Първоначално написано от
kristo
Същото се отнася и за университета- за 5 години откакто съм студент
ми преподаваха едно 60-70% жени и повечето от тях преподаваха много качествено и бяха много умни и интелигентни.
И не само учителки и преподавателки, познавал съм и познавам доста умни момичета, с които и за политика, и за спорт и за каквото щеш можеш да си приказваш.
А пък в крайна сметка нужно ли е непременно с жени/момичета/ да си говориш за политика?
Все пак колкото и да е важна политиката, в живота има и други неща, не мислиш ли?
Преподаватели стават хората които не са могли да се реализират в специалността си. А ако преподавателката е с 10 години над теб все ще има някъв акъл, най малко от опита.
"А пък в крайна сметка нужно ли е непременно с жени/момичета/ да си говориш за политика?"
Това показва че мислят за бъдещето си и са отговорни ако не за страната поне за себе си..обаче тая тема обикновенно я избягвам понеже повечето са безотговорни шматки.
"Все пак колкото и да е важна политиката, в живота има и други неща, не мислиш ли?"
Точно, има изкуства, музика, рисуване, танци..в това опредено са по добри и не искам да споря...но нека си се занимават с това и не се бутат където не могат...както ние не ревем че можем да чистим и готвим нека и те не ни пречат в бизнеса...
Не казвам че 100% са такива, има и интелигентни и свестни мацки, само че процента е в пъти по малък отколкото при мъжете, поне при по младите.. ^^