- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се запознахте със сегашното си гадже ?!
Беше супер романтично.Само с поглед се изпепелявахме.Той има най-прекрасните очи на света...кристално сини.Та най-добрия му приятел упорито ме сваляше и за да стане по-близък с мен реши да ме запознае с най-добрия си приятел.Това обаче му изигра лоша шега.От почти седмица с моя човек си пускахме невероятни погледи и като се запознахме сякаш вече се познавахме.Гледахме се втренчено с премрежен поглед,а при допира на ръцете ни при запознанство цялата настръхнах и си забравих името.Мълчах,а ТОЙ каза "А,Мими,нали...Много ми говорят за теб" .След седмица тръгнахме...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В зрънце пясък ако искаш да съзреш света и в цвете диво рая,в шепата си затвори ти вечността и в миг един безкрая... <3
Цялата история беше отиваме на лагер от даскало тва става миналата година.... там си харесах едно момиче още като го видях на гарата като пристигнахме. Поразпитах малко и разбрах че и тяхното даскало също са на лагер и то в нашета станция.... и така на един обяд и поръчах една кола и помолих едно аверче да и я занесе и да не казва че е от мене..... малко по късно тоя ден я бях издебнал когато е сама и отидах да си поговорим..... в началото беше доста неловко но постепено нещата си доидаха на мястото... говорихме си сумати време дукато разбрах че тя е перфектното момиче точно това което съм търсил от отдавна... кофтито е само че момичето е от Бургас но все пак това не ми пречи защото всяка седмица си ходя да я виждам.... направо не издържам без нея... и мога да кажа че ТЯ е единствената ми слабост в живота !!!!
Събрали се Абрамович, Дрогба, Лампард и Тери да играят белот. Абрамович е под ръка и пуска осмак купа. Тери връща спатия, Дрогба дава пика, а Лампард - каро. Абрамович пита: Е момчета нямата ли купи??Емиииии не..... те купите са в Манчестър !!!
хъхъ в болницата![]()
![]()
![]()
![]()
квооооо беше романтичноооо
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Riot
В моя клас е![]()
Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}
нащо запознанство беше много странно , запознахме се на 40 дена от смъртта на майка му , тя ми беше много добра приятелка и там се видяхме за първи път. после той ме намери в един саит и ми писа. излизахме няколко пъти и после тръгнахме...
Ем ... в едно и също училище сме.Една моя фр ни запозна.Добре че беше тя!
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Ами аз дълго време харесвах най добрата и приятелка и след като тя ме отряза в последствие се запознахме с нея тя ме е харесала в последтвие и аз и така.
Ами ние се срещахме по кварталаи само се заглеждахме и един ден вече не издържах и с мойте приятелки отидохме и го проследихме и там видяхме с кой се събира и питахме едно момиче за него и тя ми даде скайпа му и почнахме да си пишем и той поиска да се видим и така
![]()
Излизах с негов приятел...![]()
![]()
![]()
![]()
обаче нещата не потръгнаха и аз спрях да му пиша(на това момче,с което се зарибявахме) и той го беше помолил да ме намери в скайп и да пита защо съм спряла да му пиша.И така,този моя човек след като ме намери в скайп,си писахме на съвсем друго теми,уговорихме се да излезнем...а бе цялата работа стана след около година
ама сега сме много щастливи заедно
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
амиии..брат ми и сестра му са в една детска градина..ии така 1 път се засякохме,харесах го и му намерих скайпа![]()
Съвсем случайно, докато си писах с една фр в скайпа и тя включва в разговора ни и него (нямал си друга работа, и се чудил с кой да си пише) и така запознахме се, после разменихме снимки, излизахме на кафе и след няколко срещи тръгнахме
![]()
Обща компания :}
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
В залата за тренировки![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Amiiitoi doide v nashiq klas v kraq na I-q srok na 9 klas i az otidoh da se zapoznaem i mina se vreme i v 10 klas tragnahme :P ii do sega oshte sme si zaedno... ve4e 10 meseca :P
Ne E tOlKovA LosHo,aKo ZaGubiSh NeShtO bEz KoeTo sI mIsLil,cHe nE mOjEsH dA jIvEesH..pO-loShO E dA Go NaMerIsH OtNovo I dA UsTaNoviSh,cHe To vEchE Ne Ti tRqBvA!
Еми знаем се от доста време..учехме в едно даскало...той е една година по-малък де...беше в класа на братовчед ми и такаОт там го знам общо...а по-отблизо се опознахме като той почна работа в кафенето,в което работя и аз : ) Е ние не сме заедно ама май важи и за тоя по който си падаме темата...ъм
Бе просто няма кво да правя и пиша точно в тая тема
![]()
свободна съм![]()
![]()
![]()
учихме ф едно даскало ходила съм в неговия клас но до 7ми клас даже не се бяхме забелязвали един друг и накрая едно друго момиче ни запознаот там си чатихме 2пъди ф скайп и на 3тия ден тръгнахме
![]()
![]()
още сме заедно
![]()
OnLy God CaN Judge Me !
интернет![]()
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
в една компания бяхме..тъй де все още сме си..отначало се учудих,че точно мен си е харесал,ама съдба![]()
poznavam go ot edna godina...o6te togava mi haresa...posle slu4aino se sre6tnahme...i se slu4i magiqta...!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Преди 1 година той беше в Испания при баща си и започнахме да си пишем от средата на юни.На 6 август той пътуваше за към България и се разбрахме на 7 да ми звънне да се уговорим да се запознаем.
На 7 ми се обади и излязохме на кафе с приятели.Беше много яко.През цялото време си говорихме.
След това започнахме да излизаме все по-често и по-често и в крайна сметка се влюбихме.