Не може и не е нормално да има пълно равенство между мъжете и жените в някои отношения. За чисто човешки права съм напълно ЗА равенство между мъжете и жените, но в други отношения това равенство просто няма как да съществува. Защото жената не е създадена за да е трактористка, кранистка, боксьорка, щангистка и т. н. Или ако има такива жени, те определено не са класическото определение за жена, а са си чисти мъжкарани. Как си представяте една жена щангистка? За мен това е супер грозно и неестествено. жената е създадена за други неща- за учителка/преподавателка/, фризьорка, мениджърка, банкерка и разни такива професии. Тежкият физически труд не е по силите на едно поне 80% от жените и това си е нормално, просто са създадени така. Природата е направила така просто- в някой отношения е дала повече на мъжете за сметка на жените, в други отношения е дала повече на жените отколкото на мъжете. Това е положението, просто пълно и безпрекусловно равенство за мен не може да съществува. Мъжа трябва да си бъде мъж, жената да си бъде жена. Иначе жените са доста силни психически и в някои отношения, в които ние мъжете много лесно губим търпение и се поддаваме на нервите и емоциите, при жените не е точно така. Напротив, търпят и стискат зъби, тоест показват сериозен характер и твърдост. Просто нещата не могат да се сложат на една плоскост, това е.