.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 125 от общо 125
    Град
    Е как къдЕ?Еми у нас бЕ ;)
    Ами на морето в станцията където има много хора..сички се бяхме събрали,само 2 момичета се деляха от компанията и не говореха с никой..тя и 1 от старото ми даскало с която по късно се сетихме че се познаваме Та гаджето ми сега,ме викна да се разхождам с тях,а дори не ме познаваше,както и аз нея,само името ми знаеше та така почнах да се разхождам с тях,и за да не сме 2 момичета и 1 момче,1 приятел също почна да идва с нас..сички почнаха да питат,вие гаджета ли сте..,тогава още не бяхме..по късно стана раотата
    http://impulse.bg
    н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
    Skype--> teh_pro_3
    Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]

Град
    Stara Zagora
    Може да стане малко дълго, за което предварително се извинявам, ама..
    Харесвах приятеля му и го викнах на "подобието на купон на НГ" и му казах да си доведе някой. Същата вечер всички се отцепиха по двойки- момчето, което викнах ги сменяше, а приятеля му- с мойта най- добра приятелка... После те тръгнаха, ходиха около 3 дена и тя го заряза.. ние с него тогава си писахме приятелски нали и мен ми стана мъчно и се мъчех да го утеша.. После се разбра, че е от мойто даскало и от приятелски срещи след училище станаха др...

Град
    Бикини-Ботъм
    на лагер,готино си беше
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Ние си имаме може би най-необичайната история.Докато играехме cs Аз бях админ,а той просто случайно влязъл в сървара,където и също толкова случайно стана всичко.
    Поисках дъжд и заваля.
    Не ме гледай с укор в очите!
    Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...

С последното нещата се получиха в сайт за запознанства...

На Витоша.
    Зимата се качвах да карам ски на Витоша,а той работеше там. После се качвах,за да го виждам Три месеца си го дебнех и не се решавах на нищо,докато един ден той не ми предложи да караме заедно. Беше чудесна първа среща,въргаляхме се като снежни топки в снега,смяхме се,забавлявахме се. Цял ден бяхме заедно,а на следващата среща на кафе,долу в София,стана работата. Ама ние си знаехме де.
    Аз се надявах още от първият път,в който го срещнах.
    If the road ahead is not so easy
    Our love will lead the way for us
    Like a guiding star
    I'll be there for you if you should need me...

Амиии ние с него се знаехме от малки ... но дори и не се поздравявахме аз бях в единия клас той в другия ииии така пораснахме .... после изизахме на кафе с една фр пък тя и тои са мн добри фр и така... осъзнахме че се харесваме той ми предложи,аз приех и вече 6 месеца сме заедно

на 1 дискотека в моя град чрез приятели..мн си ме хареса..писахме си скайпа..и се жидяхме иии..бам..ся сме заедно ама мн си го ревнувам ееей ко да го прая ..моя си простьо

хихих,колко сте сладички всичкии

най-добрата ми приятелка го харесваше.. или по-скоро искаше да се ебе с него..
    и да добави ме в приятелите си във facebook, заговорихме се.. после и в msn, допаднахме си.. и така : ) нищо романтично.. даже е тъпо.

Град
    Варна
    Пред кабинета по безопасност на движението,където имах час дойде с едни негови приятели ,опита се да ме хване за ръката и се запознахме..в началото ми беше страшно антипатичен,защото все когато ме видеше искаше да ме прегърне или поне се опитваше,но после... това стана в средата на миналата учебна година,а вече сме 2 месеца и малко заедно

A life without love is like a year without summer.

I'm krisi_bep

Гледахме заедно тексаско клане... Ако не вярвате питайте я Gold_Angel
    Вече няма ХодещСъвет... Аз съм по зъл от всякога!!!

Цитирай Първоначално написано от Убиец_На_Мечти
    Гледахме заедно тексаско клане... Ако не вярвате питайте я Gold_Angel
    не! не се запознахме тогава - от тогава трагнахме...
    Живей без да мразиш - мразят само слабите!...
    Живей без да льжеш - льжат само страхливците!...
    Обичай, защото обичат ВЕЛИКИТЕ!

Супер фен Аватара на Amateur
    Еми в 1 кафе беше мн яко!

ем...може да се каже,че едно мое бившо гадже ни запозна.
    I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr

М.. преди 4 години с родителите ми отидохме на гости у тях. Семействата ни се познават. И.. по някое време той влезе. Тогава си го заплюх Отодих при него да го свалям, но видях, че не е такъв тип, че да обича случайните забивки. Това още повече ми привлече вниманието =) 2-3 години по-късно вече тръгнахме и последствие разбрах, че съм първото момиче, с което излиза
    Все тая, още сме Заедно =)

pisheh si s edin fr v skype ama kato izlizah s tqhnata kompaniq vse spomenavaha che iskali da vidqt edi koi si ama toi bil na rabota i nikoga ne go ucelvah s tqh nai-nakraq me vkluchiha na obsht chat i bqha cqlata kompaniq vkluchitelno i toi i az golqmo pisane beshe i nakraq toi im napisa da malkanat i me popita da sme izlezneli i az mn izkefih izleznahme i taka i tragnahme oshte se bazikat s nas che tfa bilo skype lubov

ми един мой братовчед ми беше дошъл на гости и така ми го предостави вкъщи ..но тогава само се запознахме, при което той ме харесал мн и след тфа се мрънкал на браточед ми за мен,.,.. и след някой месец се срещнахме случайно пак и се хванахме :P :P

Ние се познавахме по физиономия,но един път когато бях на плаж с една приятелка ии си се мажа с плажното мляко ии той идва при мен и ми вика"Садурано,може ли да се намажа с твоето плажно мляко,за да не изгоря" ии на мен краката ми омекнаха...ама в последствие разбрах,че той не изгаря от слънцето(защото е мургавичък)...това е било само за да ме заговори

Супер фен
    Град
    България
    Още не съм се запознал!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    Сливница
    по скайпа писахме си малко после той ме блокира щото съм била много задръстена според него после накарх една приятелка да му каже да ме отблокира и започнахме да си пишеме първо общи неща после по сериозни теми и така сега си се обичкаме

Град
    некъде из Сливница...
    Цитирай Първоначално написано от girls_aloud_
    по скайпа писахме си малко после той ме блокира щото съм била много задръстена според него после накарх една приятелка да му каже да ме отблокира и започнахме да си пишеме първо общи неща после по сериозни теми и така сега си се обичкаме
    не съм казвал че си била задръстена а мн досадна .. ама тва беше преди де

Град
    Пловдив
    poznavam se s nego ot 4-ti klas...komshii sme

От 1 форум, взе ми скайпа, тормози ме 1-2 меседца, само Х-са и натисках, но един ден ми звънна и така...

Повече от фен Аватара на Danielle
    Град
    ~*i got my hair spiked.. ~*sprayed in orange.. ~*i got my teeth fixed.. ~*pressed by stylish green..
    ами първо го видчх в една дикотека и се влюбих и после покрай един негов колега се запознахме и така..
    Обичам те

до дъното на небето,
    до дъното на морето
    и до дъното на сърцето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си