.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 125
    Беше супер романтично.Само с поглед се изпепелявахме.Той има най-прекрасните очи на света...кристално сини.Та най-добрия му приятел упорито ме сваляше и за да стане по-близък с мен реши да ме запознае с най-добрия си приятел.Това обаче му изигра лоша шега.От почти седмица с моя човек си пускахме невероятни погледи и като се запознахме сякаш вече се познавахме.Гледахме се втренчено с премрежен поглед,а при допира на ръцете ни при запознанство цялата настръхнах и си забравих името.Мълчах,а ТОЙ каза "А,Мими,нали...Много ми говорят за теб" .След седмица тръгнахме...
    В зрънце пясък ако искаш да съзреш света и в цвете диво рая,в шепата си затвори ти вечността и в миг един безкрая... <3

Нас ни запозна момичето, с което ходеше, първо бяхме само приятели и така ..
    Танцът е вертикалното изразяване на хоризонталното желание...

Град
    РЮАР
    А с мене ш'е се запознаеш ли...

Цялата история беше отиваме на лагер от даскало тва става миналата година.... там си харесах едно момиче още като го видях на гарата като пристигнахме. Поразпитах малко и разбрах че и тяхното даскало също са на лагер и то в нашета станция.... и така на един обяд и поръчах една кола и помолих едно аверче да и я занесе и да не казва че е от мене..... малко по късно тоя ден я бях издебнал когато е сама и отидах да си поговорим..... в началото беше доста неловко но постепено нещата си доидаха на мястото... говорихме си сумати време дукато разбрах че тя е перфектното момиче точно това което съм търсил от отдавна... кофтито е само че момичето е от Бургас но все пак това не ми пречи защото всяка седмица си ходя да я виждам.... направо не издържам без нея... и мога да кажа че ТЯ е единствената ми слабост в живота !!!!
    Събрали се Абрамович, Дрогба, Лампард и Тери да играят белот. Абрамович е под ръка и пуска осмак купа. Тери връща спатия, Дрогба дава пика, а Лампард - каро. Абрамович пита: Е момчета нямата ли купи??Емиииии не..... те купите са в Манчестър !!!

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    хъхъ в болницата квооооо беше романтичноооо
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

В моя клас е
    Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}

нащо запознанство беше много странно , запознахме се на 40 дена от смъртта на майка му , тя ми беше много добра приятелка и там се видяхме за първи път. после той ме намери в един саит и ми писа. излизахме няколко пъти и после тръгнахме...

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Ем ... в едно и също училище сме.Една моя фр ни запозна. Добре че беше тя!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Ами аз дълго време харесвах най добрата и приятелка и след като тя ме отряза в последствие се запознахме с нея тя ме е харесала в последтвие и аз и така.

Ами ние се срещахме по квартала и само се заглеждахме и един ден вече не издържах и с мойте приятелки отидохме и го проследихме и там видяхме с кой се събира и питахме едно момиче за него и тя ми даде скайпа му и почнахме да си пишем и той поиска да се видим и така

Град
    Nowhere
    Излизах с негов приятел... обаче нещата не потръгнаха и аз спрях да му пиша(на това момче,с което се зарибявахме) и той го беше помолил да ме намери в скайп и да пита защо съм спряла да му пиша.И така,този моя човек след като ме намери в скайп,си писахме на съвсем друго теми,уговорихме се да излезнем...а бе цялата работа стана след около година ама сега сме много щастливи заедно

амиии..брат ми и сестра му са в една детска градина..ии така 1 път се засякохме,харесах го и му намерих скайпа

Съвсем случайно, докато си писах с една фр в скайпа и тя включва в разговора ни и него (нямал си друга работа, и се чудил с кой да си пише ) и така запознахме се, после разменихме снимки, излизахме на кафе и след няколко срещи тръгнахме

Обща компания :}
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    В залата за тренировки
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Град
    на плажа =)
    В сайт за запознанства се запознахме...

Amiii toi doide v nashiq klas v kraq na I-q srok na 9 klas i az otidoh da se zapoznaem i mina se vreme i v 10 klas tragnahme :P ii do sega oshte sme si zaedno... ve4e 10 meseca :P
    Ne E tOlKovA LosHo,aKo ZaGubiSh NeShtO bEz KoeTo sI mIsLil,cHe nE mOjEsH dA jIvEesH..pO-loShO E dA Go NaMerIsH OtNovo I dA UsTaNoviSh,cHe To vEchE Ne Ti tRqBvA!

Събрахме се в 1 компания.... Всичко стана толкова бързо!
    Виждахме се 4-5 дена подред в компанията и най-накрая той се осмели да ми вземе скайпа и така.....

Еми знаем се от доста време..учехме в едно даскало...той е една година по-малък де...беше в класа на братовчед ми и така От там го знам общо...а по-отблизо се опознахме като той почна работа в кафенето,в което работя и аз : ) Е ние не сме заедно ама май важи и за тоя по който си падаме темата...ъм Бе просто няма кво да правя и пиша точно в тая тема

Град
    в мазето ;dd
    свободна съм

Град
    Бургас
    учихме ф едно даскало ходила съм в неговия клас но до 7ми клас даже не се бяхме забелязвали един друг и накрая едно друго момиче ни запозна от там си чатихме 2пъди ф скайп и на 3тия ден тръгнахме още сме заедно
    OnLy God CaN Judge Me !

Град
    с0фия
    интернет
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

в една компания бяхме..тъй де все още сме си..отначало се учудих,че точно мен си е харесал,ама съдба

poznavam go ot edna godina...o6te togava mi haresa...posle slu4aino se sre6tnahme...i se slu4i magiqta...!
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Преди 1 година той беше в Испания при баща си и започнахме да си пишем от средата на юни.На 6 август той пътуваше за към България и се разбрахме на 7 да ми звънне да се уговорим да се запознаем.
    На 7 ми се обади и излязохме на кафе с приятели.Беше много яко.През цялото време си говорихме.
    След това започнахме да излизаме все по-често и по-често и в крайна сметка се влюбихме.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си