- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се запознахте със сегашното си гадже ?!
Ами на морето в станцията където има много хора..сички се бяхме събрали,само 2 момичета се деляха от компанията и не говореха с никой..тя и 1 от старото ми даскало с която по късно се сетихме че се познавамеТа гаджето ми сега,ме викна да се разхождам с тях,а дори не ме познаваше,както и аз нея,само името ми знаеше
та така почнах да се разхождам с тях,и за да не сме 2 момичета и 1 момче,1 приятел също почна да идва с нас..сички почнаха да питат,вие гаджета ли сте..,тогава още не бяхме..по късно стана раотата
![]()
http://impulse.bg
н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
Skype--> teh_pro_3
Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]
Може да стане малко дълго, за което предварително се извинявам, ама..
Харесвах приятеля му и го викнах на "подобието на купон на НГ" и му казах да си доведе някой. Същата вечер всички се отцепиха по двойки- момчето, което викнах ги сменяше, а приятеля му- с мойта най- добра приятелка... После те тръгнаха, ходиха около 3 денаи тя го заряза.. ние с него тогава си писахме приятелски нали и мен ми стана мъчно и се мъчех да го утеша.. После се разбра, че е от мойто даскало и от приятелски срещи след училище станаха др...
![]()
на лагер,готино си беше![]()
![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Ние си имаме може би най-необичайната история.Докато играехме csАз бях админ,а той просто случайно влязъл в сървара,където и също толкова случайно стана всичко.
![]()
Поисках дъжд и заваля.
Не ме гледай с укор в очите!
Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...
С последното нещата се получиха в сайт за запознанства...
![]()
На Витоша.
Зимата се качвах да карам ски на Витоша,а той работеше там. После се качвах,за да го виждамТри месеца си го дебнех и не се решавах на нищо,докато един ден той не ми предложи да караме заедно.
Беше чудесна първа среща,въргаляхме се като снежни топки в снега,смяхме се,забавлявахме се. Цял ден бяхме заедно,а на следващата среща на кафе,долу в София,стана работата. Ама ние си знаехме де.
![]()
Аз се надявах още от първият път,в който го срещнах.
If the road ahead is not so easy
Our love will lead the way for us
Like a guiding star
I'll be there for you if you should need me...
Амиии ние с него се знаехме от малки ... но дори и не се поздравявахме аз бях в единия клас той в другия ииии така пораснахме .... после изизахме на кафе с една фр пък тя и тои са мн добри фр и така... осъзнахме че се харесваме той ми предложи,аз приех и вече 6 месеца сме заедно![]()
на 1 дискотека в моя град чрез приятели..мн си ме хареса..писахме си скайпа..и се жидяхме иии..бам..ся сме заедноама мн си го ревнувам ееей
![]()
![]()
ко да го прая ..моя си простьо
![]()
хихих,колко сте сладички всичкии![]()
най-добрата ми приятелка го харесваше.. или по-скоро искаше да се ебе с него..![]()
и да добави ме в приятелите си във facebook, заговорихме се.. после и в msn, допаднахме си.. и така : ) нищо романтично.. даже е тъпо.
Пред кабинета по безопасност на движението,където имах часдойде с едни негови приятели ,опита се да ме хване за ръката и се запознахме..в началото ми беше страшно антипатичен,защото все когато ме видеше искаше да ме прегърне или поне се опитваше,но после...
това стана в средата на миналата учебна година,а вече сме 2 месеца и малко заедно
![]()
A life without love is like a year without summer.
I'm krisi_bep
Гледахме заедно тексаско клане... Ако не вярвате питайте я Gold_Angel![]()
Вече няма ХодещСъвет... Аз съм по зъл от всякога!!!
Първоначално написано от Убиец_На_Мечти
не! не се запознахме тогава - от тогава трагнахме...
![]()
Живей без да мразиш - мразят само слабите!...
Живей без да льжеш - льжат само страхливците!...
Обичай, защото обичат ВЕЛИКИТЕ!
ем...може да се каже,че едно мое бившо гадже ни запозна.![]()
![]()
I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr
![]()
М.. преди 4 години с родителите ми отидохме на гости у тях. Семействата ни се познават. И.. по някое време той влезе. Тогава си го заплюхОтодих при него да го свалям, но видях, че не е такъв тип, че да обича случайните забивки. Това още повече ми привлече вниманието =) 2-3 години по-късно вече тръгнахме и последствие разбрах, че съм първото момиче, с което излиза
![]()
Все тая, още сме Заедно =)
pisheh si s edin fr v skype ama kato izlizah s tqhnata kompaniq vse spomenavaha che iskali da vidqt edi koi si ama toi bil na rabota i nikoga ne go ucelvah s tqh nai-nakraq me vkluchiha na obsht chat i bqha cqlata kompaniq vkluchitelno i toi i az golqmo pisane beshe i nakraq toi im napisa da malkanat i me popita da sme izlezneli i az mn izkefih izleznahme i taka i tragnahme oshte se bazikat s nas che tfa bilo skype lubov![]()
![]()
![]()
http://www.vbox7.com/play:cdda54db Obicham go ;( ;( ;(
ми един мой братовчед ми беше дошъл на гости и така ми го предостави вкъщи..но тогава само се запознахме, при което той ме харесал мн и след тфа се мрънкал на браточед ми за мен,.,.. и след някой месец се срещнахме случайно пак и се хванахме :P :P
Ние се познавахме по физиономия,но един път когато бях на плаж с една приятелка ии си се мажа с плажното мляко ии той идва при мен и ми вика"Садурано,може ли да се намажа с твоето плажно мляко,за да не изгоря" ии на мен краката ми омекнаха...ама в последствие разбрах,че той не изгаря от слънцето(защото е мургавичък)...това е било само за да ме заговори![]()
Още не съм се запознал!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
по скайпаписахме си малко после той ме блокира щото съм била много задръстена според него
![]()
после накарх една приятелка да му каже да ме отблокира и започнахме да си пишеме първо общи неща после по сериозни теми и така сега си се обичкаме
![]()
не съм казвал че си била задръстена а мн досадна .. ама тва беше преди деПървоначално написано от girls_aloud_
![]()
poznavam se s nego ot 4-ti klas...komshii sme![]()
От 1 форум, взе ми скайпа, тормози ме 1-2 меседца, само Х-са и натисках, но един ден ми звънна и така...![]()
![]()
ами първо го видчх в една дикотека и се влюбих и после покрай един негов колега се запознахме и така..
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.