Mi lejah na zemqta sled ti4ane na 300 metra.Toi me pogledna stranno, no ni6to ne stana.V su6tiq den gledah klip na nekuv ot moito daskalo koito ne poznavah pisah mu lc i v posledstvie se ustanovi 4e e mom4eto koeto me be6e poglednalo stranno.No togava be6e zaet nie se spriqtelihme posle stanahme mn dobri priqteli i taka blizo 4 meseca bqhme mn mn dobri priqteli hodehme zaedno na kafe s nego i priqtelkata mu i samo nie dvamata izlizahme i igraehme bilqrd.posle spodelih 4e go haresvam na edin negov priqtel i go pomolih da pita dali i toi 4uvstva ne6to za6toto mn se izmu4vah.Otgovora mu be6e 4e me haresva mnogo no dokato ne skusat s priqtelkata mu toi ostava bezsilen.Minava se vreme i edin den se ka4va leko tujen no i 6tastliv.Spodeli mi 4e sa se razdelili s priqtelkata mu i toi kaza ni6to mi nqma skoro 6te vidi6 za6to.... i taka mina se o6te malko vreme i vruskata ni ve4e be6e fakt posle ima6e problemi s negovata biv6a no si4ko se opravi.sega ve4e 6 meseca sme zaedno i vlubeni edin v drug

PS: sujalqvam za latinicata no se precaka kirilizatora