с късмет " - (той мн обича да гледа как момичета се целуват ) Допреди не бях обърнала внимание да видя кой е но като го загледах го познах ... (бях го виждала на снимки на компа на една фр която беше ходила с него) и го попитах "Ти ли ходеше с "Еди коя си." ? " и той потвърди и аз се представих и такаНо след тфа бяхме на Здравей Здрасти ... След половин година някъде на 1 рожден ден на мойта най-добра фриендка и негова съучени4ка по това време стана "Заварката" и той си призна че ме харесва отдавна и така...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
impulse;] пък и той е от мойто даскл тей че ..![]()
не знам,познавах го,но беше сянка,с приятелката ми му викахме смотаният приятел на Тони,даже не му знаех името,но после случайно започнахме да си говорим в конферентен по скайпа,като до последно си мислех,че това е ТеодорОпознахме се,сприятелихме се,помагах му да забие приятелката ми и така
а бе детска история
![]()
С моята любов се познаваме от 2 години, но като го видях си мислех че е голям тъпак.... щото въобще не се разбирахме.. но кой да очаква че може да се случи нещо м/у нас... Иначе след като бяхме на плаж от там тръгна всичко..... (inlove)![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
mi s moito gadje se zapoznahme taka zna4i slu4aino kato se zapoznah s horata ot sega6nata mi kompaniq toi me haresa o6te v miga v koito me vidq![]()
![]()
Ich habe nichts nur eine Liebe
Нааааааааааа 15 септември се запознах с милоуто![]()
![]()
![]()
![]()
Glory,Glory Manchester United!!!
Ъм.. наща компания се с1бра с една друга... и момичето беше от другата компания.. и така.. станаха нещата..
Може да се каже, че моя приятел го познавам от детсвото, неговия баща ми беше частен учител по изобразително изкуство преди години и ни запозна при един урок, тогава бях малка, а и беше син на учителя ми все паксъщо така имахме и съществена възрастова разлика, така или иначе след години се събрахме
а баща му /учителя ми/ въобще не беше учуден, все едно го е очаквал през всичкото това време
винаги ни се е радвал на нас двамата.